- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Kac mil yaziyor canim ekran goruntusunde belli degilBen hep bu leslie videosunu yapıyorum 30 dk 4 puandan hesaplıyorum iyi mi kaptanımZipzip- ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac mil yaziyor canim ekran goruntusunde belli degilBen hep bu leslie videosunu yapıyorum 30 dk 4 puandan hesaplıyorum iyi mi kaptanımZipzip- ??
Bende geçen sene düşünmüştüm ama tırstım vazgeçtimbaktim seda sayan canli yayinda yapti korkuyorum ben yaa..yogadan baska carem yok![]()
Gözün aydın atlattım sınav stresini. Nasıl yaptın boş bıraktın mı. Bende denemek için girdim bugün ama süreyi yetiştiremedimSinav calismadiigm icin cok zor geldi canim
Neyse bitti ya rahatladim en azindan![]()
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk toparlarım belde çok fena oluyor yaa. Rüzgarı yedin acaba terli terli belkideBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
1.belli
Fast walking bu 30 dkBen hep bu leslie videosunu yapıyorum 30 dk 4 puandan hesaplıyorum iyi mi kaptanımZipzip- ??
Cok bos biraktimGözün aydın atlattım sınav stresini. Nasıl yaptın boş bıraktın mı. Bende denemek için girdim bugün ama süreyi yetiştiremedim90 soruda kaldım asıl kolay olanlar sondaydı. Benim şu illa sıralı gitme huyum yokmu
![]()
Boosted gibi sanirim 4 puan olsun
Tamamına bakmadım bilmiyorum.Boosted gibi sanirim 4 puan olsun![]()
Pek umudum yok zaten sirf girmis olmak icin girdimDoğru olsalar bari cevaplara baktım hatırladıklarımı 6 yanlış var şimdiden  inşallah dilerim senin de yaptıklarının hepsi doğru çıkar inşallah![]()
BendePek umudum yok zaten sirf girmis olmak icin girdim![]()
Herkese böyle bir dost şiddetle öneriyorum. Ayy tatlım benim nasilda girmiş kanatlarının altınaEki Görüntüle 2686098
Bu da minik dostum sabah saatlerinde yalnız bırakmadı beni.
medusares senin miniklerin niyetine sevdim.
![]()
aaa hiç bahsetmemiş tin sana da geçmiş olsun.Bizim tanıdık da girdi zordu çok boşum var dedi birde son zamanlarda baya iyi çalışmıştıGözün aydın atlattım sınav stresini. Nasıl yaptın boş bıraktın mı. Bende denemek için girdim bugün ama süreyi yetiştiremedim90 soruda kaldım asıl kolay olanlar sondaydı. Benim şu illa sıralı gitme huyum yokmu
![]()
Vayy iddialı canım grup arkadaşım1.belli![]()
Ben cekilicem yakında hepten sizlere bırakıcam canisii![]()