• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim eşimin de kilo vermesi lazım ama bir türlü baslayamiyor. Yine de ikisinin de isteklerini yapacam ben de, biz diyet yapıyoruz diye onları da mahrum etmeyelim dimi 🤩 poğaça yapacaksın galiba, seninki daha tehlikeli valla 😋😋
Benim eşim de 105 kiloydu, 4 ay önce karar verdi akşamları sadece yoğurt yiyor içine zerdeçal koyuyor. Ve şuan 95 kg spor vs yok gündüz de normal yiyor kendisi baya yemek yer de biraz 🤭 1.82 boy bide kilo kötü duruyor valla

Günaydın herkese 😍
Güzel bir cuma olsun

Ben + 200 deyim
57,700 ama kamp yapıcaz ya ona güveniyorum 😍
Günaydın kampla birlikte 55 leri görürsün yine 🥰🥰
gunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum :KK19:
Günaydın canim eksi olman guzel haftaya daha guzel olur😘

Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Geçen cuma : 72,5
Bu cuma 71,5
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,38
Eki Görüntüle 2688624
Mükemmel:KK200:
Yavaş yavaş gidecek artık bende kilo verme hedefimi %0,6 ye düşürüyorum
Birde en az 3 lt su iç canım şu kampta dene lütfen 🙏 benimde BMI 23 e düşmüş mezun olana kadar 300_500 devam edelim ❤❤❤
Evet arttırmayı deneyeceğim suyu:KK43: bu kampla kırarım gibi inşallah:KK49:Ama o kadar şeye çok güzel vermişsin sende son günlerde:KK200:
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum :KK19:
Zorluğa rağmen gayet iyi:KK60:

Günaydın hayırlı cumalar herkese:KK68::KK68::KK68:
Günaydın hayırlı cumalar olsun🥰🥰🥰
Kizlar günaydın, ♥

Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr
%:1,06

Zipzip- Zipzip- cnm yüzde mi kontrol eder misin? 😅
günaydın eksin çok güzel 🙂🙂
Günaydın Hanımlar
Bugün tartı gunu umaarim bol eksili bir gün olur herkes için
Önceki kilo:80.8
Bugün ki kilo:79.9
Günaydın gitsin de nasıl giderse gitsin değil mi???
Güzel vermişsin
günaydın kaptan
günaydın herkese :KK37: :KK37:
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecem :KK43: ayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum :KK43: :KK43:
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım :KK43:
Günaydın cnm geçmiş olsun ayakkabıdan olabilir râhatsizsa hasar büyük oluyor
Herkescikleree günaydınnn :KK68:
günaydın cnmm
Günaydın hanımlar 💕💕
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti :KK49:
Sizi öpüyorum ben okula 💕
Günaydın olsun sonuçta eksidesin
Günaydın kızlar bol eksili bir cuma olsun
Dün regli oldum
Kilomu merak ediyorum 10 gibi tartılırım
Günaydın 😄😄 ben de 10 u bekliyorum tartılmak için
Cuma: 56
Güncel: 55.7
Fark: 0.3
Yüzde: 0.53 Zipzip- Zipzip-
Artık gitmiyor anladım:işsiz:
cnm belki ideal kilona ulaşmışsındır
Günaydın güzel anne..
Günaydın. :KK200: :KK73: bol eksili ve enerjisi yüksek bir gün olsun. Eki Görüntüle 2688622
günaydın hayırlı cumalar

Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Bu cuma 71,5
Eki Görüntüle 2688624
Eksin çok güzel tebrikler sanırım bu hafta en çok verem sensin...
Günaydın güzel takım 😘
günaydın cnmmm
Bugünden itibaren bölgesel calisicam :süslü:
Ben karin çalışıyordum sezeryan dikişlerimin sol tarafında bir ağrıyla uyandım bugün hareketleri yaparken de biraz ağrıyordu ama şimdi daha fazla bölgesel çalışmayı da bıraktım artık bebeğim 5 aylık yanlış hatırlamıyorsam senin de vardı bebeğin
Geçen Cuma 57,8 Zipzip- Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugün 🙏🙏🙏 hedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim 😍😍😍
🥰🥰🥰🥰 ne güzel tatlım kilo vermişsin

Benim eşim de 105 kiloydu, 4 ay önce karar verdi akşamları sadece yoğurt yiyor içine zerdeçal koyuyor. Ve şuan 95 kg spor vs yok gündüz de normal yiyor kendisi baya yemek yer de biraz 🤭 1.82 boy bide kilo kötü duruyor valla
Bizimki de 103 falan galiba boyu da daha kısa sanırım. İnşallah o da başlar, çünkü sağlık da var işin ucunda. Eşin sadece akşamları dikkat ederek güzel kilo vermiş canım.

