Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım , yolun başındayken dur demek en güzeli, sporla aran nasıl bakalım , sağlıklı beslenip hareketi de katarsan o 6 kilo 40 günde uçar gider çok gençsin , metabolizmanda hızlıdır ❤

Hemde güzel bir hedef olmuş önümde , burada takıl bak hemen sonuç almata başlarsın , bu işin matematiğini çok daha iyi biliyosundur, burası motivasyon kaynağı 🤩

Elhanım kuşum nihayet bende gidiyorum kısmetse bu akşam 😍

Canım nerelerdeydin hiç göremedim seni , lili gitti sende yok oldun, yarım kilo alıp gelmişin

Burda ne kadar takılırsan o kadar kilolar gider 😍
Nereye tatlım...keyifli bir tatil olur inşallah. :rolleyes:

Hos geldin canim kolaulikla 40 gunde ıstediğin vucut olculerine girebilirsin burada el birligiyle hallederiz 🥰
Hos buldum canimm, sende hos geldinn🥰
Bu ayipli konu nekinola yine cok merak ettimde🤭🤭
Hoş buldum kuzum.. tatil güzel bir o kadar da yorucu oluyor eve gelince hissediliyor.
Bu ayıplı konuda bayağı kendimi aştım...yeni evli bir kızın bir şeyden midesi bulaniyormus. Gençler bayağı abarttı ben de faydalarından bahsedince sanırım biraz fazla vakit geçirdim sayfada.

sportie sportie
Günaydın ☀
sudem34 sudem34
Günaydın ☀
gunaydin bal bocugum :KK60:
Valla sudemcim sen artık tamamen çözdün bu işi istediğin kiloya inersin 👍

@orjinalism canım aynı şeyi bende diyorum çok az yiyerek onun yerine kek yersen sağlıklımbir şekilde incelemezsin. Yemek saatlerini tekrar gözden geçirebilirsin, sebze çorbaları yap ara öğün sebze çorbası akşamda protein almalısın

Hoşgeldin canım ❤ Çok güzel yerler gezdin 😍 bende kısmetse bu akşam yola çıkıcam

Hemen verirsin onları üstüne yapışmadan 😘

Bende hep olumlu şeyler duydum
Iyi yolculuklar :KK60:

Evet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya Bismillah

Düzenli kullan bakalım canım göbek çevresinde özellikle etkili diye biliyorum, bazen zerdeçal, biber, zencefilli yoğurt yapıyodum ama çok düzenli olmadı , o yüzden tam bilemedim ne kadar fayda etti

Zayıf kadınlar kategorisi için nasıl uğraşıyorum bir bilsen ama bu savaş beynimde oluyor sahalara bir insem ahhhh ahhh kuzum .. :KK14: :KK14:
Aslinda Ben merak ediyorum
Sen ketojenik ve Karatay ile 20 kiloyu nasıl verdin?
Eskiden Dukan ciydim.
Karatay soğuk geliyordu.
Ama şimdi isindim baya Karatay a.

bugünden cumaya cok merak ediyorum napcam eksi gelmek durumundayim yoksa
:silah::ruh:

Sen varya istersen hepimize ipe dizersin hem aldığını verir hemde eksi gelirsin de ben napıca
56.800 ile gidiyorum ilk defa tuvalet sonrası tartılıyorum , ve bu son kullandığım probiyotikten aşırı memnunum , kullandığımdan beri sadece 1 gün hariç her gün çıktım

Back
X