• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beğenirsen eğer benim de aklımda olsun 😊
Hiç bir bitki çayının tadini kokusunu sevmiyorum akşam yatarken içtim haz yaptı karinimda mizikalar çaldı devamı yok şimdi aç karna yine içicem canım bakalım sabah aç karna yazıyordu ben akşamda içeyim sabaha wc çıkarım dedim ama olmadı kullanma kilavuzuna göre yapalim şimdide 🙄

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım 😍

Birkaç gündür yoğun geçti giremedim hiç. Geçmiş çok fazlaydı bakamadım valla

POWERHACK POWERHACK canım yağları aldırıcan demek ki 😍 hadi hayırlı olsun canım seni çok mutlu edecek bu çok istiyodun
Çok merak ediyorum sonucu ❤️

Bal0ncuk Bal0ncuk canım inşallah güzel haberlerini alırız 😍 dualarım seninle 🙏

medusares medusares ben senin o minnoşlarınınyerim valka, her birini bi lokmada yerim içim taştı 😍 çok tarlı şeyler. Verme hiçbirini 🥰 büyüyünce verirsin 😃

Bugün sabah tartılmıştım
Cuma: 56.6
Pazartesi: 56.4
Fark: 0.2:KK28:
Şurayada küçücük ölçülerimi iliştireyim:KK23:
Göğüs: 88
Kol:23
Bel: 72
Kalça: 91
Bacak: 51
Göbek: 83
1.5 ay önceye göre toplamda 15.5 cm incelme var Her bölgeden 2-3 cm incelme var
bugün Zipzip- Zipzip- ablayı görünce farkettim ben 55 olcam hiçte öyle göstermiyorum bende resim atacaktım Ama vazgeçtim öyle görünce toparlarsam anca öyle atarım o da seneye falan sanırım😂 ya da sportie sportie abladan destek alcam birinin bana bişi yapması lazım bu kadar spora hala düzelemedi:işsiz:

Canım ölçüler harika incelme süper 👍
Karında biraz fazlalık var onlarda gider hiç merak etme , spora devam beslenmeye devam
Bence hergün alt karın programı ile birlikte tüm vücut egzersizi yaparsan gün aşırı da hiit kardio ile 4 hafta sonra bel ölçün 60 lara göbekte 70 lere gelir 😍
Sporda biraz zorla bakalım üst level yapabilirsin

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım 😍

Birkaç gündür yoğun geçti giremedim hiç. Geçmiş çok fazlaydı bakamadım valla

POWERHACK POWERHACK canım yağları aldırıcan demek ki 😍 hadi hayırlı olsun canım seni çok mutlu edecek bu çok istiyodun
Çok merak ediyorum sonucu ❤

Bal0ncuk Bal0ncuk canım inşallah güzel haberlerini alırız 😍 dualarım seninle 🙏

medusares medusares ben senin o minnoşlarınınyerim valka, her birini bi lokmada yerim içim taştı 😍 çok tarlı şeyler. Verme hiçbirini 🥰 büyüyünce verirsin 😃
Karın bel simit bölgesi sırt meme liposuction ve karın germe abla .
Evet çok istiyorum ameliyata kadar 6 kg mu da versem çok iyi olur 70 le gireyim diyorum 1 ay var hemen hemen daha gidip gün Alicam doktora.
Çok heyecanlıyım sarkmalarimi sporla toparliyamicam toparlasamda koskocaman bir göbek deliğim olucam doktor göbek deliğimi kapatıp güzel bir delik yapicak catlaklarimi da duzelticegini söylemişti ozaman kilo vermeden önce gidip konuşucam

Karın bel simit bölgesi sırt meme liposuction ve karın germe abla .
Evet çok istiyorum ameliyata kadar 6 kg mu da versem çok iyi olur 70 le gireyim diyorum 1 ay var hemen hemen daha gidip gün Alicam doktora.
Çok heyecanlıyım sarkmalarimi sporla toparliyamicam toparlasamda koskocaman bir göbek deliğim olucam doktor göbek deliğimi kapatıp güzel bir delik yapicak catlaklarimi da duzelticegini söylemişti ozaman kilo vermeden önce gidip konuşucam

Harikasın canım evet operasyona kadarda 5-6 kilo versen dehşet olur bambaşka bir sen geliyor desene 😍

O yüzden adını derime kazıdım ya canım Allah'a şükür hak ediyor ben ondan razı o benden razı.
Günaydınlar herkese kizlar ameliyata kadar 6 kg daha verip 70 ile girsem fena olmaz bugünden itibaren çok ama çok dikkat edicegim hiçbir kacamaga da yer yok.
Liposuction da olucam bel simit yerlerime o yüzden kilo verip girim ki sahada inceliyim
Çok iyi düşünmüşsün süper olur 🧿❤️
Hiç bir bitki çayının tadini kokusunu sevmiyorum akşam yatarken içtim haz yaptı karinimda mizikalar çaldı devamı yok şimdi aç karna yine içicem canım bakalım sabah aç karna yazıyordu ben akşamda içeyim sabaha wc çıkarım dedim ama olmadı kullanma kilavuzuna göre yapalim şimdide 🙄
Umarım işe yarar canım ❤️ Menülerin oldukça iyi lifli olanları bir tik artırsan mı?
Günaydın 🥰
Geçen hafta çok hızlı gidince bu hafta sabittir hep sonunda 100gr vermişim 🤣
Ben dün +400 deydim bir gün önceye göre yıkılmıştım resmen neyse topladım psikolojimi😂😂😂 Cuma’ya kadar yaparsın sen birşeyler
Günaydınlar gençler ve kendini genç hissedenler 🤗
Günaydın ☀️

Benimde çoğu bitki çayıyla aram yok. Zoraki içiyorum iste. Allah Allah acı çehre yutunca ben de yarım saatte etki göstermeye başlıyordu. Kabızlık için mi kullaniyorsun bu çayı ?

Çok iyi düşünmüşsün süper olur 🧿

Umarım işe yarar canım ❤ Menülerin oldukça iyi lifli olanları bir tik artırsan mı?

Ben dün +400 deydim bir gün önceye göre yıkılmıştım resmen neyse topladım psikolojimi😂😂😂 Cuma’ya kadar yaparsın sen birşeyler

Günaydın ☀
Bugün yulaflı omlet yaptım içine 1 kaşık lor peyniri maydanoz koydum dürüm yaptım yedim yanında yarim domates salatalikla beraber 1 tane zeytin yedim
IMG20200819113554.webp

Benimde çoğu bitki çayıyla aram yok. Zoraki içiyorum iste. Allah Allah acı çehre yutunca ben de yarım saatte etki göstermeye başlıyordu. Kabızlık için mi kullaniyorsun bu çayı ?
Evet canım kabizlik için ilaç kullanmadığım da wc cikamiyordum acı çehre içinde demekki az var hemen etki etmedi yorumlari güzel internetten baktım herkesde etki etmiş bakalım canım acı çehre direk çiğneyip suyla tutunca bendede hemen etki etmişti ama tadı igrencti :kusmuk:

Günaydın güzellik❤❤❤
Sigarayı bırakmak kg alma sebeplerimden di, iyi ki kurtuldum, çok içmesemde🧿
Az değil bayağı çok kişiyiz asansörlere binilmiyor merdivenler kalabalık orda korona yok gibi 😂, test yapmıyorlar, dr var ilaç yazdırıyoruz, korana olan olursa idari izin veriyorlar bizde durum böyle canım
Gunaydin canim. :KK200:
Senin adına sevindim:KK60:
Zamanla tamamen de bırakırsın.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.

Back
X