Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşine ve sana çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatirsiniz bizlerde belki olduk yada olacagiz bu illetten kaçış yok sanırım malesef herkes çalışmak zorunda rabbim yardımcımız olsun çabucak bitsin gitsin şu illet virüs

Bende yapmaya çalışıyorum hergün. Malum gıdı ve yanaklarında toparlamak lazım kilo verince ister istemez yanaklar sarkabiliyor
İnşallah işe yararsa çabucak yıl alabilirim bende gudımdan nefret ediyorum
canim sen hangi masaj teknigini yapiyrsun ne zamandir?etkili oldu mu

wawwww 2 ci olmaktan gurur ve onur duydum bu yari sayesinde ekstra cok yurudum

menü de spor da çok iyi
fazla yememişsin canım dikkat et şekerin düşmesin afiyet olsun
çok az değil mi canım protein hiç yok dikkat et kendine
afiyet olsun güzel
ah bu komşular ve getirdiği aşureler
afiyet olsun iyi tutmuşsun kendini
afiyet olsun canım ama az yemişsin sporun çok iyi

İyi akşamlar menümü bırakayım Zipzip-
Kabak dolması dedim yedim çok kaloriliymiş pazartesiye yeni düzene geçeceğim
Spor olarak @Nidsalii
16000 Adım 240p
afiyet olsun
Günaydın güzel bir Pazar gecirmeniz dileğiyle kizlar
herkesi tebrik ederim kızlar

Nasılda tanır beni arkadaşım 90 dk boosted 60 dk dan fazla bölgesel yaptım bile takımımda yapıyordur eminim

Eyvah bugün yediklerini yakman gerekir bak ben 90 dk Leslie 60 dk dan fazla bölgesel yaptım bile sonra insanlar fit fit gezerken üzülme Kıyafetim olmuyor diye bu senin tercihin
O yuzden temizlik ile spor yapicam yapicam kıyafetlerim hep salas allahtan oluyor

Evet kocam yemiyor kızım yemiyor ziyan olmasın dedim kocam da dün pasta almış yemeden ziyan olcak
Eve pastayı tatlıyı yasak et nasılsa sana yediriyorlar bol sebze bol protein bebişin için o tatlıların hiç bir faydası yok zararı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…