Cok etkilemezdi ki yine 1.grup olarak birinciyizeeeee ben versem nolcaktikiiii 400gram artiydim
Sizin yuzdelerinizle birinci oldukkk...balkon konusmasi yapsanaCok etkilemezdi ki yine 1.grup olarak birinciyiz
Haftaya yaparim yine bugüne -100 ile başladımSizin yuzdelerinizle birinci oldukkk...balkon konusmasi yapsana
afiyet olsun, Aman çok dikkat et papatyam emekler boşa gitmesinBen bugün kaçamak yaptım
Sporumu yapacağım birazdan.menümü sonra yazacağım. Sanırım banada ceza gelir☺.
Ama akşam yemeğinde sadece magnolia yedim. Kızıma yapmıştım tadına baktım. Bakmışken yedim. Fazla tatlı geldi ama yinede yedim. Sonrada pişman oldum
Ben izledim ilk filmi beğenin 10 sa giderek 9-8-7 şeklinde beğeni düzeyim azalmıştı, ben izleyeli çok oldu iyi seyirlerKızlar spolier vermeyin ama Alacakaranlık serisini okuyan ve izleyen var mı aranızda?
Ooooo kiz sen napiyon o kiloda veriyosan ben neden veremiyomHaftaya yaparim yine bugüne -100 ile başladım
haftaya hiç niyetlenmeyin biz yeneceğizHaftaya yaparim yine bugüne -100 ile başladım
Aramizda kalsin aksam tatli yedim (serbetli tatli degil ama )))Ooooo kiz sen napiyon o kiloda veriyosan ben neden veremiyomkola desen sende iciyon bende ictim cikolatada öyle
Ondan başın agridi demekkiiiAramizda kalsin aksam tatli yedim (serbetli tatli degil ama )))
İyi ki bizim takımda değilsin hem kola iç hem çikolata yeOoooo kiz sen napiyon o kiloda veriyosan ben neden veremiyomkola desen sende iciyon bende ictim cikolatada öyle
Benimde 600 gram kaldi hedef icin :))20gün var 500gram veremezsem yaziklar olsun bana
Dun telefonla cok ugrastim ya sabah o etkiledi galibaOndan başın agridi demekkiii
20 güne değil önümüzde ki haftaya ver canım 500 gram neki yaparsın sen20gün var 500gram veremezsem yaziklar olsun bana
Senle kamp yapmakmi aman aman amanİyi ki bizim takımda değilsin hem kola iç hem çikolata yenazi subayı olarak seni tutuklamış en kötü kampa koymuştum
tatlı artida yapmamis deseneBenimde 600 gram kaldi hedef icin :))
Dun telefonla cok ugrastim ya sabah o etkiledi galiba
Tatli ne yapacak ki bana
Günaydınnn
inşallah regli oldum ben regl ondan yoksa cola çikolata yememkiii dondurma hic yemem20 güne değil önümüzde ki haftaya ver canım 500 gram neki yaparsın sen
Kan şekeri de baş ağrısı yapıyor telefondandır bence deBenimde 600 gram kaldi hedef icin :))
Dun telefonla cok ugrastim ya sabah o etkiledi galiba
Tatli ne yapacak ki bana
Kucukdu zaten yaa dun sabah tost yedim aksamda 1 tane kabak dolmasi yedim baska yemek yemedim zaten :))tatlı artida yapmamis desene
oda eksi getirdi pekiyaaa öyle olsunKucukdu zaten yaa dun sabah tost yedim aksamda 1 tane kabak dolmasi yedim baska yemek yemedim zaten :))
Tamam canım ama kg vermene engel değil 500 gram için 20 gün hedef çok uzuninşallah regli oldum ben regl ondan yoksa cola çikolata yememkiii dondurma hic yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?