- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim cumalar cok hizli geliyor :))Günaydın herkese.
Cuma gelmiş çatmış. :) Ben kendi adıma bugün tereyağlı ekmek yememe hedefi koyuyorum. Yürüyüşü de biraz daha uzun yapmaya çalışacağım. Umarım yarın herkes emeğinin karşılığını alır.
Klavye sorunu beni de yordu, insan yazmak istemiyor. Bugün okuldayım bilgisayarda çok daha kolay neyse ki. Umarım bir an önce düzeltirler.Buralardayim canim da yoruldum yaa
Birde klavyem sıkıntı yapiyo![]()
Ben yapayım mı canım yarın, son hali yine ilk sayfadaysa hemen bugün düzenlemeyi yapıp kaydederim, yarına kolaylık olur.Simdiden cumayi düşünüyorum listeyi nasil yapacam diye![]()
Tamam canim olur ilk sayfada var son hali sadece yeni uyeler eksik onlarida yarin eklerimBen yapayım mı canım yarın, son hali yine ilk sayfadaysa hemen bugün düzenlemeyi yapıp kaydederim, yarına kolaylık olur.
Geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize okulda. Okulları açmanın ne kadar saçma bir fikir olduğunu hala göremediler mi acaba.Selam kızlar
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldıkurslar bu hafta iptal
Hayırlı sabahlarGünaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GunaydinnnnGünaydın![]()
+100 +600 den iyidir![]()
Fıstık ezmesi pek sevmiyorum sırf vitamin olsun diye yerim ben Allahtan. Ama evet karışım cnmmKalori biraz düşük gibi ama gayet güzel. Yürüyüş de güzel.
Az gibi. Ama domates çorbasının içinde bol bol peynir varsa güzel. :)
Saçma olmamış, bol kahvaltılı olmuş. :) Spor da şahane.
Her şey çok güzel de bir sorum olacak. 1 çay kaşığı fıstık ezmesinden sonra nasıl durabildin? Ben ilk kaşıktan sonra kavanozu yarıladığımı inkar etmeyi bıraktığımdan beri hiç fıstık ezmesi almadım. Aaa bunların hepsi karışım galiba, değil mi? Ben ayrı ayrı sandım, pardon.Valla spor da su da şahane.
+600 +1300 den iyidir![]()
Gunaydin ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gunaydin❤Günaydın![]()
Ya çoğu kişi anlamiyo bile virüs olduğunu benim arkadaşımda babası grip olmuş o şekilde gidiyolar doktor test yaptırıyo ve pozitif cikiyo sonra evdeki herkesi yaptırıyorlar herkes pozitif cikiyo sadece baba da belirti varTeşekkür ederim kızlarkim olduğunu bilmiyoruz okul idaresi mesaj yoluyla bildirdi bize ama arkadaşta belirti yokmuş babası olunca yapmış test ve pozitif çıkmış. Ama cumadan beri gelmediği için bizlerde risk yokmuş.
Günaydın günaydın gunaydin.Yatak nasıl güzel birşey ya hiç cikasim yok
![]()
Günaydın ☀☀☀☀
Günaydınnn![]()
Gunaydinnn uykuyu çok sewer oldum ama erken kalkmaya alisicameskiden kalkardım
Gunaydin kizlar![]()
![]()
günaydın
tüp bebeğe ekimde başlayacam... pazar günü regl bitiyor
pazartesi evde ipsiz atlama ve yürüyüş başlasın![]()
Günaydın hepinizeGünaydın![]()