- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hap icmedenmi oyleyse iyi bizim burdada varmıdır acabaYaramış valla şuan görev başındayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap icmedenmi oyleyse iyi bizim burdada varmıdır acabaYaramış valla şuan görev başındayım![]()
Estağfirullah da tuvaletlerini ögrenmeden Önce 2 kızımın da yatağını ayirdim gece yaparlarsa kendi yataklarına yapsınlar diye4 de olur.
Odasını ayirinca erken yatirinca filan.
Sen daha tecrübeli sin zaten
Bende tereciye tere satıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saglik olsun ya
Sabah curcumin 500 yedim yoğurtla 2 saat öncede aldığım çaydan içtim 1 tane hangisi etki etti bilmiyorum ki amaHap icmedenmi oyleyse iyi bizim burdada varmıdır acaba![]()
Anladim canimSabah curcumin 500 yedim yoğurtla 2 saat öncede aldığım çaydan içtim 1 tane hangisi etki etti bilmiyorum ki ama
Hoşgeldin..Selamun aleykum 6. Takım 
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. ÖzellikleGulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin![]()
Açlık otunu kullan sen akşam onuda aldım aktardan akşamları yatmadan önce 1 su bardağı sıcak suya 6 yaprak koyup demleyip içiyorsun sabaha bağırsakları temizliyormus bende 2 gündür ilk defa çıktım çayın faydası olmadı dedim aktarci bı kaç gün devam edin muhakkak faydasını görürsünüz dedi haklıymış bugün etki etti dün icmemistim ara vermeseydim belki dünde çıka bilirdim bunlar bitene kadar açlık otunu kullanmiycam wc ye yatak sererim yoksaAnladim canim
Elhamdülillah yaa nasıl olayım gülümsem. Ezcik kilo almışım da düğünümüz var Eylül 11de o zamana kadar göndermem lazımAleyküm selam Vayyyyy vayyyyyy kimleri goruyorummmmmmmmhos geldin kürkçü dükkanına sidoşşşş nasilsin bakalim
![]()
O çift çizgi bize niye görünmüyorEstağfirullah da tuvaletlerini ögrenmeden Önce 2 kızımın da yatağını ayirdim gece yaparlarsa kendi yataklarına yapsınlar diye
Sonra yavaş yavaş geceleri kalkmamaya başlıyorlar yani 3 yaşta her şey bitiyor
Işte ikincim artık her şeye alıştı geceleri de uyuyor rahatlayacağım derken hop bir baktım ki çift çizgiyi gördüm bütün her şeye sil baştan başladık
Senin aylardir aldigin kiloyu ben 1 saatte alıyorum kendini bu kadar gömme gııı valla tekrar hoş geldin düğün olmasa geleceğinde yoktu HemiElhamdülillah yaa nasıl olayım gülümsem. Ezcik kilo almışım da düğünümüz var Eylül 11de o zamana kadar göndermem lazım![]()
Hoşbuldum sen de hoşgeldin. Tanıtayım kendimi biraz.Hoşgeldin..
Ben Yeniyim![]()
Seni En son bıraktığımda 6ları görmüştün ama çok da uzak değilsin yakında görürsün. Düğün olmasa belki Sıkıya sokmak istemezdim kendimi neden biliyor musun Gülümse çünkü yemek yemel çok güzelSenin aylardir aldigin kiloyu ben 1 saatte alıyorum kendini bu kadar gömme gııı valla tekrar hoş geldin düğün olmasa geleceğinde yoktu Hemi![]()
Pazartesi alayim canim ozaman ise yariyosa senden isteyince atarsin cayin fotografini sorarım aktara olurmuAçlık otunu kullan sen akşam onuda aldım aktardan akşamları yatmadan önce 1 su bardağı sıcak suya 6 yaprak koyup demleyip içiyorsun sabaha bağırsakları temizliyormus bende 2 gündür ilk defa çıktım çayın faydası olmadı dedim aktarci bı kaç gün devam edin muhakkak faydasını görürsünüz dedi haklıymış bugün etki etti dün icmemistim ara vermeseydim belki dünde çıka bilirdim bunlar bitene kadar açlık otunu kullanmiycam wc ye yatak sererim yoksa
6li rakamlara inmediki Gülümse yada ben oyle biliyorumSeni En son bıraktığımda 6ları görmüştün ama çok da uzak değilsin yakında görürsün. Düğün olmasa belki Sıkıya sokmak istemezdim kendimi neden biliyor musun Gülümse çünkü yemek yemel çok güzel![]()
Ama sizi özlemiştim uğrardım yine yanınıza
Ben mi yanlış hatırladım neyse inşallah olur en yakın zamanda diyelim6li rakamlara inmediki Gülümse yada ben oyle biliyorum![]()
Ben 6 lari hiç görmedim gızzz yanlış hatirliyorsunSeni En son bıraktığımda 6ları görmüştün ama çok da uzak değilsin yakında görürsün. Düğün olmasa belki Sıkıya sokmak istemezdim kendimi neden biliyor musun Gülümse çünkü yemek yemel çok güzel![]()
Ama sizi özlemiştim uğrardım yine yanınıza
Sen doğru biliyorsun6li rakamlara inmediki Gülümse yada ben oyle biliyorum![]()
Allah söyletti zaaarrrrrBen mi yanlış hatırladım neyse inşallah olur en yakın zamanda diyelim![]()
Hadi hayirlisiAllah söyletti zaaarrrrr![]()