• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim sen hangi masaj teknigini yapiyrsun ne zamandir?etkili oldu mu
1 olacak başlayalı önceden de arada yapıyordum ama düzensiz yaptım hep. Şimdi hergün yapıyorum cnm. Mucize olmadı henüz ama fark var gibi bana öyle gelmiyorsa tabii☺️aşağıya bıraktım resim cnm bu kızı takip ediyorum şimdilik
Screenshot_20200906_185940.webp

Sinav calismadiigm icin cok zor geldi canim :KK43:
Neyse bitti ya rahatladim en azindan :-)
Gözün aydın atlattım sınav stresini. Nasıl yaptın boş bıraktın mı. Bende denemek için girdim bugün ama süreyi yetiştiremedim 😆😆😆 90 soruda kaldım asıl kolay olanlar sondaydı. Benim şu illa sıralı gitme huyum yokmu 🙈

Bugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessiz :110: isimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk toparlarım belde çok fena oluyor yaa. Rüzgarı yedin acaba terli terli belkide

Gözün aydın atlattım sınav stresini. Nasıl yaptın boş bıraktın mı. Bende denemek için girdim bugün ama süreyi yetiştiremedim 😆😆😆 90 soruda kaldım asıl kolay olanlar sondaydı. Benim şu illa sıralı gitme huyum yokmu 🙈
Cok bos biraktim:(:(
Yine guzel soru isaretlemissin gercekten 🥰🥰

06.09.2020
09.00 İki bardak siyah çay
Kahvaltı 11.35
Bir buçuk haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik, çiğ fındık, çiğ badem, çay

13.30 Sade Türk kahvesi

16.30 Bir kase yoğurt, haşlanmış et, domates, soğan salatası, yarım dilim tb ekmek
19.55 İki kupa limonlu yeşil çay
İki litre su
Screenshot_2020-09-06-19-58-42-184_com.xiaomi.hm.health.jpg

Spor puanım 155.82
Felicio Felicio
Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii

aaa hiç bahsetmemiş tin sana da geçmiş olsun.Bizim tanıdık da girdi zordu çok boşum var dedi birde son zamanlarda baya iyi çalışmıştı
Vayy iddialı canım grup arkadaşım🥰🥰🥰🥰

Back
X