• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uzaktan egitim başladı öğretmenimiz değişti, ödevi çıktı alacakken yazıcı bozuldu aksilikler üstüste geldi son anda tamamladım adımları çok yoruldum umarım bana bol eksi olarak döner
Eminim döner çünkü çok istikrarlısın 🧿🧿🧿

Merhaba Zipzip- Zipzip-
Menüm diyete uygundu
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
45 dk bölgesel 270p
15000 adım 225p
Toplam 675p

Eklentiler

• E7DE169C-5E06-474D-956E-BA40689BAAA3.webp
    E7DE169C-5E06-474D-956E-BA40689BAAA3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 9E9FBDCC-35A2-4339-BEF1-45A1127F9B61.webp
    9E9FBDCC-35A2-4339-BEF1-45A1127F9B61.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 20
  • F7E3B7D5-9194-498D-BFF0-AC3B3601FF6F.webp
    F7E3B7D5-9194-498D-BFF0-AC3B3601FF6F.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 22
  • D80E6454-683D-4A3E-B71C-833290347D4A.webp
    D80E6454-683D-4A3E-B71C-833290347D4A.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkür ederim kızlar 🙏 kim olduğunu bilmiyoruz okul idaresi mesaj yoluyla bildirdi bize ama arkadaşta belirti yokmuş babası olunca yapmış test ve pozitif çıkmış. Ama cumadan beri gelmediği için bizlerde risk yokmuş.
Çok şükür ucuz kurtulmuşsunuz 😔😔😔

+600 +1300 den iyidir🤣
3 tas aşure icseydim icim yanmazdi😁😁😁ağzıma sürmedim 🤣🤣🤣
Felicio Felicio canimm bugün akılı bileklik aldım artık evdeki adımlarımı sayabilicim🥳🥳
oooo artık kim tutar seni😁😁😁😁sen evde 20.000 bulursun😉😉😉😉atam karınca 🐜🐜🐜🐜
Selam kızlar 🌺🌺
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldı 😔 kurslar bu hafta iptal
canım çok geçmiş olsun.bizim arkadasin eşi de olmuş.okul açıldığından beri hiç gelmedi 28 gün u tamamlayacak sanırım.baska bir arkadaşın da eşi bir iki ay önce olmuş 😣
2008 de atandın sanırım benim de 13. Yılım
Doğuda aynı okulda 6 yıl çalıştım hele 6. Yılımda kıdemli tecrübeli öğretmendim
Buraya geldim çömez oldum boşluk olur olmaz gelenler de emekliliği yakın olan kişiler ben de büyüklerle takılıyorum ama bir yandan iyi de oluyor sen gençsin diye beni el üstünde tutuyorlar
Hatta bir gün bir zumremle bir arkadaşımın dukkanina gitmistim arkadaşımın annesi yanimdaki zumreme annen mi demişti 🤣🤣 o günden sonra o zümrem bana kızım o benim diye söylüyordu herkese 😂😂😂
yaş grubu yakın olunca iyi oluyor...😁😉😉içi geçmiş ben tecrübeli yaşlıyım modundakileri çekemiyorum 😁😁😁😁
Favorim 30 yaş civarı 🤣🤣🤣
Uzaktan egitim başladı öğretmenimiz değişti, ödevi çıktı alacakken yazıcı bozuldu aksilikler üstüste geldi son anda tamamladım adımları çok yoruldum umarım bana bol eksi olarak döner
Herkes aynı durumda canım .

günaydın :spor::spor::spor::spor:
tüp bebeğe ekimde başlayacam... pazar günü regl bitiyor
pazartesi evde ipsiz atlama ve yürüyüş başlasın :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
Çok sevindim daha da güzel haberler alasın:KK36:
Günaydınnn ❤❤

Güzel bir menü yazamadım akşam 2 kere aşure yedim gün içinde işlerim vardı kolayıma geldi. İyi etmedim.
Daha ağzıma sürmiycem.
Günaydınn bence güzel bir toparlamaya ihtiyaç var en kısa sürede:duduk:
Günümüz aydın olsun canlar 🥰
Dün aksam uyumak icin erkenden gittim ama 2 yada 2 bucuktu uluyuyabildim yatakta döndüm durdum uyuyamadim🥺
Günaydınn:KK60:

Eğer olmazsa ben yardımcı olurum kaptanım😙
Sagol canim ❤
Günaydın günaydın gunaydin. 😘 Yatak nasıl güzel birşey ya hiç cikasim yok :silah:
gunaydin canım ❤
Günaydın ☀☀☀☀
gunaydin canım ❤
gunaydin canım ❤
Gunaydinnn uykuyu çok sewer oldum ama erken kalkmaya alisicam:KK49: eskiden kalkardım
gunaydin canım ❤
günaydın :spor::spor::spor::spor:
tüp bebeğe ekimde başlayacam... pazar günü regl bitiyor
pazartesi evde ipsiz atlama ve yürüyüş başlasın :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
gunaydin canım ❤
Günaydınnn ❤❤

Güzel bir menü yazamadım akşam 2 kere aşure yedim gün içinde işlerim vardı kolayıma geldi. İyi etmedim.
Daha ağzıma sürmiycem.
gunaydin canim ❤
Günümüz aydın olsun canlar 🥰
Dün aksam uyumak icin erkenden gittim ama 2 yada 2 bucuktu uluyuyabildim yatakta döndüm durdum uyuyamadim🥺
gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤

Back
X