- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Kolay gelsin canım inş kolay geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım inş kolay geçer
Günaydın canim ❤Hepinize günaydın hanımlar
Günaydın canim ❤Günaydın herkese çok şükür azar azar da olsa vermeye başladım sanırım kırdım zincirlerimi sabitlik süremi doldurdum :)
Sağol canım, inşallah öyle olur.Kolay gelsin canım inş kolay geçer
Hedefin seni motive etti bence, vücut da hemen olumlu yanıt verdiGünaydın herkese çok şükür azar azar da olsa vermeye başladım sanırım kırdım zincirlerimi sabitlik süremi doldurdum :)
Merhaba canım hosgeldin hedefine yaklasmissinMerhaba kuzular benimde hedef 54 kilo
Uyguldığım yöntem her gün 10.000 adım ve aralıklı oruç![]()
Canım selam aslında evlendiğimdeki kilo 51 ona yaklaşabilir miyim bilmiyorum ilk hedef 54 bakalım ...Merhaba canım hosgeldin hedefine yaklasmissin![]()
Istedikten sonra basarabilirsin canimCanım selam aslında evlendiğimdeki kilo 51 ona yaklaşabilir miyim bilmiyorum ilk hedef 54 bakalım ...
senin nasıl gidiyor
Nereye tatlım...keyifli bir tatil olur inşallah.Hoşgeldin canım , yolun başındayken dur demek en güzeli, sporla aran nasıl bakalım , sağlıklı beslenip hareketi de katarsan o 6 kilo 40 günde uçar gider çok gençsin , metabolizmanda hızlıdır ❤
Hemde güzel bir hedef olmuş önümde , burada takıl bak hemen sonuç almata başlarsın , bu işin matematiğini çok daha iyi biliyosundur, burası motivasyon kaynağı
Elhanım kuşum nihayet bende gidiyorum kısmetse bu akşam
Canım nerelerdeydin hiç göremedim seni , lili gitti sende yok oldun, yarım kilo alıp gelmişin
Burda ne kadar takılırsan o kadar kilolar gider![]()
Hoş buldum kuzum.. tatil güzel bir o kadar da yorucu oluyor eve gelince hissediliyor.Hos geldin canim kolaulikla 40 gunde ıstediğin vucut olculerine girebilirsin burada el birligiyle hallederiz
Hos buldum canimm, sende hos geldinn
Bu ayipli konu nekinola yine cok merak ettimde![]()
Zayıf kadınlar kategorisi için nasıl uğraşıyorum bir bilsen ama bu savaş beynimde oluyor sahalara bir insem ahhhh ahhh kuzum ..Günaydın tatli, güzel, zayıf kadınlar![]()
Tampon kullanıyorum zaten , ama keyifsiz her suya gir çok git değiştir falan yani o yüzden yoksa var çaresi AllahtanTampon kullansana canım, 4 günü niye iptal ediyorsun, hem son 4 günde azalmış olur.
gunaydin bal bocugum
Iyi yolculuklarValla sudemcim sen artık tamamen çözdün bu işi istediğin kiloya inersin
@orjinalism canım aynı şeyi bende diyorum çok az yiyerek onun yerine kek yersen sağlıklımbir şekilde incelemezsin. Yemek saatlerini tekrar gözden geçirebilirsin, sebze çorbaları yap ara öğün sebze çorbası akşamda protein almalısın
Hoşgeldin canım ❤ Çok güzel yerler gezdinbende kısmetse bu akşam yola çıkıcam
Hemen verirsin onları üstüne yapışmadan
Bende hep olumlu şeyler duydum
Evet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya Bismillah
Aslinda Ben merak ediyorumZayıf kadınlar kategorisi için nasıl uğraşıyorum bir bilsen ama bu savaş beynimde oluyor sahalara bir insem ahhhh ahhh kuzum ..![]()
![]()
bugünden cumaya cok merak ediyorum napcam eksi gelmek durumundayim yoksa
![]()