- 11 Nisan 2007
- 88.541
- 521.598
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sen temizim diye yazınca benim aklımda temizlik kalmış ev temiz kalır gibisine
Sirada nirvana var ulasabilecek misin bakalim :)))Guru olmuşum![]()
Olur tabi ki canim ekliyorummZipzip- hedefler için benimki geçen hedefimle aynı olsun olur mu? Sen başka türlü uygun görmediysen tabi :)
Aaa çok güzelmiş:)Sirada nirvana var ulasabilecek misin bakalim :)))
Olur tabi ki canim ekliyorumm
Topikler arası çok dolanınca başı dönüyor insanın. Temiz helal lokma yedim anlamında dedimAyyy sen temizim diye yazınca benim aklımda temizlik kalmış ev temiz kalır gibisine![]()
Biz ulaştıkta noldi daha ileri gidemiyoruzSirada nirvana var ulasabilecek misin bakalim :)))
Hakkaten bir kac secenek daha olsa guzel olurduBiz ulaştıkta noldi daha ileri gidemiyoruz![]()
Topikler arası çok dolanınca başı dönüyor insanın. Temiz helal lokma yedim anlamında dedim
Vee helal deyince emrahı anmadan bırakmam
olduğu icin. Aklım direk kaydiEvet çok kararlıyım sen deyince daha bir mutlu oldum aldım gazı ❤❤❤❤Sende çok iyi gidiyorsunbeğenmiyorsun ama ben sende istikrar ve grubun en fit kadını olacak Şevki görüyorum ❤❤❤
![]()
Çok iyi gidiyordun ne oldu çok üzüldümKaptanım ben sabitim 63
Şeker orucunu bugün tam anlamıyla bozdum aşure yedim sabahta poğaça, nerde hani duyamıyorum yuhh layin beni![]()
Güzel eksi canım tebrik ederimHerkese hayırlı cumalar.
İnşaAllah bol eksili bir hafta olmuştur hepimiz için
Ben uğrayamıyorum bu aralar çünkü evimde değilim. Evimde tadilat var kv evinde kalıyorum pzt gününden beri. Bildirim yapmak için buradaki tartıyla tartıldım.
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.4
Fark 800 gr
Zipzip- kaptanım
![]()
Yazdim canim seniHedef belirledim ama gözden kaçtı mı bilmiyorum
bugün 67.5
25 eylülde 65 kilo olmayı istiyorumZipzip-
Oluşturalım yalnız grup oluşturunca kaptanım beni mutlaka etiketleyin bazen çok az girebiliyorum...Kizlar yeniden rakip gruplar olusturalim mi
Diger gruplarda gelmeyen cok fazla uye var
Canım afiyet olsun o zaman sanaSuyu kahve makinasına kahveyi fincana koyup sonrada pissin diye bekleyen ben![]()