Çok çok güzel ben sadece doğru anladım mı diye şey ettim30 ar dakikalık iki ayrı zamanda ayrobik ve akşam 21.00 de tempolu yürüyüş.aslında yürüyüşe gitmek yoktu niyetim. Ama eşim haydi yürüyelim diyince peki dedim. Kısa bir yürüyüş yapacaktık. ama hadi şurdan gidelim mi falan derken bayyağı bir yürüdük. 50 dakanın üstünde .
HarikasınGünaydın
Cuma 70.5
Bugün 69.9
Evet resmini görmek isterim. Bende alabilirim. Takviye olarak.Kilo vermek için kullanıyorlar dedi bu önerdiği bağırsak calistirip ödem atip hemde zayiflatiyormuş yarın resim atarım alınca
Kız onu anladım ben yazlık için istiyorum dedim
Cok guzelNasıl beğendiniz mi oraları? sağlıkla dönün inşallah ❤❤❤
Senin torunlar ne alemde canım, foto atsana minnaklarin.Tüh Allah onları kahretmesin
Canım ben akşam için dedim spor yaptınya sadece salata eksik kalmış yoğurt ve protein zayıflamanın anahtarı ben dahil çoğu kişi içinYok muymus proteinbı bak bakalım belki barbunyada vardır bir dönem evden eksik olmazdı ama bu aralar hiç almiyorum almak lazım ton baligi
Çok haklısın ev almak kolay değilAnaaaaammmmmm son model bizi çok aşaryeni eve geçince baya eksiğimiz olacak mesela halıların hiç biri uymayacak tül perde almamız gerekecek onlara masraf yaparız derken bu çıktı başımıza
Spor da olsa şahaneymişselam kizlar menum
sabah 09.00 menemen yesilcay tahinli pekmez 2 tatli kasigi
oglen 13.00 kemikli et ve suyu (suyu kasikla ictim ekmek banmak varken)
aksam 18.30 kabak sote 1 fincan dibek kahve yanina 1 kare bitter
sporsuz bir gun daha
Umarım işe yararKilo vermek için kullanıyorlar dedi bu önerdiği bağırsak calistirip ödem atip hemde zayiflatiyormuş yarın resim atarım alınca
Amin canım inşallah.çarşamba bekliyorum güzel haberlerini
Kesinlikle senle bütün ismin de profil de kalsın öyle
İşte bir gece kuşu dahaAmin canım inşallah.
Bugün spor puanı yazacaktım ama yapamadım malesefyarına inşallah.
Günaydın...Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?