Fotoğrafta kac kilosun masallah cok guzel duruyorsunYarın cuma ama ben pek heyecanlı değilim yaaa.. çok az gitti gibi duruyor
Neyse pes etmek yok böyle böyle vereceğim bu kiloları
Bugün face hatırlatma yaptı 2 sene önceki halimi gördüm de daha bir gaza geldim
Yok ya iki sefer gelmiş resim2keremi cay ictin 2keremi çerez yedin
Teşekkür ederim canımOy çok geçmiş olsun
Maşallah maşallah, çok iyi görünüyorsun canım. Yakında yine istediğin kiloda olursun.Yarın cuma ama ben pek heyecanlı değilim yaaa.. çok az gitti gibi duruyor
Ama guzelmissin iste simdikinide koysaydinyaaYarın cuma ama ben pek heyecanlı değilim yaaa.. çok az gitti gibi duruyor
Vuuu very niceYarın cuma ama ben pek heyecanlı değilim yaaa.. çok az gitti gibi duruyor
Maşallah nerdeyse bi şey yememişsin ne güzelBugünkü menüm
Sabah soğanlı yumurta
Peynir zeytin
1 dilim tb ekmeği
Akşam
Bir tabak çorba
Bir şeftali
2 incir 2erik
3 lt su
Şekersiz çay
Üzüldüm canım. Bizde öyle bir şey yok. Okul hangi dersi tanimladiysa dersi online yapıyoruz. Keyfi değil. Sadece süre sıkıntı. 30 dakika.Bugün devlet okuluyla gittim görüşmeye, sınıflar 36-37 kişiymiş
Öğretmenler online yapmak zorunda değilmiş isterlerse 1 saat yapabilirmiş , ebadan günde 1 saat haftada 4 gün eğitim
Bu ne yaaaa
Biz kendi okulumuza devam kararını aldım tereddütsüz
Yuruyusdeydim bugun namazdan sonra çıktımdaEeeee nerdesiniz
İkinci hedef konulursa ben de katılmak isterim.Cuma 25 Eylül oluyorbence yarın ki hedeflerden sonra tüm grup ikinci hedef haftası mı yapsak ben katılırım yinede
Yeni gördüm ben geçen konuştuğumuzda başlangıç kardiyosundan saymıştık 4 olarak Ama hızda önemli tabi hız durumuna göre Aralık koyabiliriz
Böyle yemeye ve sporda yapıyorum yine de çok veremiyorum acaba meyveden mi kaynaklaniyo haftaya meyveyide kesicem birde öyle deneyeyim kendimiMaşallah nerdeyse bi şey yememişsin ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?