Eminim döner çünkü çok istikrarlısınUzaktan egitim başladı öğretmenimiz değişti, ödevi çıktı alacakken yazıcı bozuldu aksilikler üstüste geldi son anda tamamladım adımları çok yoruldum umarım bana bol eksi olarak döner
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim döner çünkü çok istikrarlısınUzaktan egitim başladı öğretmenimiz değişti, ödevi çıktı alacakken yazıcı bozuldu aksilikler üstüste geldi son anda tamamladım adımları çok yoruldum umarım bana bol eksi olarak döner
Çok şükür ucuz kurtulmuşsunuzTeşekkür ederim kızlarkim olduğunu bilmiyoruz okul idaresi mesaj yoluyla bildirdi bize ama arkadaşta belirti yokmuş babası olunca yapmış test ve pozitif çıkmış. Ama cumadan beri gelmediği için bizlerde risk yokmuş.
3 tas aşure icseydim icim yanmazdi+600 +1300 den iyidir![]()
oooo artık kim tutar seni
canım çok geçmiş olsun.bizim arkadasin eşi de olmuş.okul açıldığından beri hiç gelmedi 28 gün u tamamlayacak sanırım.baska bir arkadaşın da eşi bir iki ay önce olmuşSelam kızlar
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldıkurslar bu hafta iptal
yaş grubu yakın olunca iyi oluyor...2008 de atandın sanırım benim de 13. Yılım
Doğuda aynı okulda 6 yıl çalıştım hele 6. Yılımda kıdemli tecrübeli öğretmendim
Buraya geldim çömez oldum boşluk olur olmaz gelenler de emekliliği yakın olan kişiler ben de büyüklerle takılıyorum ama bir yandan iyi de oluyor sen gençsin diye beni el üstünde tutuyorlar
Hatta bir gün bir zumremle bir arkadaşımın dukkanina gitmistim arkadaşımın annesi yanimdaki zumreme annen mi demiştio günden sonra o zümrem bana kızım o benim diye söylüyordu herkese
![]()
Herkes aynı durumda canım .Uzaktan egitim başladı öğretmenimiz değişti, ödevi çıktı alacakken yazıcı bozuldu aksilikler üstüste geldi son anda tamamladım adımları çok yoruldum umarım bana bol eksi olarak döner
Günaydın günaydın gunaydin.Yatak nasıl güzel birşey ya hiç cikasim yok
![]()
Günaydın ☀☀☀☀
GünaydınlarrGunaydinnn uykuyu çok sewer oldum ama erken kalkmaya alisicameskiden kalkardım
Günaydın kaptancığımmGunaydin kizlar![]()
![]()
Çok sevindim daha da güzel haberler alasıngünaydın
tüp bebeğe ekimde başlayacam... pazar günü regl bitiyor
pazartesi evde ipsiz atlama ve yürüyüş başlasın![]()
Günaydınn bence güzel bir toparlamaya ihtiyaç var en kısa süredeGünaydınnn ❤❤
Güzel bir menü yazamadım akşam 2 kere aşure yedim gün içinde işlerim vardı kolayıma geldi. İyi etmedim.
Daha ağzıma sürmiycem.

GünaydınnGünümüz aydın olsun canlar
Dün aksam uyumak icin erkenden gittim ama 2 yada 2 bucuktu uluyuyabildim yatakta döndüm durdum uyuyamadim![]()
Başlasin bakalım.günaydın
Sagol canim ❤Eğer olmazsa ben yardımcı olurum kaptanım![]()
gunaydin canım ❤Günaydın günaydın gunaydin.Yatak nasıl güzel birşey ya hiç cikasim yok
![]()
gunaydin canım ❤Günaydın ☀☀☀☀
gunaydin canım ❤Günaydınnn![]()
gunaydin canım ❤Gunaydinnn uykuyu çok sewer oldum ama erken kalkmaya alisicameskiden kalkardım
gunaydin canım ❤günaydın
gunaydin canim ❤Günaydınnn ❤❤
Güzel bir menü yazamadım akşam 2 kere aşure yedim gün içinde işlerim vardı kolayıma geldi. İyi etmedim.
Daha ağzıma sürmiycem.
gunaydin canım ❤Günümüz aydın olsun canlar
Dün aksam uyumak icin erkenden gittim ama 2 yada 2 bucuktu uluyuyabildim yatakta döndüm durdum uyuyamadim![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()