- 17 Mart 2010
- 26.707
- 68.399
- 1.123
Yorgunum kizNeeee ☹☹☹o Perşembe değil miydi![]()
Bacağım şiş
Tartıda 600 gram + geldim.
2 saat deli dana gibi tempolu yurursem
Yarışma diyince gözüm dönüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgunum kizNeeee ☹☹☹o Perşembe değil miydi![]()
Zaten aklimda bu durum canım pazar gunu herkesi etiketleyecegimMevsim sonbahar şimdi bitmez ki yaprak dökümükaptanım ağırlığınızı koyun yardımcı kaptanları görev başına çağırın
![]()
Geçmiş olsunYorgunum kiz
Bacağım şiş
Yarışma diyince gözüm dönüyor![]()
21 Eylül zor görünüyor. Uzaktan eğitim için programlarımız yapıldı.Günaydın güzel hanımlar
Şahane enerjik bir gün olur umarım
Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam
Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm
Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
Hızlı hızlı geçiyorum son 5 bölüm kaldı galiba bugün izlemedim kayınvalidem geldi canım akşama doğru gelirimBu ara yaprak dökümüne sardi iyice bitsede gelse artik![]()
Tamam canimHızlı hızlı geçiyorum son 5 bölüm kaldı galiba bugün izlemedim kayınvalidem geldi canım akşama doğru gelirim
Uzaktan eğitim için çalışmalar devam ediyor açılmayacak gibi kuzum. Devlet risk alır mı bilmiyorum. Rakamlar düşse biraz umitlenecegiz ama gittikçe artıyor. Çocuğunun özelde kalmasının bir avantajı yok. Onlar da bizim gibi online eğitim verecek. Daha mı güzel verecekler bilmiyorum. Veli olmak da çok sıkıntılı şu süreçte... Allah yardımcınız olsun.Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???
Önerilerinizi bekliyorum@snglmlk
sudem34 @aysss01
Elhan @selensu82 @Yazankalem
Canım normal sporda da 3 günde bir kaslara kendini onarmak için izin vermek lazım.Geçmiş olsunhiç yürümemezlik etme ödem dağılsın benim gibi normal yürüyüşe geç arada tempo yaparsın hem çok yağ yakıyor hem vücudu zorlamıyor ❤❤❤
Bitirde gel olmuyor sizsizHızlı hızlı geçiyorum son 5 bölüm kaldı galiba bugün izlemedim kayınvalidem geldi canım akşama doğru gelirim
Sen çok iyi oturttunCanım normal sporda da 3 günde bir kaslara kendini onarmak için izin vermek lazım.
Sabah okula gidip geldim.
Gece geç yattım hala yorgunum.
Yarın tekrar güzel bir başlangıç yaparım merak etme.
Kilo da almadım zaten normal yani .
Çok şükür ritmimiz oturdu gibi![]()
Canım birbirimize destek olmasak devam edemezdikSen çok iyi oturttunben boğazlarım hastayken Dondurma yiyen bir insanım
çivi çiviyi söker hesabı
normal yürü ama çok tempolu yürüme balım sağlık en önemlisi
![]()
Oksijenli suyla temizleyip steril ettiğim iğne ile patlattım ve batikon sürdüm pamukla bantladım. O halde 30 dk boosted bile yaptımKolay gelsinn
Günaydın
Afiyet olsun
Ay bu sıcakta hiç çıkasim gelmiyor benim ya bravo size![]()
Sana da günaydın güzel bayan
Afiyet olsun
Geçmiş olsun baticonla pansuman yapmani tavsiye ederim hemen iyileşir umarım
WoooooowKızlar bir spor yaptım bildiğiniz geberdim, kalça, bacak biraz da alt karın 3 ayrı seriyi 4 set yaptım , hala yaşıyorum![]()
@Nidsalii canım 90 dakika bölgesel 540p![]()
Iyiym canim sen nasilsin burasida cook sicak 36 derece gosteriyor eylulde bu sıcaklara alisik degiliz hicSelam millet
Nasılsınız biz sıcaktan kavruluyoruz temmuz ayı sanki
Yemeği yiyip yürüyüşe çıkacağım
Geçmiş olsun kuzumOksijenli suyla temizleyip steril ettiğim iğne ile patlattım ve batikon sürdüm pamukla bantladım. O halde 30 dk boosted bile yaptımah kilo verme sevdası olmasa totomu kaldırmadı o halde
Woooooowsüpersin yaa
Üzme kendini cnm moral bozmak yok. Nasip şimdi değilmiş belkide. Bir gün olacak ve o gün bunları hatırlamayacaksın bile. İyi düşün. Hakkında hayırlısı olsunyine gol atamadım lilim![]()
aşılamam tutmadı![]()
![]()
![]()
![]()
Yorgunum kiz
Bacağım şiş
Yarışma diyince gözüm dönüyor![]()
Seni geçmek ne mümkün cnm maşallahı varGeçmiş olsun kuzum
Helal rakibem beni geç bu hafta![]()