• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizimkinde aşırı Bi temizlik var hem bize yaptırır Hem yaptığımızın üzerinden tekrar kendi yapar:KK70:ablamda Bi gün yapar (Terazi burcu:KK48:) baktı diğer gün aynı artık bıraktı Ama gitmiyorda şimdi bana sardı sende aynı olacaksın diye:KK51: Bu zamanlarımıza şükür onlar sağlıklı olsunda bunlar tadı tuzu kalıyor:KK68:
aileden geliyor genelde.
Bende oğlanı fırsat buldukça çalıştırıyor um.
Oda ilerde karısına ne der aceba?:KK45:
Bugün benim peluş oyuncagin bacağı sökülmüş tutmuş onu dikmiş.Masallah:nazar:
Annen çok tatlıymış selam söyle 😁 biz de arefe günleri sarma sarmak için otururduk annem kız kardeşim ben. Kardeşim ayy benim belim ağridi der kalkardı sonra annem oof canım sıkıldı der kalkardı. Bir ben kalır bütün yaprakları sarardım. Misafirler çok güzel olmuş dediğinde annem hemen üzerine alınırdi sanki kendi sarıyor gibi 😁😁
Benim annemin de çok maceraları var.
Say say bitmez.
Geçen diyoki çocuğu babasına bırak bı kaç gün gel.
Yaptiracak iş var galiba:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Benim annem tembel galiba :confused:
Her yerde ben ona çalışırım :super:
Hiç de memnun olmaz hep şikayet:KK70:
Hatta geçen yaz kendimi paraladim
Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ilerde tembel olmaktan korkuyorum işte
şimdi anneme bir şeyler yapmaya çalışırım ben yapayım sen otur der kıyamaz bana

Menü vereyim.
Sabahtan saat 13.00 e kadar 2 bardak şekersiz çay. 13.00 1 kase çorba, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek yedim. (Çünkü kızartma ve makarna vardı onları almadım)
14.15 sade soda
15.00 türk kahvesi
17.30 bulgur pilavı 1 tabak, 1 tabak da taze fasulye, 1 kase salata yemek arkasından da dondurma :olamaz:
1 saat yürüyüş 150 puan N Nidsalii Zipzip- Zipzip- suyu sayamadim hiç
Diyette bulgur pilavı yeniliyor mu?
Yeniliyorsa bir tabak biraz fazla gibi geldi bana

sportie sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım:KK49:
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak:KK59: herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim:KK76: herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız:KK73:
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı🤔
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim:KK76:
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz:KK59: ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız:KK49:
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim:olamaz: Haydi fit olmaya:duduk:
Zipzip- Zipzip- @Felicio @leydii18 PAPATYAM PAPATYAM H hasbeenandgone @Bonus selensu82 selensu82 sudem34 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal Bal0ncuk Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii @Gulumse25 @Kmsl Hnd @safsular asysss asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım😂
Harikasın canım. Hayırlı olsun spor hocalığın bugün bu ABS yazandan 12 dakika karın çalıştım

15 ağustos menüm

Aç karna ılık limonlu su

Sabah 10.00
2 fincan çay
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık bir biber
Tavada 1 yumurta
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek

Ara 2 hurma

Öğle 14.30
Patlıcan yemeği biz Aydınlılar patlıcan kavurması deriz belki aranızda bilen vardır eşim yemez ben yaparım 3 gün yerim ama çok da severim
1 kase yoğurt
Yarim soğan
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 küçük salatalık

Akşam 18.30
Fırında kanat 4 tane derilerini soydum
Salata
1 dilim çavdar ekmeği

3 fincan cayla 10 ar tane badem fındık

Bir de komşu pilav üstü tavuk vermişti kızıma yedirirken 1 tatlı kaşığı pilav yedim

3 litre su
40 dk leslie 3 mil 160 puan
4000 adim 60 puan toplam 220 puan
N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

15 ağustos menüm

Aç karna ılık limonlu su

Sabah 10.00
2 fincan çay
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık bir biber
Tavada 1 yumurta
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek

Ara 2 hurma

Öğle 14.30
Patlıcan yemeği biz Aydınlılar patlıcan kavurması deriz belki aranızda bilen vardır eşim yemez ben yaparım 3 gün yerim ama çok da severim
1 kase yoğurt
Yarim soğan
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 küçük salatalık

Akşam 18.30
Fırında kanat 4 tane derilerini soydum
Salata
1 dilim çavdar ekmeği

3 fincan cayla 10 ar tane badem fındık

Bir de komşu pilav üstü tavuk vermişti kızıma yedirirken 1 tatlı kaşığı pilav yedim

3 litre su
40 dk leslie 3 mil 160 puan
4000 adim 60 puan toplam 220 puan
N Nidsalii Zipzip- Zipzip-
Süper canım

Canim Sen annen gibi olursun. :super:
Aynısını yaparsin onlara.:KK9::KK9::KK9::KK9:
Armut 🍐 dibine düşer:KK22:
Inşallah öyle olurum dicem ama pek ışık görmüyorum kendimde neyse yasayıp göreceğiz

Bu atasözünü ben bir gün velilere söylemiştim çocuklar sizin yansimaniz siz nasıl davranırsanız onlar da öyle davranırlar siz onlara örnek olun sonuçta armut dibine düşer demistim

Sonradan bir arkadaşıma toplantıda böyle böyle şeylerden bahsettim demistim de o da nasıl gülmüştü sen velilere armut demişsin diye
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Düğüne geldik ama kir dugunu eylul bahcede gezdi kimseler yok sonradan insanlar çoğalmaya baslasi haydeeee dedim gidelim kimde nevar belli değil zarfa koyduk verdik ellerine dugun başlamadan kaçtık😀
Benmde düğünüm kır düğünü olmuştu
Çok oynak gelindim ben ya
Masa masa dolaşıp coşmultm
Hey gidi nerde o eski gelinler :D

15 ağustos
09.00 20200815_090221_0.webp
13.30
Küçük bir salkım üzüm
1 dilim kek
Yarım erik
18.30
2 kaşık mercimekli. Bulgur