• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ölçüler harika incelme süper 👍
Karında biraz fazlalık var onlarda gider hiç merak etme , spora devam beslenmeye devam
Bence hergün alt karın programı ile birlikte tüm vücut egzersizi yaparsan gün aşırı da hiit kardio ile 4 hafta sonra bel ölçün 60 lara göbekte 70 lere gelir 😍
Sporda biraz zorla bakalım üst level yapabilirsin
Arttırdım iki gündür bugün bacaklar tutmadı çok yükseltemedim yavaş yavaş olacak Ama inşallah dediğin gibi olur abla umarım görürüm o cm leri:işsiz:

Çok sevindim abla Hem bu kararına Hem de seni böyle mutlu gördüğüme:KK68: çok güzel olacak e bir sürü resim atarsın artık bizde bakar bakar iç çekeriz:KK71:
Çok şükür canım evet eşim sağolsun beni düşünüyor aslında 18 Eylüle denk getirmeye çalışıyormuş dün yanlışlıkla ağzından kaçtı o tarihe almak istemiş evlilik yıldönümü hediyesi diye atarım tabi kız dikişlerim düzelince umarım gayet incelir karnım ve belim 🥰🥰 ay sanki yarın olacak gibi heyecanlıyım okadar mutluyum yani. Direnip 1 ay hiç kaçamak yapmicam tatlı da yemicem hiç 6 kg vermem lazım hızlıca :)

Afiyet olsun canim ggüzelfikir.bende yapabilirim haşlanmış yumurtadan bıktım
3 yumurta 2 yemek kaşığı yulafi karistirdim 15 dk beklettim yulaf yumusayana kadar istersen sade yumurtanın akiylada yapa bilirsin ben sarisinida koydum yarisi kızıma yarisini bana yaptim geniş bir tavayı fircayla yagladim yapismamasi için iki tarafında pişirdim içine istedigini koyup rulo yapa bilirsin ben peynirli maydanozlu yaptım

Evet canım kabizlik için ilaç kullanmadığım da wc cikamiyordum acı çehre içinde demekki az var hemen etki etmedi yorumlari güzel internetten baktım herkesde etki etmiş bakalım canım acı çehre direk çiğneyip suyla tutunca bendede hemen etki etmişti ama tadı igrencti :kusmuk:
Onu sık sık kullandığında ciddi zararları varmış zaten sonra ben de bırakmıştım kullanmayı. İnşallah bu çay işe yarar da rahatlarsın. Çok zor kabızlık yaa

Sabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştım 😭😭😭 maalesef +400 deyim haftalik olarak +geçmeyeceğim ama -1 kg hedefim var ve az sürem var 😱
Moralini bozma canim guzel bir eksi gelecek bu hafta senden 🤩🤩
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım 😍

Birkaç gündür yoğun geçti giremedim hiç. Geçmiş çok fazlaydı bakamadım valla

POWERHACK POWERHACK canım yağları aldırıcan demek ki 😍 hadi hayırlı olsun canım seni çok mutlu edecek bu çok istiyodun
Çok merak ediyorum sonucu ❤

Bal0ncuk Bal0ncuk canım inşallah güzel haberlerini alırız 😍 dualarım seninle 🙏

medusares medusares ben senin o minnoşlarınınyerim valka, her birini bi lokmada yerim içim taştı 😍 çok tarlı şeyler. Verme hiçbirini 🥰 büyüyünce verirsin 😃
Hosgeldin abla 🤩🤩

3 yumurta 2 yemek kaşığı yulafi karistirdim 15 dk beklettim yulaf yumusayana kadar istersen sade yumurtanın akiylada yapa bilirsin ben sarisinida koydum yarisi kızıma yarisini bana yaptim geniş bir tavayı fircayla yagladim yapismamasi için iki tarafında pişirdim içine istedigini koyup rulo yapa bilirsin ben peynirli maydanozlu yaptım
Tarif için teşekkür ederim.canim

Back
X