Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasın canimm kıskananlar daha çok çatlayacak gerçekten, bakalım o arkadaşın hala bir şey farkedemeyecek mi. Göz doktoruna gitmesini salık verirsin artık

Bende kilo bildiriyim cok eskim yok ama olsun
Gecen cuma 56.0
Bugun 55.8
Carsamba gunu 57.5 gordum neyseki odemmis hemen gitti :))
Bravo kaptanım yakında hedef kilona geleceksin.
Günaydın kızlar
Geçen haftq 69.7
Bugün 69.5

Hala regl olmadım ilaç kullanıyorum şuanda ilacın etkisi var herhalde
Eksi gelmen başarı canım, çok tebrik ederim.
Ben de bildirim yapayım.
Geçen cumartesi 64.2
Bugün 63.2
Fark 1
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.

Evde bir tasinma havasi koltuklarin altini bosaltyip balkona geceirdi bizimkiler kosemi. Balkondakiler signaga indiriyirlar, mobilyacidakilerde oturma odasina gelecek yarin insaAllhbalkonun perdelerini attim camalarini siliuorum bende
Taşınıyor musun yoksa temizlik mi canım.

Harikasın canimm kıskananlar daha çok çatlayacak gerçekten, bakalım o arkadaşın hala bir şey farkedemeyecek mi. Göz doktoruna gitmesini salık verirsin artık
Bende az değilim
Bugün havami attım kalabalık grup oda vardı.
Niye mutlusun dediler .
Dedim 9 kilo verdim ondan.
Vuu filan yaptılar.
Sonra dedim ki sporla verdiğim için 16-18 vermiş gibi görünüyorum.
Spor iki katı sıkılaştırıyor.
O arkadaş sessizce oturdu dinledi sadece .

Sonra bir iki saat sonra o arkadaş dediki sabah eşini yürüyüşe götürmüş ordan okula gelmiş
Yani spora başlamış.

Kız göz Dr.gidiyor zaten sorun var gözünde.
9 kilo verdiğimi göremeyecek kadar kötü ama alnimdaki kırışık ve dudağımın üstündeki sivilceyi görecek kadar iyi görüyor

Tebrikler canimm

Vayyyyy vayyyy listenin güzelliğine bak % deyi hiç demiyorum bile kilo veren herkesi tebrik ederim kizlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…