• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hem de çok 🧿
yaa siz neden öyle diyorsunuz :KK70: :KK70: sevmesinmi beni :KK43:
ne kadar datlu biriyim halbuki :KK43:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Tatlılığına bir şey demiyoruz hem de çok tatlısın💕
Karşılıklı demek ki💕
Bu ne böyle herkes Bi sevme şeysinde :63:
Sevgimiz gelmiş seni de çok seviyoruz bal ❤️
Canim kizlar ya bise soylicem. 🙄 Ben 40 gun once dogum yaptim emziriyorum da. Erken mi basladim acaba bebegime zarari olur mu? Dikkatli beslenmeye calisiyrm ama yine de vicdan yapiyrm. 😔 Ustune kilo da veriyrm 5 gunde verdim kiloyu 🙈😃 bol su ve yesillik tuketiyorum ama amasi var iste ne diyosunuz bu druma?
Sağlıklı beslenmenin kimseye zararı olacağını düşünmüyorum ek listede sağlıksız birşey yediğini görmeyelim Haftalık 100-250 gram arası versen bir zararı olmaz bence sen yine de hangi dr ilgileniyorsa bir fikir al canım 💕

Tamam canim listen hayirli olsun bu sefer mezun olmadan listeden cikmak yok :KK60: :KK200:
Kaptanım 1. De olalım haftayı belirleyelim o hafta ana listedekiler çok kg versin mesala önümüzde ki cuma 1. Olalım listeye girenlere duyuralım buradan azami gayret göstersinler 💕

3 takim listeyi paylasti bu hafta birinci olamıyoruz ama haftaya birinci olabiliriz 🤩🤩
Bu hafta puanımız düşük biraz acaba genelde stratejimi geliştirsek bir hafta normal kg verip bir hafta aşırı kilomu vermeye çalışsak tabi yarışma kurallarına aykırı değilse

Bu hafta puanımız düşük biraz acaba genelde stratejimi geliştirsek bir hafta normal kg verip bir hafta aşırı kilomu vermeye çalışsak tabi yarışma kurallarına aykırı değilse
Aslinda oyle bir kural yok canim ama onemli olan saglikli kilo vermek takimca cok guzel gidiyoruz
Puanlar çıkmamış puan da isteriz ❤❤❤
Puanlarla hesaplamadim ama bizde arti cok 🤣🤣
1saat uyutmadiniz pik pik pik :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Bildirimleri kapatsaydin 🤣🤣

Back
X