Haklısın canım, beni başından attı belkide, sınıflar inanılmaz kalabalık zaten, kendi okulumuzla devam bakalım
Canım kolay değil, ama çok büyük iş başardın bundan sonraki emin ol daha kolay, seni 60 larda hatta 60 görmek istiyorum, gülümsem başarır inanıyorum. Yeni yıla neden 60 la girmeyesin
Heyyyyyttttt beeeee sizler olduktan sonra benim sırtım yere gelmez sabah yeniden başlıyoruzzzzzBüyük başarı elde etmişsin maşallah azmini kaybetme başkalarının laflarına kulak tıka cnmm çoğu kıskançlıktan öyle söylüyor bence☺ eminim kısa zamanda toparlanıp yeniden düzene sokarsın
Hadi bakalım bu hareketler güzel hareketler bunları seviyoruzHeyyyyyttttt beeeee sizler olduktan sonra benim sırtım yere gelmez sabah yeniden başlıyoruzzzzz
Yarın cuma ama ben pek heyecanlı değilim yaaa.. çok az gitti gibi duruyor
Neyse pes etmek yok böyle böyle vereceğim bu kiloları
Bugün face hatırlatma yaptı 2 sene önceki halimi gördüm de daha bir gaza geldim
Bugünkü menüm
Sabah soğanlı yumurta
Peynir zeytin
1 dilim tb ekmeği
Akşam
Bir tabak çorba
Bir şeftali
2 incir 2erik
3 lt su
Şekersiz çay
Memnunum canım arada kontrol ediyorum yanlış yapıyormu diye ama doğru sanırım huawi band4 benimki yeni yürüyüşten geldim asansörde cekmisdim
2 aylik doğum yapmışım 167 boyda 77 olmama rağmen eşit dağıldığı için fazla sırıtmıyor salak dicem biri watsapta paylastigin fotoğrafa ayı gibi çıkmışsın dedi yahu bunu diyen kadın ve kilo almak için kendini yırtar cevabımı hiç geciktirmedim kemik torbası olmaktan iyidir aldığım cevap millet böyle olmak için ne paralar harcıyor ay dedim kadın hiç istemem ne kadar saygısızca bi kadını ve yakınım dedigin insanın kilodan vurması ama lafımı esirgemedim sukur
Eşim dondurma getirdi eve nasıl yemiysem bilmiyorum su gün bir geçeydi
Bende Menümü vereyim sabah azcık abartmış olabilirim
Sabah 09:00
Aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Kahvaltı 10:00
50 gr kadar beyaz peynir
2 tatlı kaşığı lor peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates, 1 yeşil biber
4 siyah zeytin
2 ufak sigara böreği
3 şekersiz çay
1 kupa yeşil çay
Saat 11:00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu
Öğle 14:30
1 dilim kavun
Akşam 17:30
6 yaprak marul, 1 yeşil biber, 1 domates, 2 ceviz, 3 çiğ fındık, 160 ge lıght ton balığı ile hazırlanmış salata ve 1 adet kepekli galeta
1 maden suyu
Saat 19:30 şekersiz Türk kahvesi
Şuan itibari ile 3, 5 litre su bitti
Saat 22: 00 gibi yeşilçayımı içerim
Zipzip-
Egzersiz
10.000 adım_ 150 puan
Dışarıda 2.5 saat kaldım geldiğimde bu adım vardı ☺ hızlıda yürüdüm aslında
30 dakika Tempolu yürüyüş _ 75 puan
10 dakika bölgesel _ 60 puan
Toplam : 285 puan
Boosted yapasım var ama ayağım ağrıyor biraz cesaret edemiyorum
N Nidsalii
@Felicio
Dün Vatan dan aldım 230 du galiba.Fıstık gibisin.Kaç kilosun burada?
Kalori az olmakla beraber tercihler karbonhidrattan yana olmuş. :) Acıktırmaz umarım.
İddialı bir cuma arifesi menüsü olmuş. :) Akşam kriz gelirse yoğurt ye.
Ne zaman ne kadara aldın? Nereden aldın? :)
Kendi kıskançlığından veya ezikliğinden demiştir. Kendini ezik görmeyen insan başkasına öyle şeyler demez. O olmak da zordur.Salla gitsin. Sen 10-15 kilo verince psikolojin sağlıklı olur, onunki yine böyle karmaşık komplekslerle dolu kalır.
Söyle sana biraz ayırsın. Yarın tartıldıktan sonra yersin. Aman bu saatte yeme hatasına düşme.
Abartılmış hiçbir şey yok, şahane olmuş. :)
Bu enerjinin kaynağı ne?
Dün Vatan dan aldım 230 du galiba.
Tamamen alisakanlik
4 tabak kabak corbasi nasıl yidin gııızzz
Ya geçen kış İstanbul'da influenza patladı.Ben ülkemize daha erken geldiğine inanıyorum. Kardeşimin oturduğu binada çok yaşalmış insan vardı o ay aynı binadan 3 kişi defnedildi grip varmış onlarda da kalp denildi tansiyon denildi şeker denildi gitti ler yazık belkide koronaydılar.
Bende o dönem İnan gece oturarak yatıyordum resmen doktor alerjik astım yükselmiş diyince fısfısla yatıyordum resmen. Bilemedim bende şüphelenmiyor değilim hani
Domates ve mantar çorbası favorim sütlü mütlüValla sütlü mütlü oluyor. Çok lezzetliydi, dayanamadım.
2 büyük kase aslında ama 4 tabak etmiştir herhalde. :)
Lili senin vücut kitle indeksinden istiyorum.Kizceler aklima gelmisken yazayım unutmusum kahvaltıdan sonra bir tanede seftali yemisdim
Bizim burdada yaparlar içine kabak ve bulgur atiyorlar ondanmi acaba kabak diyince detoks çorbası zannettim afiyet olsunValla sütlü mütlü oluyor. Çok lezzetliydi, dayanamadım.
2 büyük kase aslında ama 4 tabak etmiştir herhalde. :)
Domates ve mantar çorbası favorim sütlü mütlü
Bizim burdada yaparlar içine kabak ve bulgur atiyorlar ondanmi acaba kabak diyince detoks çorbası zannettim afiyet olsun
InsaAllah verirsin caba gosterirsen yilmadan nedenn olmasinkiLili senin vücut kitle indeksinden istiyorum.
Bana da dua et
Sağlıklı biçimde vereyim
Ayy brokoli çorbası sevemedim yaBrokoli de süper oluyor. :) O da sütlü. :)
Yok, detokslu değil. :) Ama bulgursuz. Gerçi un var içinde.
Lili 67 altına hiç inmedim hayatımdaInsaAllah verirsin caba gosterirsen yilmadan nedenn olmasinki☺
Havan batsınnnnnOdegilde ben asiri zayifladim hissediyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?