- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah kabul etsin inşallah canimEvet ama listede değilim 12 gibi bildirim yaparim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin inşallah canimEvet ama listede değilim 12 gibi bildirim yaparim
Allah kabul etsin canım orucsan 3-4 gibi bildirim yapabilirsinEvet ama listede değilim 12 gibi bildirim yaparim
Artı olabilirsin bende artiyim napalim ölekmiiCanım benim keyifsizim uğramadım bugün ve artıydım sabah belkide bütün keyifsizliğim o yüzden di
Merhaba kuzum İnt oldu geldim anca fırsat buldumYarına gelirselensu82 ortim.....
Özledik seni toparlan gel aramızaCanım benim keyifsizim uğramadım bugün ve artıydım sabah belkide bütün keyifsizliğim o yüzden di
İyi akşamlar. Bugünün menüsü.
Kıymalı menemen.
Peynir
2 bardak çay
3 bardak mısı püskülü ve dış kabuğunun kaynatılmış suyu.
2 bardak farmasi form çayı.
2 bardak yine çay.
1 dilim karpuz.
1 ince dilim kek.
2, 5 lt su
9000 adım tempolu yürüyüş. 1saat.![]()
![]()
![]()
Bende çok merak ediyorum banada sürpriz olacak çok dengesiz bir artı bir eksi çıkıyorumAfiyet olsun spor şahane canım , meraktayım yarınki sonucun![]()
Antalya’dayım. İlçe belediye başkanları ve büyükşehir başkanı da corona oldu![]()
Canım benim keyifsizim uğramadım bugün ve artıydım sabah belkide bütün keyifsizliğim o yüzden di
Ne yazık ki artıyor... O yüzden okula gidesim de hiç yok canısıValla gittikçe vakalar artıyor, bizde yola çıkıcaz 8 odalı pansiyona , bodrumun köyüne gidiyoruz ama böyle şeyler duyunca da tedirgin olmuyor değil insan![]()
Ay kalp kalbeee karşı
Ne yazık ki artıyor... O yüzden okula gidesim de hiç yok canısı
Noldu bizim detox napiciğiz![]()
Hosbuldum canim.Hoşgeldin canım, kilonda çok yokmuş, buraya bi kaptırırsan hemen gidiverir kilolar
Allah kabul etsin canım, akşam menünü beğendim afiyet olsun![]()
spor konusunda biraz bunalttım benBende merak ediyorum yarınki sonuçları , herkese güzel eksiler dilerim
Sporları aksatmayın. Taş olucaz taş taş
![]()