Iyi gunler canim ilk hafta guzel vermistin yine eksidesin haftaua daha guzel sonuclar gelecektirİyi günler Hanımlar 82.1 kilom biraz daha fazla veririm dedim ama bu kadar oldu
Evet hızlı gidiyordum biraz durdukSabit olmanda guzel canim
afiyet olsun cuma kacamagi olmus:))
Hayirli cumalar canim ❤Geçmişte bittigine göre hayirli cumalar herkese
Ah kuzum kıyamam kötü anıların mi var?Sayenizde öğretmenleri seviyorum
Canım verdin vereceğini maşallahEvet ingiliççe
Kaş ortam alnım göz çevreme yaptırıyorum cnm napim yememe dikkat ederek vericiğiz artık
Umarım öyle olur çok dikkat ettim ama neyse artikIyi gunler canim ilk hafta guzel vermistin yine eksidesin haftaua daha guzel sonuclar gelecektir
Tamam canim haftaya daha guzel olur insallah
Yiyemedim canım zaten, midem almadı. İlk kez bu hissi yaşadımKız o zaman çok yeme.
Mideyi geri büyütme.
Moral bozmak yok canim haftaya deneme sürende doluyor sende listeye dahil olacaksınUmarım öyle olur çok dikkat ettim ama neyse artik
Kesinlikle alismisken bırakma.Yiyemedim canım zaten, midem almadı. İlk kez bu hissi yaşadımhem de emeklerim ziyan olmasın dimi
Doğru canim belki eksi olabilirdim azda olsa dun yedigim lahmacunla durdum aksam sadece yogurt yedim sabah 6da tartildim ödemde vardi belkide neyse gene almamisim ama eskiye gore kilo almisim 66.9 görmustumyaaaaTamam canim haftaya daha guzel olur insallah
Listede 68.4 yaziyor dogru mu
Erken tartilmissin canim onunda etkisi vardirDoğru canim belki eksi olabilirdim azda olsa dun yedigim lahmacunla durdum aksam sadece yogurt yedim sabah 6da tartildim ödemde vardi belkide neyse gene almamisim ama eskiye gore kilo almisim 66.9 görmustumyaaaa
Su içmesem tarlada helince tartilirdim yoksa yemeden gidiyoruz ordada yemiyorum 6erken oyuzden azda belki eksi vardi neyse haftaya bakalim nolcak bide şu çaylar ne ise yaricak görcezErken tartilmissin canim onunda etkisi vardir
Susuz da olmaz canim listede degilsin zaten incir sezonu bitene kadar erken tartilirsin sonra normal tarti düzenine gecersinSu içmesem tarlada yoksa yemeden gidiyoruz ordada yemiyorum 6erken oyuzden azda belki eksi vardi neyse haftaya bakalim nolcak bide şu çaylar ne ise yaricak görcez
Birinci olacagizİlk 3e gireriz sanirim yuzde çok güzel gerciiii 1.zor oluruz da neyseee anlayan anladii
Hadiiiii bakalım İnşallah 19.59da liste hazir olur merak etmeBirinci olacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?