Eksin çok güzel tebrikler sanırım bu hafta en çok verem sensin...
günaydın cnmmm

Ben karin çalışıyordum sezeryan dikişlerimin sol tarafında bir ağrıyla uyandım bugün hareketleri yaparken de biraz ağrıyordu ama şimdi daha fazla bölgesel çalışmayı da bıraktım artık bebeğim 5 aylık yanlış hatırlamıyorsam senin de vardı bebeğin

🥰🥰🥰🥰 ne güzel tatlım kilo vermişsin
Canım sende çok iyi gidiyorsun şimdiden başlamışsın fit annesin😍😍😍

Geçen cuma 67.5
Bugün 66.6
Fark -900 gram

Zipzip- Zipzip- yüzdemi hesaplayamadım evdekiler kahvaltı bekliyor

Eklentiler

• 20200911_100835.webp
    20200911_100835.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 20
Günün sporunu bırakayım buraya bugün dinlenme gibi olabilir Ama yapmak isteyenler için koyuyorum :KK24: Screenshot_20200911-095939.webp
Egzersizimiz bu açamayacaklar için hareketlerde
1599808091610.webp
1. Harekette yarım squat yapıyoruz tam kalkmadan ayaklar dışa bakıyor 2. ve 3. Hareketler yana açılma 4. Harekette ayakları kapatarak yine yarım squat 5. Harekette iç bacak kaldırma 6. Bacak kaldırma 7. Harekette iki bacağı açma 8-9 diğer taraf 10. Hareket ilk hareketle aynı 50 sn hareket 10 sn dinlenme olacaktır video 100 puan:KK49:
Güzel günleriniz olsun:KK60:
asysss asysss sudem34 sudem34

Canım spor yaptığın için mi protein tozu? Gayet iddialı bir menü 👍

Ağırlık antrenmanı yapmıyorum aslında. Et almaktan ucuza geliyor, kolay hazırlanıyor, bir de kakaolu kakaolu tatlı bir şey yemişim hissini veriyor diye... :)

günaydın herkese
:KK37:
:KK37:

sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecem
:KK43:
ayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum

dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım

Geçmiş olsun. Bence patlatma. Patlatınca yakar. Ayakkabı vurduğu zaman küçük bir şey patlatmak bile yakıyor. Ama çok geniş alan kaplıyorsa yine sen bilirsin.

Cuma: 56
Güncel: 55.7
Fark: 0.3
Yüzde: 0.53 Zipzip- Zipzip-
Artık gitmiyor anladım
:işsiz:

Artık bir şey kalmadığından olabilir mi? :) O kilolarda ayda 1 kg vermek de iyi bence. Artık kilo verme olarak değil de, koruma olarak düşünmeye başlayabilirsin.

guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum
:KK19:

E bir ayda 4 kilo olmuş, çok güzel. :)

Kizlar günaydın, ♥

Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr

Günaydın Hanımlar
Bugün tartı gunu umaarim bol eksili bir gün olur herkes için
Önceki kilo:80.8
Bugün ki kilo:79.9

Günaydın hanımlar 💕💕
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti :KK49:
Sizi öpüyorum ben okula 💕

Bu cuma 71,5
Eki Görüntüle 2688624

Geçen cuma 86 kg
Bu gün 85.7

Geçen Cuma 57,8 Zipzip- Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugün 🙏🙏🙏 hedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim 😍😍😍

Geçen cuma 67.5
Bugün 66.6
Fark -900 gram

Tebrik ederim herkesi. :KK9::KK9:

Back
X