- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Afiyet olsun canım, en son öğün çok geç mi kaldı yoksa düzenin mi bu.
Afiyet oldun canım süper
Sabah
Yumurta
Domates
Peynir
Reçel
Ara
Rezene
2 hurma 2 incir
Akşam
Tavuk sote
Patates püresi
Kayısı suyu
Şeftali
Elma yedim
3 litre suyumu içtim
30 dakika sporumu yaptım
7 Eylül
Kahvaltı 10.00 Bir haş.yumurta , peynir , birkaç fındık , badem
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Sütlü Nescafe
16.00 Dört adet çiğköfte bol marul, iki cavdar unundan tuzlu kurabiye
Akşam üç bardak hibuskus çayı
İki litre su
Eki Görüntüle 2686844
5 dakika eliptik
Toplam puan 75+ 25= 100 puan ...spora yeterince vakit bulamadım.
N Nidsalii
Canım kusura bakma eve geç geldim. O kadar yorulmuşum ki....eliptigi buraya yazacağım zaman hatırladım...Canım kankim afiyet olsun , eliptik 5 dakika
Ben akşam yürüyüşünü tercih ediyorum. Gün boyu yediklerini eritme şansı. Bir arkadaşımızın dediği gibi günü temize çekmek gibi. Sabah erken yürüyüp üstüne yemekleri yemek bana mantıklı gelmiyor. İyi geceler.afiyet olsun canım akşam bir şey yememişsin acıkmadın mı :)
sen de benim gibi geç yürüyüş yapanlardan mısın :)
afiyet olsun işe yarıyor devamlı yaparsan annem yapmıştı bir ay biraz farketmişti
afiyet olsun canım :)
Regl haftası mı canım?Merhaba tatlımbugün biraz yoğundum iştah kontrolünde biraz zorlandım sen nasılsın? Nasıl geçti günün?
Sağol canım.Arada ölçelimSüpersintebrik ederim çok güzel ❤❤❤
Okadar eksiğimki suan yürüyüş yapamadigim icin menemenin biberini dogradik yeni bitti vakit kalmadi yurumeyeBen akşam yürüyüşünü tercih ediyorum. Gün boyu yediklerini eritme şansı. Bir arkadaşımızın dediği gibi günü temize çekmek gibi. Sabah erken yürüyüp üstüne yemekleri yemek bana mantıklı gelmiyor. İyi geceler.
Ay kızım dan kocamdan kalmadıAfiyet olsun canımpide olmayaydı iyiydi
Afiyet oldun canım süper
Emzirdiğin için meyvalar fazla diye düşünüyorum doğru muyum
Bu kadar çok meyva yerine bol bol su daha iyi olabilir
Abla streç yerine sauna eşofmanı tavsiye ederim çok güzel ter atıyor evde temizlik yaparken bile giye bilirsin streç terleme yaptığı için sonradan kaşıntı ve tahriş ediyor bende denemiştim kaşıntı ve kızarıklık beni mahvetmisti internette araştırdım hiç sağlıklı degilmiş erzurumu alt üst etmistim bulmak için Konya'dan geldi eşofmanim yürüyüşe giderken giyindigim zaman çoraplarima iniyordu yerler su gibi oluyordum eşofmanı banyoda çıkarıyordum afedersin iç çamaşırını sıksam suyu çıkıyordu o derece terletiyor birgunde koşu bandında giymistim bir baktık bandın uzerinde ıslaklık var paçalarimdan aşa akmış aklında bulunsun imkanın varsa al bir an önceMerhaba yeniden.yürüyüşten yeni döndüm. Yatsıyı beklemeden çıktık. 1, 5 saat tempolu yürüyüş. Bu arada benim basen ve karın bölgesi fazla. Streçi oraya sarıyprum ve inanılmaz terletiyor. Altına biberli masaj kremi ile masaj yapıyorum ve sarıyorum. Gerçekten işe yariyor. Tavsiye ederim.
İyii geceler.
2.grupta bir kisi eksik1.grup
N Nidsalii
@PAPATYAM
sudem34
@asysss
Orjinalisim
@Faunaaa
Yazagelen
@Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
Gulumse24
@safsular
sportie
2.grup
@Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
@Yarenzzzz
@Tesnim1989
@Bonus
Lili 38
@Yazankalem
@missadangel
Zipzip-
Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
Karnı içeri çekerek dolaştigin zaman karın duzlesiyor abla bende öyle yapıyorum çok işe yarıyor bu yöntemHa bu arada yarın ölçülerimi de alır yazarım. Ben farkediyorum. Çünkü önceden karnımı içine çektiğimde ayağımı göremezdim. Şimdi ise karnımı görmüyorum içine çektiğimde. Çok şükür. İNŞALLAH ilerde karnımı içine çekmek zorunda kalmam.
Ellerinize sağlık. Bende konserve yaptığım zaman ki ;( 3 gün uğraştım ) bir gün yürüyebildim. İki gün kaldım çok yorgun düştüm. Hem yemeklik, hem sos yani salça gibi, hem menemenlik, hemde kırmızı biber. Yaptım. 10 pakette kahvaltılık közledim. Çok uğraştırdı. Afiyet olsun.Okadar eksiğimki suan yürüyüş yapamadigim icin menemenin biberini dogradik yeni bitti vakit kalmadi yurumeye
Ben streçle sarıyorum üstüne korse giyiyorum ve evet karnımı içine çekerek yürümeye özen gösteriyorum. İnşallah iyi sonuçlarını almaya devam ederiz.Karnı içeri çekerek dolaştigin zaman karın duzlesiyor abla bende öyle yapıyorum çok işe yarıyor bu yöntem
Abla bundan önceki msj mi okuBen streçle sarıyorum üstüne korse giyiyorum ve evet karnımı içine çekerek yürümeye özen gösteriyorum. İnşallah iyi sonuçlarını almaya devam ederiz.
30 dk spor bölgeselmiSabah
Yumurta
Domates
Peynir
Reçel
Ara
Rezene
2 hurma 2 incir
Akşam
Tavuk sote
Patates püresi
Kayısı suyu
Şeftali
Elma yedim
3 litre suyumu içtim
30 dakika sporumu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?