Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım 60 diyelimKmsl Hnd listeye ekliyorum canim hedefin icin kac diyelim
Tamam canim listen hayirli olsun bu sefer mezun olmadan listeden cikmak yokTamam canım 60 diyelim![]()
Hem de çok
Tatlılığına bir şey demiyoruz hem de çok tatlısınyaa siz neden öyle diyorsunuz![]()
sevmesinmi beni
ne kadar datlu biriyim halbuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karşılıklı demek ki
Sevgimiz gelmiş seni de çok seviyoruz balBu ne böyle herkes Bi sevme şeysinde![]()
Sağlıklı beslenmenin kimseye zararı olacağını düşünmüyorum ek listede sağlıksız birşey yediğini görmeyelim Haftalık 100-250 gram arası versen bir zararı olmaz bence sen yine de hangi dr ilgileniyorsa bir fikir al canımCanim kizlar ya bise soylicem.Ben 40 gun once dogum yaptim emziriyorum da. Erken mi basladim acaba bebegime zarari olur mu? Dikkatli beslenmeye calisiyrm ama yine de vicdan yapiyrm.
Ustune kilo da veriyrm 5 gunde verdim kiloyu
bol su ve yesillik tuketiyorum ama amasi var iste ne diyosunuz bu druma?
Kaptanım 1. De olalım haftayı belirleyelim o hafta ana listedekiler çok kg versin mesala önümüzde ki cuma 1. Olalım listeye girenlere duyuralım buradan azami gayret göstersinlerTamam canim listen hayirli olsun bu sefer mezun olmadan listeden cikmak yok![]()
![]()
3 takim listeyi paylasti bu hafta birinci olamıyoruz ama haftaya birinci olabilirizKaptanım 1. De olalım haftayı belirleyelim o hafta ana listedekiler çok kg versin mesala önümüzde ki cuma 1. Olalım listeye girenlere duyuralım buradan azami gayret göstersinler![]()
Bu hafta puanımız düşük biraz acaba genelde stratejimi geliştirsek bir hafta normal kg verip bir hafta aşırı kilomu vermeye çalışsak tabi yarışma kurallarına aykırı değilse3 takim listeyi paylasti bu hafta birinci olamıyoruz ama haftaya birinci olabiliriz![]()
Puanlar çıkmamış puan da isteriz1 .grup
Bonus
retro_hippo
selensu82
E Elif_Eylul
leydii18
Kmsl Hnd
gizemlicadiii
Zipzip-
yet07
asysss
@Hedef 55 kilo
@snglmlk
@Mayamca
2.grup
@Gulumse25
@donashippo
PAPATYAM
Orjinalisim
@Visneli_Turtam
sudem34
Felicio
N Nidsalii
sportie
S safsular
@Tesnim1989
@Yarenzzzz
sudal
Kizlar grup 2 yi tebrik ederim bu hafta![]()
Napcan puani 1.ci olmusunuz istePuanlar çıkmamış puan da isteriz ❤❤❤

Uyu uyu nereye kadar hadi kalk walk walk1saat uyutmadiniz pik pik pik![]()
![]()
![]()
Zaferimizi kutlayacağızNapcan puani 1.ci olmusunuz iste![]()
Uyurken yaptim ben onuUyu uyu nereye kadar hadi kalk walk walk![]()

Herhalde internet takıldı 3 kere göndermiş sistemi
Aslinda oyle bir kural yok canim ama onemli olan saglikli kilo vermek takimca cok guzel gidiyoruzBu hafta puanımız düşük biraz acaba genelde stratejimi geliştirsek bir hafta normal kg verip bir hafta aşırı kilomu vermeye çalışsak tabi yarışma kurallarına aykırı değilse
Puanlarla hesaplamadim ama bizde arti cokPuanlar çıkmamış puan da isteriz ❤❤❤
Bildirimleri kapatsaydin1saat uyutmadiniz pik pik pik![]()
![]()
![]()
Hesaplatalım kaptanım erken sevinç narası olmasın bizimkisiAslinda oyle bir kural yok canim ama onemli olan saglikli kilo vermek takimca cok guzel gidiyoruz
Puanlarla hesaplamadim ama bizde arti cok
Bildirimleri kapatsaydin![]()
Aman kutla kutla haftaya gorurum ben seni 1kilo vermezsemZaferimizi kutlayacağız![]()
Musait olunca hesaplarim canım 1 saattir bildirimlerle ugrasiyorum :))Hesaplatalım kaptanım erken sevinç narası olmasın bizimkisi![]()