- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Hoş geldinnnn akşam akşam hagi rüzgar atti seniMerhabalar takıma ben de girmek istiyorum,ne yapmalıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldinnnn akşam akşam hagi rüzgar atti seniMerhabalar takıma ben de girmek istiyorum,ne yapmalıyım![]()
Etiket yapayimmiMerak ettim.hangi konu acep
Yeni evliyim...diye başlayan konu...Merak ettim.hangi konu acep
OlarrEtiket yapayimmi
Tanıdık mıHoş geldinnnn akşam akşam hagi rüzgar atti seni![]()
Hoş geldin kuzum.Merhabalar takıma ben de girmek istiyorum,ne yapmalıyım![]()
Hiç kullanmadım reklamını gördüm zerdeçal yoğurda katılıp yeniliyor diye biliyorum o kadarArkadaşlar curcumin500 şase aldım iyimi ettim sizce kullanan varmı yada duyan bilen
Teşekkür ederimMerhaba 1 sayfada ki formu doldurup paylaşıyorsun kaptanın onayını bekliyorsun
Hoş buldumHoş geldin kuzum.
Yapacağın ilk şey şişko olduğunu itiraf etmen. 60 kilonun altindaysan çok sevmeyiz seni.![]()
Bende bi ara alcaltim ama almadim ama iyiymis canim kullan bakalimArkadaşlar curcumin500 şase aldım iyimi ettim sizce kullanan varmı yada duyan bilen
Beni atsa atsa hortum atar rüzgâr da kim olaHoş geldinnnn akşam akşam hagi rüzgar atti seni![]()
Formu doldururmusun seni tanıyalımMerhabalar takıma ben de girmek istiyorum,ne yapmalıyım![]()
Bir sorun var benim ağzımda diş yok. Onun için sınırlı. Pademiden dolayı yaprıramıyorum. Herşeyi çekerek ( robottan) yemekten sıkıldım. Birazda onun için sıkıntı yaşıyorum.16 da ye sorun yok
Sebze yemekleri yoğurt bol salata
Kuru fasulye de on numara![]()
Gitti bile gelmez o artikSakın o hatayı yapma kuzu dön geri![]()
![]()
Vallahi bende bilmiyorum. Öğrenmek isterim.Kızlar bu alttaki vücut kitle indeksi şeysini nasıl yapıyoruz bende yapayım
Cok geçmiş olsun.Bir sorun var benim ağzımda diş yok. Onun için sınırlı. Pademiden dolayı yaprıramıyorum. Herşeyi çekerek ( robottan) yemekten sıkıldım. Birazda onun için sıkıntı yaşıyorum.![]()
![]()