• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende çok iyi gidiyorsun 🧿🧿🧿beğenmiyorsun ama ben sende istikrar ve grubun en fit kadını olacak Şevki görüyorum ❤❤❤😍😍😍😘😘😘
Evet çok kararlıyım sen deyince daha bir mutlu oldum aldım gazı ❤❤❤❤😍😍😍😍 teşekkür ederim

Kaptanım ben sabitim 63

Şeker orucunu bugün tam anlamıyla bozdum aşure yedim sabahta poğaça, nerde hani duyamıyorum yuhh layin beni 😭😭😭
Çok iyi gidiyordun ne oldu çok üzüldüm
bundan sonra poğaça ve aşure veya herhangi bir tatlıyı ancak -5 kg da ye o da bir kere 🙁 söz ver bize kaptan sana spor cezası versin haketmişsin 😐 yoksa o kilolar gitmez :KK12::KK12:

Herkese hayırlı cumalar.
İnşaAllah bol eksili bir hafta olmuştur hepimiz için :KK68:
Ben uğrayamıyorum bu aralar çünkü evimde değilim. Evimde tadilat var kv evinde kalıyorum pzt gününden beri. Bildirim yapmak için buradaki tartıyla tartıldım.
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.4
Fark 800 gr
Zipzip- Zipzip- kaptanım 💕

Herkese hayırlı cumalar.
İnşaAllah bol eksili bir hafta olmuştur hepimiz için :KK68:
Ben uğrayamıyorum bu aralar çünkü evimde değilim. Evimde tadilat var kv evinde kalıyorum pzt gününden beri. Bildirim yapmak için buradaki tartıyla tartıldım.
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.4
Fark 800 gr
Zipzip- Zipzip- kaptanım 💕
Güzel eksi canım tebrik ederim 👏👏

Insan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu🤭
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.

Eklentiler

• 20200904_151157.webp
    20200904_151157.webp
    126,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 20200904_151409.webp
    20200904_151409.webp
    153,2 KB · Görüntüleme: 23
Kizlar yeniden rakip gruplar olusturalim mi
Diger gruplarda gelmeyen cok fazla uye var
Oluşturalım yalnız grup oluşturunca kaptanım beni mutlaka etiketleyin bazen çok az girebiliyorum...
Zipzip- Zipzip- kaptanım benim performansımdan memnun musun???

Back
X