- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Yaptım bile canım ya, yarım saat falan geçti sporun üzerinden.Spordan en az 2 saat sonra kahvaltı yap canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım bile canım ya, yarım saat falan geçti sporun üzerinden.Spordan en az 2 saat sonra kahvaltı yap canım
Hoşgeldin canımHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Aşkolsun kız ne zararımızı gördünAynen ama baştan dedim 60 kilo altindaysan senden çok var gelmeama 100 kiloya yakınım dedi gelsin bakalım
![]()
HoşgeldinizzzHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Bu hafta 2. Takım açık ara yani biz❤ kazandık ama çok şaşaalı kutlayamadık![]()
GünaydınGunaydin mutlu pazarlar![]()
GünaydınGünaydınnn![]()
GünaydınOh ne güzel havayı doya doya içine çek iyi yürüyüşler
Günaydın hanımlar hepinize gününüz güzel geçsin bol eksili olsun
GünaydınGunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GünaydınGünaydın![]()
HoşgeldinizHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
İşte beklediğimiz hareketler1 saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar, birazdan da güzel bir kahvaltı beni bekler. Hadi siz de kalkın bakalım.
Bende bi uyanamadım Günaydın dedikten sonra geri yattım gün içinde yaparım sporu diye inşallah yaparımNegüzel yapmışsın ohhh sefan olsun bol eksiklerin olsun
Bende sabah 8 de uyandım gidip yürüyüş yapayım dedim ama çok yorgun uyandım bu sabah gidesim gelmedi. Dışarıda işlerim var bugün en az 1,5 saat yürürüm zaten ordan yırtmış olurum ☺
Ben hic gormedimki giremedim bile sayfaya simdi bile 3 cunu gorsem 3 unu gormem ben yarista degilimki hem ne farkeder sonucta ayni grubuz birileri kilo versinde kimin verdigi onemli degilsiz yüzde 1 kilo verdiniz biz yüzde 11 kilo verdik.
Patates gibi ezdik sizi
Canım esitiz geçen hafta siz kazandınız bu hafta biz
Ama ben asil listeye girdim.
Sana etiket yaptım o kadar
Bayrağı devraldim diye
Bakmadin mi etiketlere
Hm...Ben kizcaksin ama hala keten tohumu almadım.
O liste de eksik malzeme ile başladığım için çok fena kabız olmuştum.
Şimdi süre uzun tam malzeme temin edip olabilir.
Taylan Kümeli detokslari da güzel o videoları bir izle yumurta ile olan avakodolu filan
Yeşil Çaylı olan
Ben perşembe yumurta ile olanı yaptım iyiydi
Bir çok detoks u var.
Malzemesi daha net az öz
Aynen katiliyorumişte o semizotu kürünü bulmadan tüm Taylan kümeli videolarını ve başka birçoğunu izlemiştim çok malzemeli olsun ki tek tip beslenmek sağlıksız evet kg durduğunda 1 gün yapılabilir ama 3-5 gün çok geliyor bana mesala t.k. Süt detoksu bence çok sağlıksız sonrasında insanı zor duruma sokabilir tarif güzel araya serpiştirmek daha akıl karı geliyor
Sanırım.bu mesaj banaydiNegüzel yapmışsın ohhh sefan olsun bol eksiklerin olsun
Bende sabah 8 de uyandım gidip yürüyüş yapayım dedim ama çok yorgun uyandım bu sabah gidesim gelmedi. Dışarıda işlerim var bugün en az 1,5 saat yürürüm zaten ordan yırtmış olurum ☺
Akşama da diğer sporlarimi yapıp etiket yaparım sana canımİşte beklediğimiz hareketler![]()
Şeyetme kızım onlar seni kıskandıklarından yapıyorlar bu oyuna gelmeKahvenin yanında ikram edilince şey ettim![]()

boyum 1.78Bu arada kilomuz çok yakın
Ama senin boyun çok uzun sanırım benim indeks 25 lerde
Senin aşağı
Boyun kaç?