• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar
Ayy sizi çok özledim
Kaç saattir aklım sizde kaldı
Boş oda vardı ıvır zıvır orayı düzenledik biraz boyuycaz
Oyuncak filan .
Ya varya Allah bana akıl fikir versin.
Oda dolusu eşya işin içinden çıkmak ne mümkün.

Düğüne geldik ama kir dugunu eylul bahcede gezdi kimseler yok sonradan insanlar çoğalmaya baslasi haydeeee dedim gidelim kimde nevar belli değil zarfa koyduk verdik ellerine dugun başlamadan kaçtık😀
Bugün benim 3 yıl önceki ev sahibimin oğlunun düğünü vardı ama gitmedim hiç gerek yok bu arada sitede 2 blokta vaka varmış bugün sağlık görevlisi ve polis girerken gördüm komşulara sordum C ve A blokta vaka var dediler şok oldum

@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım:KK49:
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak:KK59: herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim:KK76: herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız:KK73:
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı🤔
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim:KK76:
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz:KK59: ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız:KK49:
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim:olamaz: Haydi fit olmaya:duduk:
Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 sudem34 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @Bal0ncuk @Burcuelif26 Orjinalisim Orjinalisim @Lili 38 @Eliff Eylull @retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 Gulumse24 @Kmsl Hnd @safsular asysss asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım😂
canim eline sağlık.
Yeni görevinde başarılar diliyorum.
Hayırlı olsun.
Ben bugün 5 saat temizlik yaptım oluyorum yorgunluktan daha yeni oturdum.
Spor olarak say sayma farketmez.
Yan oda bitsin.
Hafta içi spor da daha aktif olurum inşallah.
Ölçülerimi de yarın alırım unutmazsam zaten daha önce 2 kez almıştım.
Yaaaa hahahhahaha ayyyy bende öyleydim
Anne evinde :KK70:
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum :KK70:
Hele üniv gidince tatike memlekete geldiğimde içtiğim su bardağını kaldırmazdm
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş :KK70:
ya Ben niye şöyle bir çocuk olamadim.
Ana evinde de koca evinde de hep aynı.
Tatilde de aynı..
Ben pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getire:KK70:
ha ha Ic Anadolu işte aynı kader
İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem:KK48:
Ablanın burcu ne?

Ben babamın kızıyım annem derdi evlenince beni rezil edecek anası birşey öğretmedi diyecekker evi kokacak bilmem ne
Babam rahat bırak kızı derdi
Şimdi tam bir temizlik hastasıym evim bal dök yala... İnsan yapmasada annesini örnek alıyormuş ama annemede yapmadğm zamanlara üzülüyorm.. Şimdi başım ağırsa ah desem annem başımda kıyamam.. Keşke bende ona zamanında yapsaymşm 😐😐😐
Ben de evdeyken pek yapmazdım simdi kendi evimde yapıyorum önceki yıllara üzülüyorum

İyi akşamlar
Kaptanım Zipzip- Zipzip- kalori miktarına uydum ❤️❤️❤️fazlasıyla 😂
Spor olarak
45dk Leslie 180p 3000 adım 45p toplam 225p
N Nidsalii

Eklentiler

• 2DE82C49-C48D-4C49-89E1-3967EC8DD0FC.webp
    2DE82C49-C48D-4C49-89E1-3967EC8DD0FC.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 7CC77899-EA86-44C3-86F5-0F169302FF54.webp
    7CC77899-EA86-44C3-86F5-0F169302FF54.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 2E27F5B8-6EAF-4443-B804-95D1202F846A.webp
    2E27F5B8-6EAF-4443-B804-95D1202F846A.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 20
@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım:KK49:
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak:KK59: herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim:KK76: herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız:KK73:
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı🤔
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim:KK76:
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz:KK59: ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız:KK49:
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim:olamaz: Haydi fit olmaya:duduk:
Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 sudem34 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @Bal0ncuk @Burcuelif26 Orjinalisim Orjinalisim @Lili 38 @Eliff Eylull @retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 Gulumse24 @Kmsl Hnd @safsular asysss asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım😂
Şahanesiniz. :KK37: :KK37: . bende bu egzersizleri istiyordum. Şimdiye kadar yürüyüş yapıyordum. Ortalama 1 saat. Ama şindi egzersizleride hayatıma yavaş yavaş katmalıyım. 😍😘🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️. Bugünkü menüm ise kaçamak günümdü. Dolma, mercimekli köfte ve kek vardı. :KK17::KK17::KK17::KK43::KK43::kızgın::kızgın::kızgın:Yarın tam gaz devam. İNŞALLAH

