Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 de olur.
Odasını ayirinca erken yatirinca filan.
Sen daha tecrübeli sin zaten
Bende tereciye tere satıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70:Saglik olsun ya
Estağfirullah da tuvaletlerini ögrenmeden Önce 2 kızımın da yatağını ayirdim gece yaparlarsa kendi yataklarına yapsınlar diye 😄😄😄
Sonra yavaş yavaş geceleri kalkmamaya başlıyorlar yani 3 yaşta her şey bitiyor

Işte ikincim artık her şeye alıştı geceleri de uyuyor rahatlayacağım derken hop bir baktım ki çift çizgiyi gördüm bütün her şeye sil baştan başladık

Selamun aleykum 6. Takım  :KK25::KK25::KK25:
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. Özellikle Gulumse24 Gulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah :KK200:
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin 🥰
Hoşgeldin..
Ben Yeniyim 🙃🙃🙃

Açlık otunu kullan sen akşam onuda aldım aktardan akşamları yatmadan önce 1 su bardağı sıcak suya 6 yaprak koyup demleyip içiyorsun sabaha bağırsakları temizliyormus bende 2 gündür ilk defa çıktım çayın faydası olmadı dedim aktarci bı kaç gün devam edin muhakkak faydasını görürsünüz dedi haklıymış bugün etki etti dün icmemistim ara vermeseydim belki dünde çıka bilirdim bunlar bitene kadar açlık otunu kullanmiycam wc ye yatak sererim yoksa

Estağfirullah da tuvaletlerini ögrenmeden Önce 2 kızımın da yatağını ayirdim gece yaparlarsa kendi yataklarına yapsınlar diye 😄😄😄
Sonra yavaş yavaş geceleri kalkmamaya başlıyorlar yani 3 yaşta her şey bitiyor

Işte ikincim artık her şeye alıştı geceleri de uyuyor rahatlayacağım derken hop bir baktım ki çift çizgiyi gördüm bütün her şeye sil baştan başladık
O çift çizgi bize niye görünmüyor :p

Elhamdülillah yaa nasıl olayım gülümsem. Ezcik kilo almışım da düğünümüz var Eylül 11de o zamana kadar göndermem lazım 🤭
Senin aylardir aldigin kiloyu ben 1 saatte alıyorum kendini bu kadar gömme gııı valla tekrar hoş geldin düğün olmasa geleceğinde yoktu Hemi :63:

Hoşgeldin..
Ben Yeniyim 🙃🙃🙃
Hoşbuldum sen de hoşgeldin. Tanıtayım kendimi biraz.
25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum. İki oğlum var. Aralık ayında 6.takıma gelmiştim Aralık haziran arasında 18 kiloya yakın kilo verdim. Birazını geri aldım daha fazla almadan geldim yine takımıma. 🥰🤭 Zamanla tanışırız 😉

Senin aylardir aldigin kiloyu ben 1 saatte alıyorum kendini bu kadar gömme gııı valla tekrar hoş geldin düğün olmasa geleceğinde yoktu Hemi :63:
Seni En son bıraktığımda 6ları görmüştün ama çok da uzak değilsin yakında görürsün. Düğün olmasa belki Sıkıya sokmak istemezdim kendimi neden biliyor musun Gülümse çünkü yemek yemel çok güzel :-) :-)
Ama sizi özlemiştim uğrardım yine yanınıza

Açlık otunu kullan sen akşam onuda aldım aktardan akşamları yatmadan önce 1 su bardağı sıcak suya 6 yaprak koyup demleyip içiyorsun sabaha bağırsakları temizliyormus bende 2 gündür ilk defa çıktım çayın faydası olmadı dedim aktarci bı kaç gün devam edin muhakkak faydasını görürsünüz dedi haklıymış bugün etki etti dün icmemistim ara vermeseydim belki dünde çıka bilirdim bunlar bitene kadar açlık otunu kullanmiycam wc ye yatak sererim yoksa
Pazartesi alayim canim ozaman ise yariyosa senden isteyince atarsin cayin fotografini sorarım aktara olurmu

Seni En son bıraktığımda 6ları görmüştün ama çok da uzak değilsin yakında görürsün. Düğün olmasa belki Sıkıya sokmak istemezdim kendimi neden biliyor musun Gülümse çünkü yemek yemel çok güzel :-) :-)
6li rakamlara inmediki Gülümse yada ben oyle biliyorum😊

Ben 6 lari hiç görmedim gızzz yanlış hatirliyorsun

Back
X