Sen de çok iyi gidiyorsun kısa zamanda çok yol alacağına eminimSüpersin canm hedefledigim kilolar. bigün bende bu rakamlara düşerim ınşallah
Kaptırmamak için elimden geleni yapacağımBence 1. Grupta olmalıaynı kiloyu vermişiz ayirmayin bizi
Gitmeden once gruplar belli olmusdu 1. Gruptaydim tatile gidicem diye ciktim kaptan birinci gruba alir galibaBence 1. Grupta olmalıaynı kiloyu vermişiz ayirmayin bizi
Canım kaptanım insallah. Her hastaneye geldiğimde ister istemez geriliyorum200 gram vermissin canim uzulme hem bebis gelsin dogum yaptiktan sonra saglikli bir sekilde kiloni yine birlikte verecegiz ❤❤
Günaydın
Gunaydin canım ❤
Hayırlı cumalar canim ❤
Günaydın canim ❤
Super eksi tebrik ederim canim
Duruma gore gruplara eklerim belki
Kaptan nerdeyse oraya eklemeyi düşünüyorum
Eksin cook guzel tebrik ederim
Amin yarabbim kocaman amiiinnnnnnnnnCanım sen çok iyi gidiyorsun hiç sıkma canını. Menü paylaşımı için de önerim şu. Mesela bugün kacirdiysan ertesi gün menü yazmaya karar ver böylece dengeleme yapmış olursun.
Maşallah canım her seferinde iddianı tutturuyorsun. Çok güzel vermişsin.
Çok çok güzel canım tebrik ederim
Senin hedefin çok daha güzel canım üzme kendini. İnşallah bebiş gelsin de kilo verilir.
Inşallah canm ❤❤❤Sen de çok iyi gidiyorsun kısa zamanda çok yol alacağına eminim ❤❤❤
İnşallah güzel haberler ver bize.Aminnn aminnnn hastanedeyim şimdi sıra bekliyorum bakalım.ne.diyecekler
Şimdi öncelikli 1. Amacına ulaş sonra her doğum yapan kilo alıyor veriyor o aşamada istediğin fitliğe kavuşursun nasılsa kg alacaksın vereceksin önemli olan sağlıklı beslen vitamin vs tam olsun bebiş gelirse bunlar daha önemli detaylar canının sıkılmasını anlıyorum ama senin için önemli başka şeyler var şuanTeşekkür ederim valla sağol canım ama kendimi daha zayıf olarak tedaviye başlamaya sartlandirmistim
Geçen haftada 78.0 missin canim reglin etkisi var sanirim haftaya guzel eksilerini bekliyorim
Sorum şu Lilim hangi grupta olacak
Lilim 1. Gruptaydim demis ben birsey demiyorumGitmeden once gruplar belli olmusdu 1. Gruptaydim tatile gidicem diye ciktim kaptan birinci gruba alir galiba
Grubumu ihmal ettim gerekli tekme tokat teessüfleri kabul ederim
Yani yıktın beni şuan LilimGitmeden once gruplar belli olmusdu 1. Gruptaydim tatile gidicem diye ciktim kaptan birinci gruba alir galiba
Şanssızlık bizimkisiGeçen haftada 78.0 missin canim reglin etkisi var sanirim haftaya guzel eksilerini bekliyorim
Lilim 1. Gruptaydim demis ben birsey demiyorum
Gruplari yapalim dedin kayboldun
Hadi bu hafta katilim bekliyorum senden de
Bir alttaki mesaja bakınız lütfenKaptırmamak için elimden geleni yapacağımZipzip-
Gitmeden once gruplar belli olmusdu 1. Gruptaydim tatile gidicem diye ciktim kaptan birinci gruba alir galiba
Hangi gruptasin canim ona göre davranacagimGrubumu ihmal ettim gerekli tekme tokat teessüfleri kabul ederim
Yok oyle deme sizin gruptada cok guzel kilo verenler varŞanssızlık bizimkisi
Bir alttaki mesaja bakınız lütfen
Felicio duydunuz zilin sesini yarışma başladı
Hangi gruptasin canim ona göre davranacagim
Kolaysa haftaya yenin biziBir alttaki mesaja bakınız lütfen
Felicio duydunuz zilin sesini yarışma başladı
Hangi gruptasin canim ona göre davranacagim
2 tane yüzde bitirir bizi biz geçen haftada çok verdikYok oyle deme sizin gruptada cok guzel kilo verenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?