Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo geç kaldinkiii çabuk saldılar Allah razi olsunE Elif_Eylul oooooo ablam hoş geldintam don aklet hazırladık ziyaretine geliyorduk ki çabuk cikmissin

sadece azpıçaklamadan yattim
 sadece azpıçaklamadan yattim
İki çeşit peynir var ikisinide sevmiyorum 2 tane yeşil zeytin yedim tabagima almamıştım yumurtayla güzel oluyor yarın peynir alayım en iyisiSabah kahvaltıya peynir zeytin de mi eklesen bana az geldide
Hosgeldin canimm
 iyimiydin icerde keyfin yerindemiydi
 iyimiydin icerde keyfin yerindemiydiHayır yine bir vukaat akşam akşamHosgeldin canimmiyimiydin icerde keyfin yerindemiydi
 ufaklık koltuktan düştü  halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti
 ufaklık koltuktan düştü  halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti  gittik acile  yeni girdik eve 1 saat oldu.
gittik acile  yeni girdik eve 1 saat oldu.Hayır yine bir vukaat akşam akşamHosgeldin canimmiyimiydin icerde keyfin yerindemiydi
 ufaklık koltuktan düştü  halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti
 ufaklık koltuktan düştü  halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti  gittik acile  yeni girdik eve 1 saat oldu.
gittik acile  yeni girdik eve 1 saat oldu.Birşey ciktimi bariHayır yine bir vukaat akşam akşamufaklık koltuktan düştü halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti
gittik acile yeni girdik eve 1 saat oldu.

Yok çok şükür röntgen temiz bu gece nöbetteyim ne olur ne olmazBirşey ciktimi bari

Geçmiş olsun yaaa dursalar keske durdukları yerde bizimki hep dusuyoYok çok şükür röntgen temiz bu gece nöbetteyim ne olur ne olmaz

Kız düşe kalka büyücek tabi de ben kafa darbelerin de korkarım Allah korusun ben Dr görmeden rahat edemem napayımGeçmiş olsun yaaa dursalar keske durdukları yerde bizimki hep dusuyo

Güncelleme 10000 adımı tamamladım
Çok haklısın arkadaşım. İlk günlerim zorluk çekmiyorum desem yalan olur. İnşaAllah zamanla daha iyi olur menülerimEkmek miktarı fazla geldi bana birazSu Bi 500 ml daha içilebilir
Afiyet olsun

Zipzip-

Zipzip-

Menün güzel afiyet olsunSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah 09:00 1 bardak limonlu su ve 1 bardak normal su, 4 çiğ badem, 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10 : 00
1 yumurta ile yapılmış az tereyağlı omlet
100 gr kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 domates
Çeyrek simit
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
1 yeşilçay
Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi
Öğle : 13:30
1 orta boy armut, 3 kaşık yoğurt, bir çimdik tarçın ile yapılmış meyveli yoğurt