• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

30 ar dakikalık iki ayrı zamanda ayrobik ve akşam 21.00 de tempolu yürüyüş. :spor: :spor: :halay::halay::halay:aslında yürüyüşe gitmek yoktu niyetim. Ama eşim haydi yürüyelim diyince peki dedim. Kısa bir yürüyüş yapacaktık. :110::110::KK66::KK64:ama hadi şurdan gidelim mi falan derken bayyağı bir yürüdük. 50 dakanın üstünde .:KK15::KK15:
Çok çok güzel ben sadece doğru anladım mı diye şey ettim😂

Sabah kahvaltim
IMG20200817110945.jpg

Yumurtanın yanındakiler kavurma
Ara öğün
IMG20200817135943.webp

Armutlar ceviz kadardı
Akşam yemegi
IMG20200817170105.webp

2 lt su
60 dk tempolu yürüyüş =150
N Nidsalii :KK25:

Çok yorgunum çok
Bu oğlan beni mahvetti bugün menümü yazayım durmuyor sürekli kucakta şimdi bile mızıklaniyor
Sabah 1 Dilim çavdar ekmeği
4 çatal kavurmalı yumurta
Domates biber
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek
4 zeytin
3 fincan çay

Ara yok

Öğle patlıcan yemeği üzerine 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 8-10 tane üzüm

Akşam taze fasulye
Salata 1 dilim çavdar ekmeği

1 sade soda içine limon sıktım
Çok acıktım biraz önce de 1 bardak süt içtim

N Nidsalii
30 dk leslie boosted 120 puan
Arkasından 5 dk bölgesel 30 puan
1 şarki mezdeke oynadım bol tempolu
11000 adim 165
Toplam 315

Sabah saat 8.30 da

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik , pulbiber döküp yedim, 1 kase yoğurt biçindede karabiber,kekik , pulbiber döktüm 1 dilim tam buğday ekmeği yanında yeşil çay içtim

ARA ÖĞÜN

1 kase sade dondurma

Gün içinde

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ 6:30

3 kaşık barbunya, 6 kaşık havuç salatası

SPOR :9, 30

BÖLGESEL 1 saat ; =360 puan

Klasik plank :360 saniye = 120 puan

İP ATLAMA ; 900tane =300 puan

Klasik plank; 120 =40puan

Squat =60 tane =10 puan

Mekik; 60 tane =10 puan

TOPLAM PUAN 840

GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM

Gelelim fasulyenin faydalarına. İlk günden kimse yüklenmesin yoksa kaçarım 😂😂

12.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates salatalık, bir dilim süzme peynir, iki kaşık çingen salatası, 2 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay.

14.00 pazar gezisi sırasında oğlundan kalan iki adet küçük lokma. Bizim burlarda hayır için dağıtılıyor. Yoksa özellikle alıp yemezdim.

16.45 akşam
Yarım tabak bulgur pilavı, iki parça haşlanmış tavuk, çoban salata, 2 adet kornişon.

20.00 sade soda.

Su 2 lt olmuştur ancak.
Spor
7000 adım 105 puan
Karın egzersizi
Bacak egzersizi
Simit egzersizi
Basen egzersizi toplamı 30 dk 180 puan

Toplam puan 285 puan (sanırım doğru hesap yaptım)
N Nidsalii

Yok muymus protein 🤔 bı bak bakalım belki barbunyada vardır 😜 bir dönem evden eksik olmazdı ama bu aralar hiç almiyorum almak lazım ton baligi
Canım ben akşam için dedim spor yaptınya sadece salata eksik kalmış yoğurt ve protein zayıflamanın anahtarı ben dahil çoğu kişi için

Anaaaaammmmmm son model bizi çok aşar 😁 yeni eve geçince baya eksiğimiz olacak mesela halıların hiç biri uymayacak tül perde almamız gerekecek onlara masraf yaparız derken bu çıktı başımıza
Çok haklısın ev almak kolay değil ❤️ Seçenekler içinden en iyisini almak mantıklı şimdiden güzel günlerde güle güle kullanın 💕

selam kizlar menum
sabah 09.00 menemen yesilcay tahinli pekmez 2 tatli kasigi
oglen 13.00 kemikli et ve suyu (suyu kasikla ictim ekmek banmak varken😞)
aksam 18.30 kabak sote 1 fincan dibek kahve yanina 1 kare bitter
sporsuz bir gun daha
Spor da olsa şahaneymiş 💕
Kilo vermek için kullanıyorlar dedi bu önerdiği bağırsak calistirip ödem atip hemde zayiflatiyormuş yarın resim atarım alınca
Umarım işe yarar 🙏

Back
X