• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok iyi ter atmissin amac haraket sen hic durmamissin zatn😍
aynen🥰
Balım yaptın mi canlı dersini 💕 kolaylıklar dilerim gününde 💕
yok canım bugün okul günü
Off ya, çok zor gerçekten, herkes bu zorluğu yaşıyor, hakkımızda hayırlısı, sen özelde öğretmensin değil mi

Eşim devletten yana değil, yabancı dil eksik olacak en başta. Bizimkiler 15 kişi sınıfta, online zor oluyor, 30 kişi olunca nasıl olur kimbilir, bakalım işte

Krauterhof. Anti-cellulite gel

Yorumlara bakarak aldım, memnunum
Canım iyice araştırıp artılarını eksilerini ölç tart.
Normalde ne kadar ödüyorsun?
İndirim olursa ne kadar olacak?
Maddi açıdan seni zorlar mı?
Devlette ilgili bir öğretmen ve okul bulabildin mı?
Yani bütün kriterleri düşün.
Ben başkası adına karar merci olamam.
En iyi yaşayan bilir anlar.

Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar
Kolay gelsin 💕
Bir selam verip gitcem herkes iyimi:ruh::ruh::ruh::ruh:
Biz iyiyiz sen nasılsın? Sen incirleri bitirmeden incirler seni bitirecek çok korkuyorum ❤️❤️❤️
Zipzip- Zipzip- ablacım dans için puan belirlemiş miydik😙
Ayy güzel nidsaliim bana abla deme olur mu😂😂😂 kendimi olduğumdan büyük hissediyorum 😂😂😂 epi topu kaç yaş büyüğüz senden 5-6 o da sayılmaz😘

Kolay gelsin 💕

Biz iyiyiz sen nasılsın? Sen incirleri bitirmeden incirler seni bitirecek çok korkuyorum ❤❤❤

Ayy güzel nidsaliim bana abla deme olur mu😂😂😂 kendimi olduğumdan büyük hissediyorum 😂😂😂 epi topu kaç yaş büyüğüz senden 5-6 o da sayılmaz😘
Bittim sormaaaa 😁

Kolay gelsin 💕

Biz iyiyiz sen nasılsın? Sen incirleri bitirmeden incirler seni bitirecek çok korkuyorum ❤❤❤

Ya benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyor 😁😁o yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum🤭🤭🤭🤭

Ya benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyor 😁😁o yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum🤭🤭🤭🤭
Ya bende hiç alışkın değilim hep küçüğüm abla duyunca kendimi farklı hissediyorum 😂😂😂

Back
X