Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy hep yapcammm bende
Dün komşu ile kendimize ortak 20 kilo şeftali 20 kilo erik 15 kilodan fazla biner aldık
Biberleri eşimle hallettik hepsi bizimdi

Şeftali erik için komşuyu beklyorim ben ilk defa yapacağım çünkü :)

Kaptanım takımı sırtlamışız

Dün komşu ile kendimize ortak 20 kilo şeftali 20 kilo erik 15 kilodan fazla biner aldık
Biberleri eşimle hallettik hepsi bizimdi

Şeftali erik için komşuyu beklyorim ben ilk defa yapacağım çünkü :)
Kompostomu yapacaksınız ben yarinisini dondurucuya yarısını sisleyip bulasik makinasina arıyorum hopppp oluyo

Salça yaptık kaldırdık bugün akşam tarhana yoguracagim :))

Gün içinde erik şeftali kaynatıp koyacağız şişelere sıcak sıcak
Tarhana yapmasi da zor bu sene ilk defa tarhana yapimina katildim ellerimi hissetmiyordum en son :))
Erik ve seftali hic yapmayız kolay gelsin tekrardan kisin afiyetle yiyin insallah canim
Kaptanım takımı sırtlamışız
Öyle oldu bu hafta iki tane artiya ragmen

Vallaaaa yerken hic köpürmüyoz
tablet eklemediysn
Tarhana yapmasi da zor bu sene ilk defa tarhana yapimina katildim ellerimi hissetmiyordum en son :))
Erik ve seftali hic yapmayız kolay gelsin tekrardan kisin afiyetle yiyin insallah canim

Öyle oldu bu hafta iki tane artiya ragmen
Evet zor ben tatlanana kadar bekleyeceğim birde

Ben hiç yapmadım bulaşık makinasında kapağa sıkıntı olursa içine su kaçmaz mi
Ben dilimleyip koyuyorum siselere yeni kapak zaten sıkıyoruz icinede seker koycaksan koyuyosun suyunu koyup kapatiyoruz sonra en sıcak derecede bulasik makinasına çıkarınca ters kapat kapaklar yukari sekilde siraliyoruz burdada herkes oyleyapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…