• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu doğal. 15 gününden fazla kullanmayın. Her gün kullanmanızı da tavsiye etmem. Bağırsakları tembelleştirir. o_O o_O Eski bir sağlık personeli olarak nacizane tavsiyem. Harici ilaçlar kullanıyorsanız daimi ; doktorunuza danışın. İlaçlarla etkileşimi farklı olabilir hanımlar.:KK1::110:o_O:KK60::KK64::KK64:
Abla bende bağırsak tembelliği var zatın yıllardır kabızlık çekiyorum ilaçli ilaçsız film çekildim bagirsaklarimdan duphaloc diye bı surup verdi doktor onu içince çıka biliyordum ilaç bitince devam etmedim haftada 1 çıkıyordum ama diyette olduğum için haftada 1 mümkün olmuyor biliyorsun mecburen kullanıyorum

2016 yilinda kpss ye hazirlanirken 75 e kadar çiktim sinav o zaman mayis ayindaydi boyum kisa olunca gobegim cok rahatsiz etmeye basladi
O zamandan sonra kilo vermeye başladım ama hedefim hic 55 degildi kucuk hedefler koymustum
75 den once 69 a dustum uzun surede 69 da kaldim sonra 65 ,62 derken 2018 de eylül de takimi kesfettim
O zamanda burda 60 dan 51.6 a dustum ama sonra tam olarak koruyamadim
55-58 arasindayim kisin 61 i gordum aninda mudahele ettim :))

Tamam ben gidiyorum 🤣🤣🤣

Kacamaklara ceza verebiliriz 🤩🤩

Master sefde vardi dun aksam :-)

Emegine saglik canim ne cok ugrasmissin tesekkur ederim takim adina :KK60::KK200:

Gunaydin canım eksin cook guzel tebrik edeirm cuma 5 li rakamlar geliyor 🤩🤩🤩

Diger ölçülerine gore incelme var mi canim

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın abla 🥰🥰

Tebrik ederim guzel eksi ile basladin 👏👏👏

Günaydın canim ❤

Cuma niye bildirim yapmadin canim

Günaydın canim ❤

Hosgeldin canim hadi artik artilari atip listeye girme vaktin geldi 🥰🥰

Günaydın canım ❤
sabah kahvaltıdan sonra aklıma geldi yemek yediğim için de doğru ölçüm olmayacağını bildiğimden hiç yazmadım

Abla bende bağırsak tembelliği var zatın yıllardır kabızlık çekiyorum ilaçli ilaçsız film çekildim bagirsaklarimdan duphaloc diye bı surup verdi doktor onu içince çıka biliyordum ilaç bitince devam etmedim haftada 1 çıkıyordum ama diyette olduğum için haftada 1 mümkün olmuyor biliyorsun mecburen kullanıyorum
Gülümse kızım çok geçmiş olsun. :KK60: O halde sana bir önerim var. Bu açlık otunu akşam yemekten yarım saat önce hazırla ve iç. Yemeğini öyle ye. 15 gün devam et. Sonra 1 hafta veya 10 gün kadar ara ver. Tekrar kullan. Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ama kronik rahatsızlığı olanlar, daimi belirli ilaç kullananlar doktor kontrolü olmadan kullanmasın. Ciddi ilaçların içeriği ile etkileşimi farklı olabilir. Mutlaka demişsindir aama sabahları geceden ıslatılmış gün kurusu kayısıyı da yer ve suyunu da içersen ( istikrarlı bir şekilde devam etmelisin ) iyi sonuçlar alabilirsin. :KK68::KK25::KK68::KK5:

Aksam yemegini kacta yiyorsun canim
Birde tabak olarak yiyorsun miktarlari fazla mi
Dün inanır mısın üç buçuk dört gibi yedim , ama şu çok icemedim dün bugün telafi etmeye çalışıyorum, birde önceden haftada iki gün akşam yemeği yemezdim iyi eksi gelirdi bana belki de onu denemeliyim, yada psikolojik mi

Gülümse kızım çok geçmiş olsun. :KK60: O halde sana bir önerim var. Bu açlık otunu akşam yemekten yarım saat önce hazırla ve iç. Yemeğini öyle ye. 15 gün devam et. Sonra 1 hafta veya 10 gün kadar ara ver. Tekrar kullan. Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ama kronik rahatsızlığı olanlar, daimi belirli ilaç kullananlar doktor kontrolü olmadan kullanmasın. Ciddi ilaçların içeriği ile etkileşimi farklı olabilir. Mutlaka demişsindir aama sabahları geceden ıslatılmış gün kurusu kayısıyı da yer ve suyunu da içersen ( istikrarlı bir şekilde devam etmelisin ) iyi sonuçlar alabilirsin. :KK68::KK25::KK68::KK5:
Abla yaptığım herşey bı kaç gün sonra bağışıklık kazanıyor fayda etmiyor kayisiyida denedim gun kurusu daha etkili oldu ama oda sonra fayda etmedi etkileri bı kaç gün sonra gidiyor nasıl oluyor bende anlamıyorum ama açlık otunu dediğin gibi yapayım ara verince belki düzene girer tekrar başlarım doktor dedi stresten uzak duracaksın en büyük etken bağırsak tembelliği oda ne mümkün burası bile stres yapıyor bende 😆😆

Back
X