- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ayyyy hep yapcammm bendeİyi bende kahvaltı hazırlayıp kışlık hazırlıklara gececegim inşallah
Hemen de dalga geçİyiyozzz sen nasilsonnnn
Kolay gelsinn canim neler yapacaksin kislik hazirlik olarakİyi bende kahvaltı hazırlayıp kışlık hazırlıklara gececegim inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Şakaaa etmistimmm ama neyse alindinmiHemen de dalga geçiyo bendo ne yapayom uğraşıyorum çocuklarla
Dün komşu ile kendimize ortak 20 kilo şeftali 20 kilo erik 15 kilodan fazla biner aldıkayyyy hep yapcammm bende
Ama ben fazla geldiğimde yuzdeyi etkiliyorum sonra vicdan yapıyorumAyyyy başarimiii bende verdim sankiçok katkida bulunduk
Salça yaptık kaldırdık bugün akşam tarhana yoguracagim :))Kolay gelsinn canim neler yapacaksin kislik hazirlik olarak
Günaydın canım ❤
Kaptanım takımı sırtlamışız1 .grup
@Bonus
retro_hippo =>%3.54
@selensu82 =>-%1.10
E Elif_Eylul
medusares =>-%0.46
@leydii18 =>%0
@Kmsl Hnd =>%0.85
@gizemlicadiii =>%1.73
Zipzip- =>%2.11
@yet07 =>%1.34
@asysss =>%3.29
1.grup toplam yuzde: %11.3
2.grup
@Gulumse25 =>%2.12
@donashippo =>%0.70
@PAPATYAM =>%1.44
@Orjinalisim =>%2.72
@Visneli_Turtam =>%0.52
@sudem34 =>%1.04
@Felicio =>%0.98
N Nidsalii =>%0.18
@sportie
@safsular
2.grup toplam yuzde:%9.7
Veee bu haftanin kazanini 1.grup
Tabi tabi burayı bırakıp gitmeyecegimBasarimizi dusurmezsin canim
Ama sen strese girme cikartalim ama bildirimlere devam et canım
Kompostomu yapacaksınız ben yarinisini dondurucuya yarısını sisleyip bulasik makinasina arıyorum hopppp oluyoDün komşu ile kendimize ortak 20 kilo şeftali 20 kilo erik 15 kilodan fazla biner aldık
Biberleri eşimle hallettik hepsi bizimdi
Şeftali erik için komşuyu beklyorim ben ilk defa yapacağım çünkü :)
Hepsi 10 ya..afiyet olsun, Aman çok dikkat et papatyam emekler boşa gitmesin ❤❤❤
Ben izledim ilk filmi beğenin 10 sa giderek 9-8-7 şeklinde beğeni düzeyim azalmıştı, ben izleyeli çok oldu iyi seyirler ❤
Ben hiç yapmadım bulaşık makinasında kapağa sıkıntı olursa içine su kaçmaz miKompostomu yapacaksınız ben yarinisini dondurucuya yarısını sisleyip bulasik makinasina arıyorum hopppp oluyo
Kiz takim listesi degilki buu kendi kendimize yarismaAma ben fazla geldiğimde yuzdeyi etkiliyorum sonra vicdan yapıyorum
Vallaaaa yerken hic köpürmüyozBen hiç yapmadım bulaşık makinasında kapağa sıkıntı olursa içine su kaçmaz mi
Tarhana yapmasi da zor bu sene ilk defa tarhana yapimina katildim ellerimi hissetmiyordum en son :))Salça yaptık kaldırdık bugün akşam tarhana yoguracagim :))
Gün içinde erik şeftali kaynatıp koyacağız şişelere sıcak sıcak
Öyle oldu bu hafta iki tane artiya ragmenKaptanım takımı sırtlamışız
Aa unuttum bengünaydın canım , dünkü spor puanın yok tatlım
tablet eklemediysnVallaaaa yerken hic köpürmüyoz
Evet zor ben tatlanana kadar bekleyeceğim birdeTarhana yapmasi da zor bu sene ilk defa tarhana yapimina katildim ellerimi hissetmiyordum en son :))
Erik ve seftali hic yapmayız kolay gelsin tekrardan kisin afiyetle yiyin insallah canim
Öyle oldu bu hafta iki tane artiya ragmen
Ben dilimleyip koyuyorum siselere yeni kapak zaten sıkıyoruz icinede seker koycaksan koyuyosun suyunu koyup kapatiyoruz sonra en sıcak derecede bulasik makinasına çıkarınca ters kapat kapaklar yukari sekilde siraliyoruz burdada herkes oyleyapiyoBen hiç yapmadım bulaşık makinasında kapağa sıkıntı olursa içine su kaçmaz mi
Bizim bildirimimiz eksik yoksa ohooGünaydın☀☀☀
1. grubu tebrik ederim
@safsular kg dün tartıldıysan listeye koyalım ki haftaya bol eksiler olsun
Haftaya biz yeneceğiz sizi 1. Grup bunu da belirteyim ❤❤❤
Bizimkiler 2-3 gun bekletiyor yoğurduktan sonratablet eklemediysn
Evet zor ben tatlanana kadar bekleyeceğim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?