Gerilme cnm allah yardımcın olsun inşallah tedavi sürecin çok iyi ilerler ve hayırlı bir bebeğin olurCanım kaptanım insallah. Her hastaneye geldiğimde ister istemez geriliyorum
Ben de öyle umut ediyorum geçen hafta da 5 gün nerdeyse 69.4 te kalmıştım bi anda inmiştimArada duraklamalar olur canim eksin cook guzel tebrik ederim
Guzel eksi canim tebrik ederim listeye girmek istiyor musun 8 hafta izin hakkin yok canimselam kizlar
tarti sonucum gecen.hafta :74.6kg
cuma guncel:73.9
700 gr vermisim sadece o kadar sporda yaptim 90lardan inmek hizli oldu sanirim 60 lara inmek gramlarla olacak ..(kocam bugun geliyor uc gundur gerginim sistim odemmi yapti acepp
Cok arti degilsin neyseki canim haftaya daha guzel olur
Eksin guzel tebrik ederim canımCuma :66.5
Bu cuma :66.1
Fark:400 gram
Yüzde:0.6
Geldim 1.2 ileUmarım güzel eksilerle gelirsin takım arkadaşım❤❤❤
girmeyi cok isterim tesvik olmadan yapamiyorum..hedefim 64kgGuzel eksi canim tebrik ederim listeye girmek istiyor musun 8 hafta izin hakkin yok canim
Birde girmek istersen hedefin icin kac diyelim
Cok arti degilsin neyseki canim haftaya daha guzel olur
Tamam canım listeye ekliyorum hayirli olsun ❤girmeyi cok isterim tesvik olmadan yapamiyorum..hedefim 64kg
simdi bu liste nasil ..son tarih baslangc yada basladik miTamam canım listeye ekliyorum hayirli olsun ❤
Her hafta toplam 7 takim yarisiyor canimsimdi bu liste nasil ..son tarih baslangc yada basladik mi
İngilizce mi?
Vuu
Evet ingiliççeKız nereye botoks yaptırdın?
Bu hafta sporda seni eledik desene
Ay ben de varım ben de listeye girenHer hafta toplam 7 takim yarisiyor canim
,yarisma listesine girebilmek icin 2 hafta deneme suresi oluyor deneme suresini doldurdun
Simdi bu hafta verdigimiz kilolarla 7 takim icinde derecr yapmaya çalışıyoruz
Ekmeksiz yersen mangalin cok zarari olmaz canim tabi yinede asiri abartmadan yemekte fayda var afiyet olsun simdidenŞimdi yoldayız yaylaya gidiyorum
Ve akşama ayıptır söylemesi mangal yakacağız
Inşallah çok abartmam
Abartmamalıyım değil mi???
Meyve de çok yediriyor annem babam çocuk gibiyim değil mi 35 yaşında koca çocuk
Sürekli elime bir şeyler tutusturiyorlar
Seni ekledim zaten dunden canim listeyeAy ben de varım ben de listeye giren
yaramaz çocuklar durmadan söyler ya kaptanımZipzip- ben de öyle oldum
Ekmeksiz yerim yanında salata ileEkmeksiz yersen mangalin cok zarari olmaz canim tabi yinede asiri abartmadan yemekte fayda var afiyet olsun simdiden
Meyve yemelisin ama dikkatli ye canim ozellikle gündüz yersen daha iyi olur
Yok yok kalsın hedefim degistirmeyelimSeni ekledim zaten dunden canim listeye
Hedef 55 demişiz ama istersen yükseltebiliriz 60 yapalim istersen sonra düşürürüz
Geçen hafta almıştım ölçüleri canım.Eksin guzel ablacim listeye ekliyorum senide
Ilk ölçüleri ne zaman almistin incelmeler var ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?