Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8ayda çok güzel kilo vermişsin bazen duraklama oluyor bunun için sporu ya da yediklerini biraz değiştirsen olur mu acaba ben de daha yolun çok başındayım 3 kilo verdim daha
Canım istedikten sonra herşey olur ben rahat davranmaya başladım sadece biraz salmışlık var birazda sıkıldım galiba

Benim insülin 11'di ama HOMA IR 2.9'du. Bu ikinci değer belirliyor direnci, tek başına insülin değil. Bizde de kilo genetik. Anne tarafı iyi de, baba tarafı kadınları Amerikan reality show'larındaki süper obezler gibiler, zaten benim surat da aynı o taraf. Yani ben onlara göre iyiyim yine. Benim yaşıma gelip 120'den aşağı çeken kadın olmamıştır baba tarafında.

Etrafımızdakiler kilolu hallerimize alıştıkları için biraz verince hemen "İyisin iyisin, bırak" demeye başlarlar. Ama yine aynı insanlar 10 kilo daha verirsen "Artık daha da iyisin," derler. Bizim milleti anlamak zor. Sen insanları değil, rakamları dinle. :)

Puanini 4 yada 5 yapabiliriz
@Nidsalii
@sportie sizce kac puan olmali

Ben başlangıç kardiyo olarak hesaplıyorum. Dışarıda yaptığın tempolu yürüyüş gibi olmuyor, su gibi ediyor insanı. yani tabii ki çalıştırdığın hıza bağlı olarak...

kesinlikle
Fark etmez tabi ki ama mesaji sen degil lili yazmis
Sistemde arada boyle hatalar oluyor
yok kız ben attım
Yeni takmayı akıl ettim bende halbuki gözlüksüz çıkmazdım
bazen bilerek takmıyorum amele yanığı olmasın yüzüm eşit yansın diye
2 cocukla iyi yürüdum
helal
Donus yapmadilar daha :))
Tekrar sorariz fikri olanda yazabilir
Koşu bandim yok fikrimde yok.Ama yapanın insafına kalmis çok hızlı yapar çok kalori harcar yavaş yapar az harcar.Eliptik de öyle kaç tane hız ayari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…