Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba yeniden.yürüyüşten yeni döndüm. Yatsıyı beklemeden çıktık. 1, 5 saat tempolu yürüyüş. Bu arada benim basen ve karın bölgesi fazla. Streçi oraya sarıyprum ve inanılmaz terletiyor. Altına biberli masaj kremi ile masaj yapıyorum ve sarıyorum. Gerçekten işe yariyor. Tavsiye ederim.
İyii geceler.

Afiyet olsun canım pide olmayaydı iyiydi
İyi akşamlar Zipzip-
Menümü ucundan kıyısından tutturdum
Spor olarak
45 dk Leslie 180p
5000 adım 75p
Toplam 255p N Nidsalii
Afiyet oldun canım süper

Sabah
Yumurta
Domates
Peynir
Reçel
Ara
Rezene
2 hurma 2 incir
Akşam
Tavuk sote
Patates püresi
Kayısı suyu
Şeftali
Elma yedim

3 litre suyumu içtim
30 dakika sporumu yaptım

Emzirdiğin için meyvalar fazla diye düşünüyorum doğru muyum
Bu kadar çok meyva yerine bol bol su daha iyi olabilir

Canım kankim afiyet olsun , eliptik 5 dakika

Ben akşam yürüyüşünü tercih ediyorum. Gün boyu yediklerini eritme şansı. Bir arkadaşımızın dediği gibi günü temize çekmek gibi. Sabah erken yürüyüp üstüne yemekleri yemek bana mantıklı gelmiyor. İyi geceler.

Merhaba tatlım bugün biraz yoğundum iştah kontrolünde biraz zorlandım sen nasılsın? Nasıl geçti günün?
Regl haftası mı canım?
Ben de canım herşey çekiyor.Resmen sinaniyorum sanki
Bugün yürüyüşte adım başı incir ağacı gördum
Canım çekti kuru incir yedim bende.Spor iyiki yapıyoruz yoksa kilo vermek zor gerçekten.
Neyse ki geçici 1 hafta diş sıkıcaz.

Süpersin tebrik ederim çok güzel ❤❤❤
Sağol canım.Arada ölçelim

Okadar eksiğimki suan yürüyüş yapamadigim icin menemenin biberini dogradik yeni bitti vakit kalmadi yurumeye

Afiyet olsun canım pide olmayaydı iyiydi

Afiyet oldun canım süper

Emzirdiğin için meyvalar fazla diye düşünüyorum doğru muyum
Bu kadar çok meyva yerine bol bol su daha iyi olabilir
Ay kızım dan kocamdan kalmadı yarim şeftali 2 erik yedim oda bahcemizin bol su içmeye gayret ediyorum❤

Ha bu arada yarın ölçülerimi de alır yazarım. Ben farkediyorum. Çünkü önceden karnımı içine çektiğimde ayağımı göremezdim. Şimdi ise karnımı görmüyorum içine çektiğimde. Çok şükür. İNŞALLAH ilerde karnımı içine çekmek zorunda kalmam.

Abla streç yerine sauna eşofmanı tavsiye ederim çok güzel ter atıyor evde temizlik yaparken bile giye bilirsin streç terleme yaptığı için sonradan kaşıntı ve tahriş ediyor bende denemiştim kaşıntı ve kızarıklık beni mahvetmisti internette araştırdım hiç sağlıklı degilmiş erzurumu alt üst etmistim bulmak için Konya'dan geldi eşofmanim yürüyüşe giderken giyindigim zaman çoraplarima iniyordu yerler su gibi oluyordum eşofmanı banyoda çıkarıyordum afedersin iç çamaşırını sıksam suyu çıkıyordu o derece terletiyor birgunde koşu bandında giymistim bir baktık bandın uzerinde ıslaklık var paçalarimdan aşa akmış aklında bulunsun imkanın varsa al bir an önce

Karnı içeri çekerek dolaştigin zaman karın duzlesiyor abla bende öyle yapıyorum çok işe yarıyor bu yöntem

Okadar eksiğimki suan yürüyüş yapamadigim icin menemenin biberini dogradik yeni bitti vakit kalmadi yurumeye
Ellerinize sağlık. Bende konserve yaptığım zaman ki ;( 3 gün uğraştım ) bir gün yürüyebildim. İki gün kaldım çok yorgun düştüm. Hem yemeklik, hem sos yani salça gibi, hem menemenlik, hemde kırmızı biber. Yaptım. 10 pakette kahvaltılık közledim. Çok uğraştırdı. Afiyet olsun.

Karnı içeri çekerek dolaştigin zaman karın duzlesiyor abla bende öyle yapıyorum çok işe yarıyor bu yöntem
Ben streçle sarıyorum üstüne korse giyiyorum ve evet karnımı içine çekerek yürümeye özen gösteriyorum. İnşallah iyi sonuçlarını almaya devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…