Ben haftaiçi çalışıyorm c. Tesi anca genel temizlik yapıyorm ama bitince anneme çıkarım yardıma ihtitacı varmı diye
Geçmişi getiremem düzeltemem ama elimden geldiğinde telafi ederim..
Yaşım oldu 31 işten bazen yorgn geliyorm başm ağrırıyor bazen stresli bir ortamda çalışıyorm ağladığım bile oluyor, bu yaşmda gelir başımda bekler.. Ay annelerin hakkı ödenmez beee :KK43:
Ah ah annelerin hakkı ödenmez işte ben 35 yasındayım hala bana hizmet etmeye çalışır annem ilerde ben annemin bana yaptıklarını ben anneme yapabilecek miyim dıye düşünüyorum

İyi akşamlar
Kaptanım Zipzip- Zipzip- kalori miktarına uydum ❤❤❤fazlasıyla 😂
Spor olarak
45dk Leslie 180p 3000 adım 45p toplam 225p
N Nidsalii
super canim....1.takima gününü gösterecez.
Alerjin geçti mi?
Nasıl oldun?
Şahanesiniz. :KK37: :KK37: . bende bu egzersizleri istiyordum. Şimdiye kadar yürüyüş yapıyordum. Ortalama 1 saat. Ama şindi egzersizleride hayatıma yavaş yavaş katmalıyım. 😍😘🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️. Bugünkü menüm ise kaçamak günümdü. Dolma, mercimekli köfte ve kek vardı. :KK17::KK17::KK17::KK43::KK43::kızgın::kızgın::kızgın:Yarın tam gaz devam. İNŞALLAH
Ödül günü mü yaptın?
Afiyet olsun.

Ah ah annelerin hakkı ödenmez işte ben 35 yasındayım hala bana hizmet etmeye çalışır annem ilerde ben annemin bana yaptıklarını ben anneme yapabilecek miyim dıye düşünüyorum
Benim annem tembel galiba :confused:
Her yerde ben ona çalışırım :super:
Hiç de memnun olmaz hep şikayet:KK70:
Hatta geçen yaz kendimi paraladim
Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Oooohhh sefan olsun 😁😜

Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bizimkinde aşırı Bi temizlik var hem bize yaptırır Hem yaptığımızın üzerinden tekrar kendi yapar:KK70:ablamda Bi gün yapar (Terazi burcu:KK48:) baktı diğer gün aynı artık bıraktı Ama gitmiyorda şimdi bana sardı sende aynı olacaksın diye:KK51: Bu zamanlarımıza şükür onlar sağlıklı olsunda bunlar tadı tuzu kalıyor:KK68:

Annen çok tatlıymış selam söyle 😁 biz de arefe günleri sarma sarmak için otururduk annem kız kardeşim ben. Kardeşim ayy benim belim ağridi der kalkardı sonra annem oof canım sıkıldı der kalkardı. Bir ben kalır bütün yaprakları sarardım. Misafirler çok güzel olmuş dediğinde annem hemen üzerine alınırdi sanki kendi sarıyor gibi 😁😁

Menü vereyim.
Sabahtan saat 13.00 e kadar 2 bardak şekersiz çay. 13.00 1 kase çorba, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek yedim. (Çünkü kızartma ve makarna vardı onları almadım)
14.15 sade soda
15.00 türk kahvesi
17.30 bulgur pilavı 1 tabak, 1 tabak da taze fasulye, 1 kase salata yemek arkasından da dondurma :olamaz:
1 saat yürüyüş 150 puan N Nidsalii Zipzip- Zipzip- suyu sayamadim hiç

Back
X