• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu🤭
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.
Çok güzel bir yer... kolay gelsin..
Cnm sen hep disarlardasin nerde senin bebelerin ben yeniyim ya bilmiyorum kaç yaşındalar???

Oluşturalım yalnız grup oluşturunca kaptanım beni mutlaka etiketleyin bazen çok az girebiliyorum...
Zipzip- Zipzip- kaptanım benim performansımdan memnun musun???
Tamam canim seni etiketlerim zaten gruplari etiketle yapacagim icin bildirim gelecektir 😊
Cok guzel ilerliyorsun canim en memnun oldugum uyelerden birisisin
Duzenli menu paylasimi yapiyorsun, spor yapiyorsun ,bildirimleri kaçırmıyorsun daha ne isterim ki 🥰🥰🥰

Tamam canim seni etiketlerim zaten gruplari etiketle yapacagim icin bildirim gelecektir 😊
Duzenli menu paylasimi yapiyorsun, spor yapiyorsun ,bildirimleri kaçırmıyorsun daha ne isterim ki 🥰🥰🥰
Aaaaa şuna bak:tokat:

Ay teşekkür ederim :21::21::21::21::21::KK36::KK36::KK36::KK36:

Çok güzel bir yer... kolay gelsin..
Cnm sen hep disarlardasin nerde senin bebelerin ben yeniyim ya bilmiyorum kaç yaşındalar???
🤭🤭benim bebeler biri 22 biri 18 Şuan okul açık olmadığından babasıyla dükkândalar gerçi 2 numaram muhammed dersane başladı suan dersanede enes 13 yaşında ömer asaf 3 yaşında onlarda evdeler🥰
Demek hep disaridayim😳

🤭🤭benim bebeler biri 22 biri 18 Şuan okul açık olmadığından babasıyla dükkândalar gerçi 2 numaram muhammed dersane başladı suan dersanede enes 13 yaşında ömer asaf 3 yaşında onlarda evdeler🥰
Demek hep disaridayim😳
Maşallah maşallah büyüklermiş tabi küçüğü büyüğe emanet edip çıkıyorsun o da güzel
Kaç yaşındasın??? Baya meraklandım 😜😜😜

:rolleyes: :rolleyes::nazar::nazar:
Fiziğin rumuzunun hakkını veriyormuş. :)

Insan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu🤭
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.

O merdivenler ahşap mı? Ne güzel yermiş, nereler buralar?

Çok iyi gidiyordun ne oldu çok üzüldüm
bundan sonra poğaça ve aşure veya herhangi bir tatlıyı ancak -5 kg da ye o da bir kere 🙁 söz ver bize kaptan sana spor cezası versin haketmişsin 😐 yoksa o kilolar gitmez :KK12::KK12:
21 günü hakkıyla yaptım amacım daha uzatmakti , aşure yarım kase yedim , bir tane de sade poğaça yedim sabah, aslında 10 Ağustostan beri baya dikkatliydim

Yapmaz olaydım ama yaptım 😣😣 uzun süre sonra ilk defa tatlı yedim sayılır
Cumadan sonra yeseydinya canim haftaya kadar gene verirdin,bayadir sabitle gramla gidiyosun oyuzden bence seker orucundan baska seylere gecmelisin bunyeni surekli onla zorluyosun protein dene artik

Aslında beni üzen dikkat ettiğim.halde gitmeyen kilolar , 10 ağustostan beri iki kilo az değil mi , makarna pirinç şehriye patates ve tatlılar yoktu, yersemde kuru kayısı bitter hurma yedim ara öğünlerde, doğum kilosu diyemi inatçı çıktı anlamiyorum ki
Sporla desteklemen gerekiyor olabilir canim

Back
X