Ha ha ya ben 13 yıldır5 yıldır ilkokuldayım ondan akıl yaşım küçüldüeskiden ilkokul öğretmenlerinin şahitliği sayılmazmış
Gunaydin canım reglin etkisi vardir haftaya daha guzel olurGünaydın kızlar
Geçen haftq 69.7
Bugün 69.5
Hala regl olmadım ilaç kullanıyorum şuanda ilacın etkisi var herhalde
Guzel eksiBen de bildirim yapayım.
Geçen cumartesi 64.2
Bugün 63.2
Fark 1
200 200 dur kaptanim buna şükür vallah adet oldum ödemdi kabızlıkta derken stresli bir hafta oldu benim için :)Tartil belki eksi gelirsin canim :))
Gunaydin canım 200 gram eksi guzel
Guzel eksi tebrik ederim canımEvet gelelim bildirime
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.9
Fark 900 gram
73 ucundan gördüm yuppi
Hatta pazartesi 75.6 filandim yazmaya utandım
Salı 74.6 oldum.
Bugün de 73.9
Yani 4 günde 1.5 kilo filan vermiş oldum
Aynen canim eksidesin herseye ragmen200 200 dur kaptanim buna şükür vallah adet oldum ödemdi kabızlıkta derken stresli bir hafta oldu benim için :)
2 ay sabit kaldim şimdi yeni yeni başladım vermeye yine umarım ameliyata kadar 70 olurum doktorum hastaneden ayriliyormus muaynehanesini acicakmis onu bekliyorum 5 kg vereyimdeAynen canim eksidesin herseye ragmen
Cnm 4+4 ten beri buradayımHa ha ya ben 13 yıldır
Eskiden nerde idin?
İngilizce mi?Cnm 4+4 ten beri buradayım
Ondan önce ortaokula da giriyordum
Daha belli olmaz bacim iki kisiyle kim kazanirsa simdiden tebrik ederimYani yıktın beni şuan Lilimgeçen hafta yoktun biz sizi ezip geçmiştik bu hafta siz kısmet şimdiden tebrik ederim
Sen otur ben geliyorum dedi hemşire hala bekliyorum bakalım. Her an olay cikartabilirimİnşallah güzel haberler ver bize.
Hadi neyse bu hafta yapalım ne hedef koyalım kendimizeOk ona da varım canım. Sen maşallah hedeflerine hep ulasiyorsun.
Valla canm günler öyle çabuk geciyo ki doğrudur yani. Evet reglken çok fark ediyo direkt şişlik oluyo bende.Geçen haftada 78.0 missin canim reglin etkisi var sanirim haftaya guzel eksilerini bekliyorim
Lilim 1. Gruptaydim demis ben birsey demiyorum
Gruplari yapalim dedin kayboldun
Hadi bu hafta katilim bekliyorum senden de
Bugun 63 ciktin degil mi canim.63 kiloyum.kizlar bazen 63.50 cikiyorum anlamadım.gitti, birde 10 ağustostan bu yana iki kilo az degilmi, şeker orucu devam bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?