Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta 2. Takım açık ara yani biz❤ kazandık ama çok şaşaalı kutlayamadık 🧿🧿🧿
☺️🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏
Gunaydin mutlu pazarlar :KK36:
Günaydın 🙋‍♀️
Günaydın 🙋‍♀️
Oh ne güzel havayı doya doya içine çek iyi yürüyüşler

Günaydın hanımlar hepinize gününüz güzel geçsin bol eksili olsun
Günaydın 🙋‍♀️
Gunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın 🙋‍♀️
Günaydın 🙋‍♀️

Negüzel yapmışsın ohhh sefan olsun bol eksiklerin olsun🙏
Bende sabah 8 de uyandım gidip yürüyüş yapayım dedim ama çok yorgun uyandım bu sabah gidesim gelmedi. Dışarıda işlerim var bugün en az 1,5 saat yürürüm zaten ordan yırtmış olurum ☺
Bende bi uyanamadım Günaydın dedikten sonra geri yattım gün içinde yaparım sporu diye inşallah yaparım😂

siz yüzde 1 kilo verdiniz biz yüzde 11 kilo verdik.:eğlence:
Patates gibi ezdik sizi:bicak:
Canım esitiz geçen hafta siz kazandınız bu hafta biz

Ama ben asil listeye girdim.
Sana etiket yaptım o kadar
Bayrağı devraldim diye
Bakmadin mi etiketlere

Hm...Ben kizcaksin ama hala keten tohumu almadım.
O liste de eksik malzeme ile başladığım için çok fena kabız olmuştum.
Şimdi süre uzun tam malzeme temin edip olabilir.

Taylan Kümeli detokslari da güzel o videoları bir izle yumurta ile olan avakodolu filan
Yeşil Çaylı olan
Ben perşembe yumurta ile olanı yaptım iyiydi
Bir çok detoks u var.
Malzemesi daha net az öz
Ben hic gormedimki giremedim bile sayfaya simdi bile 3 cunu gorsem 3 unu gormem ben yarista degilimki hem ne farkeder sonucta ayni grubuz birileri kilo versinde kimin verdigi onemli degil

işte o semizotu kürünü bulmadan tüm Taylan kümeli videolarını ve başka birçoğunu izlemiştim çok malzemeli olsun ki tek tip beslenmek sağlıksız evet kg durduğunda 1 gün yapılabilir ama 3-5 gün çok geliyor bana mesala t.k. Süt detoksu bence çok sağlıksız sonrasında insanı zor duruma sokabilir tarif güzel araya serpiştirmek daha akıl karı geliyor
Aynen katiliyorum👌

Negüzel yapmışsın ohhh sefan olsun bol eksiklerin olsun🙏
Bende sabah 8 de uyandım gidip yürüyüş yapayım dedim ama çok yorgun uyandım bu sabah gidesim gelmedi. Dışarıda işlerim var bugün en az 1,5 saat yürürüm zaten ordan yırtmış olurum ☺
Sanırım.bu mesaj banaydi 😊 inşallah hepimizin bol eksileri olsun, güzel bir motivasyon yakaladım çok şükür. Senin de gün içi hareketin fazla olacak belli ki.

İyi pazarlar güzel kızçelerrrr🥰🥰🥰

Kahvenin yanında ikram edilince şey ettim :olamaz:
Şeyetme kızım onlar seni kıskandıklarından yapıyorlar bu oyuna gelme :KK62:
Arkadaşım bayaa zayıf son 2 yıldır da haftada 6 gün spor salonuna gidiyor bayaa kası var dün ikimizinde tanıdığı bi kız durmuş durmuş senin popon küçük demiş:duduk:
Ben de kıskanç dedim al popomu ye deseydin dedim 😁insanlar böyle kimse kendinden iyi olsun istemezzzz✌️

Back
X