Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Millettt kudurdu yemin ederim bu saatte gelin çıkarmaya gelmişler sitede iki tane blokta vaka var cümbür cemaat çoluk çocuk hemde hastalığa davetiye birde halay çekiyorlar sosyal mesafeye dikkat diye uyariyorlar güya Allah'ım ne güzel uyuyordum pencerenin dibindeler cildiracam kulaklarım sağır oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Felicio Felicio sportie sportie teşekkür ederim kizlar insaAllah verebilirim simdi regl zamanimda geldi eli kulagindadir, bi 10 gunde surer sonrasi bakicaz

Bende reglinin başındayım ve tatile böyle gitmeyi de hiç sevmiyorum. Bir koskoca yıl çalış çabala 1 hafta tatil için , 4 günüm iptal 😕

Millettt kudurdu yemin ederim bu saatte gelin çıkarmaya gelmişler sitede iki tane blokta vaka var cümbür cemaat çoluk çocuk hemde hastalığa davetiye birde halay çekiyorlar sosyal mesafeye dikkat diye uyariyorlar güya Allah'ım ne güzel uyuyordum pencerenin dibindeler cildiracam kulaklarım sağır oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bir kova su dök kafalarından asaya

Canm diğer listeye ne zman alincaz
Biraz daha aktif oldugunda listeye alirim canim birde guzel eksiler bekliyorum

Hayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim 🥰🥰
Hosgeldin canim ❤
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr

MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Hosgeldiniz aramiza ❤
Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤
Günaydın tatli, güzel, zayıf kadınlar 😁
Günaydın canim ❤
Gunaydin herkese :KK36: :KK36: :KK36:
Günaydın canim ❤
gununuz aydin olsun gun aydin💖
Gunaydin canım ❤
Günayyydınn 💜💜
Mutlu haftasonları 💜💜
Günaydın canim ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydinnn kizceler canlar, şuan guncel kilo an itibari ile 64 800 200 cikalim cunku bir bardak su ictim ilac almak icin. Yanisi 2 bucuk kiloya yakin almis bulunuyorum odem oldugunu sanmiyorum cunku afedersiniz öküz gibi yemeisimdir😬😬 Elbet bir dönüşü olacakti o pervasizca yemek yemenin🤦‍♀️
Gunaydin canım ❤
Dikkat etmeye basladiginda cabucak kilo verirsin canim 🥰
Günaydın ☀☀☀ güzel bir hafta sonu dilerim hepimize ❤❤❤
Günaydın canim ❤
Günaydın iyi haftasonları herkese🙋‍♀️
Gunaydin ablacim ❤
Günaydın fıstıklar ❤

Bir halsiz kalktım ama yinede 40 dakika karın egzersizi yaptım sonra midem bulandı devam edemedim, reglimin en alengirli günündeyim biraz halsiz yaptı beni galiba
Bugün baya bi işim var 😘

@Nidsalii canım dün sporum yoktu. Bugün 40 dakika karın bölgesel 240 p 😘
Gunaydin ablacim ❤
Günaydıııınnnn 💗 dün eğitimdeydim bildirim yapamadım şimdi tartıldım 68.0 kg.
Geçen cuma: 68.5 kg
Fark 500 gr 😔
Günaydın canim eksin guzel tebrik ederim ❤
Günaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:davul zurnayla uyandimmmmmmmmmmm
Gunaydin canım ❤
Günaydın güzeller :KK76:
Tam artık eve döncez deniz güzelleşti iyi mi😄
Gunaydin canım ❤

Back
X