Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya seni seviyorum yazabilirsin meselaaaaaPeki simcik metni biz nasil düzenlicezki yüzünü gorelim![]()
Bn boyadan hiç anlamam gittim kuaföre napim, sıkıldım zaten herkes maskeli idiRengini de sen yaptıysan değmiş de, sırf model için 5.5 saatse çok uzun sürmüş. Salgın olmasa kuaföre gitseydin derdim. :)
Bn de halen öyle sankiKlavye sorunu
Çözüldü mü???
Yani alt alta yazabiliyor muyuz???
Sonra yazdıklarımızı silebiliyor muyuz????
Cgjkgfff birazını sildim birazı kaldı
Oh bee şükür
Istediğim gibi yazamamaktan bana gına gelmişti......
Ha ha aynı ben detaylara nasıl dikkatle bakmışBen gitmiş olarak görüyorum fondan![]()
Ben gitmiş olarak görüyorum fondan![]()
Bn boyadan hiç anlamam gittim kuaföre napim, sıkıldım zaten herkes maskeli idi✌
Saçım çok ve rengi zor açılıyor cnm paketlenmesi 2 saat sürdü
Senin kilonu merak ediyorum canım, bu bahçe işi sana bayağı spor oldu çünkü.Bende buaralar öyle yapiyorum sabah yok tarlaya giderken nescafe iciyorum sonra su bazen incir yiyorum 1tane,öğlen gelince kahvlati aksama az yemek okadar![]()
cok haklisin bunalimdayimyemege verdim kendimi yarin seyahet edecegim kampla dönusum muhtesem olur
Saçların çok güzel görünüyor canım, güle güle kullan. Maşallah üst tarafında bayağı zayıf görünüyor, senin için sorun yoksa boydan da atar mısın müsait olduğunda. Bmi de 20nin altına düşmüş.Kızlar bugün tam 5.5 saat harcadım saçıma
Başım ağrıyiiiiEki Görüntüle 2688475
Şu if'le 4 ayda 25 kilo veren arkadaşın konusunu inceledim. Günlük kalorisi oldukça düşükmüş. Ama yine de matematik hesabına göre vereceği kilonun 2 katını falan vermiş. İyiymiş yani.
Yok canım bu ay 5 kilo verdi her ay aynı olmuyor.İstersen günlüğü komple oku.Baska bir arkadaş da 3 ayda 18 kilo verdi .Bence denemekten bişey olmaz.Burda Lili filan da yaptı haftada 1.100 veriyordu.Uzun su diyetleri ile arada hız kazanıyorlar.Ay yok ya... 1 aylık hesapladım öyle bıraktım.Matematik hesabına göre vermiş tam olarak. Ayda 6-7 kilo, 4 ayda 25 kilo. Günlük 600 kalori alırken normal.
Bu açıdan bakınca if'in zayıflamaya mucizevi bir etkisi yok gibi görünüyor. Ama bedeni tamir edici ve gençleştirici hormonlar salgılanıyormuş 16 saat sonunda. Kilo verdirmede mucize yaratmasa da denenir.
Sorma ya rüyada da rahat yok insana,nasıl vicdan azabı çekiyordumAy bu şekersiz rüyalarımız giriyo yaa, benden sonra sende , bu arada browniden kesinlikle yemedim
Güzel haber vericen bize![]()
cok haklisin bunalimdayimyemege verdim kendimi yarin seyahet edecegim kampla dönusum muhtesem olur
Sabah görücem kaç kilo olduğumu cnmSaçların çok güzel görünüyor canım, güle güle kullan. Maşallah üst tarafında bayağı zayıf görünüyor, senin için sorun yoksa boydan da atar mısın müsait olduğunda. Bmi de 20nin altına düşmüş.
Bence özelikle yapıyorlar benimkiler ilk başladığımda Şubat gibi yine başlamıştım döner çiğ köfte her gün keyif yapıyorlardi . Bide acaip mutlular di.Normalde yesem üşenirler evde yap derler.Sorma ya rüyada da rahat yok insana,nasıl vicdan azabı çekiyordumbrowni konusunda sana koca bir alkış
bugün benim oğlum da baklava diye tutturdu, eşimle gidip en güzel yerden almışlar bı de yanında halka tatlısı. İnsafsizsiniz siz dedim
asla yemedim ama
![]()
Benim normal düzenim if şeklinde, yani hayat tarzım o. Ama kalori hesabı hiç yapmadım. Günlük 600 çok azmış.Ay yok ya... 1 aylık hesapladım öyle bıraktım.Matematik hesabına göre vermiş tam olarak. Ayda 6-7 kilo, 4 ayda 25 kilo. Günlük 600 kalori alırken normal.
Bu açıdan bakınca if'in zayıflamaya mucizevi bir etkisi yok gibi görünüyor. Ama bedeni tamir edici ve gençleştirici hormonlar salgılanıyormuş 16 saat sonunda. Kilo verdirmede mucize yaratmasa da denenir.
Benimkiler ayyy üzülüyoruz deyip yapmaya devam ediyorlar ben de yanlarından kaçıyorum napiyim. Seninkiler de fenaymis insan her gün mü yapar yaaBence özelikle yapıyorlar benimkiler ilk başladığımda Şubat gibi yine başlamıştım döner çiğ köfte her gün keyif yapıyorlardi . Bide acaip mutlular di.Normalde yesem üşenirler evde yap derler.![]()
Canım spor yaptığın için mi protein tozu? Gayet iddialı bir menü
Selaaammmm....
Sabah.
1 bardak çay.
1 kaşık tahin pekmez
1 kaşık acı sos
Peynir.
Sucuklu yunurta az miktarda
Öğleye kadar 5 bardak form çayların hepsi.
Öğlen
1 kase çorba.
1 tane içli köfte
Akşam
1 kaşık Alinazik.
2 bardak çay.
15 dakika bölgesel spor
2 set kaptanımızın verdiği spor.
Henüz yürüyüşe çıkmadım. Gün içinde 5000 adım var.
Yürüyüşü dönüşte yazarım.![]()
Sabah
8 de 2 hurma 1 bardak su
11 de
Yulaflı dereotlu 2 yumurtalı sütlü omlet
Peynir
1 taze incir
Rezene
Öğle
Sebze çorbası
1 dilim ekmek
Ara
1 kase siyah yeşil üzüm
Akşam 20 .30
Pilavaz
Kavurma
Madensuyu
Bol su içildi
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta haşlanmış, 1 dilim peynir, salatalık, domates, avuç içi kadar kömbe
Akşam (19.30)
- 6 kaşık haşlama, 1küçük salkım üzüm
Su:2.5 lt
Spor: nö![]()
10 eylül
08.30 1 yumurta
Peynir Domates maydonoz
12.30
1 nesfit bitter li pirinç patlaklı 88 kalori
1 küçük kefir
17.30
2 et köfte
2 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
Sppr yok
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Menüm
Sabah 3 Zeytin 1dilim peynir domates biber 1 kaşık lor 2 lokma simit 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 yeşil elma
Öğle patlıcan köz salata az tavuk haşlama 1 dilim çavdar ekmeği denize yanimda götürdüm
Ara çeyrek simit yarım mısır altınbaşak bisküvi bunları aralıklarla yedim
Akşam bir kase baharatlı acılı yoğurt 4 çatal tavuk haşlama o da baharatlı
3 litre su
Spor denizde bat çık azcık yüz çok fazla yüzme bilmem ayaklarımin yere basmasi gerekiyor psikolojik bir durum