Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yürüyüşe ciktim şimdi
aboo kız pazar pazar yat dinlen
bizim gruptaysan yeme.
süper
12 kişi baya kalabalık

Sınav nasıldı?geçmiş olsun bitti şükür
Haftanın 2 3 günü bende çıkıcam zaten markete gitmem yeter uzak olduğu icin

Bizlere dw böyle kaptanlar ve takım arkadaşları yaraşır. Harikasınız. Şahane mutivasyon. İnanın bıkmadan azmimi kaybetmeden devam ediyorum. Hepinize teşekkürler. Tek kelime ile ŞAHANESİNİZ.

Sagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldi
Sinav başvurusuna kadar girmeyi dusunmuyordum sonra baktim gireyim dedim girmesem daha iyiydi :))
Hayırlısı olsun yine de belli olmaz zor geldiğine göre belirli bir puan garanti bence

Bugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessiz isimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Çok geçmiş olsun canım bel tutulması çok kotu yarım insan oluyorsun bir is yapamıyorsun sende çok yoruldun dikkat et kas gevşetici al krem de var istersen özelden yazarım

Çok geçmiş olsun canım bel tutulması çok kotu yarım insan oluyorsun bir is yapamıyorsun sende çok yoruldun dikkat et kas gevşetici al krem de var istersen özelden yazarım
Sagol canim seneler önceydi tutulmuştu bilirim acisini yaz istersen sengene yarin alayim cok kotuyum

Kendimi göremedim ben 69,9 demiştik en son
sportie ile ☺
Unutmusumdur hemen ekliyorum
Hayırlısı olsun yine de belli olmaz zor geldiğine göre belirli bir puan garanti bence
Zor canim yaa artik kpss isi zor özel sektorlere bakacagim artik
Bugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessiz isimiz yoğunken yoktu nebilim artik
cook gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…