Evet annem ve babam yazları gider her yıl. Hatta oradalar şuan ama pazar günü dönüyorlar. Kardeşimde eşinin işinden dolayı oraya taşındı geçenlerde. Artık sık sık giderim herhalde Malatya yaYaaaaaaa
Hemşeriler çoğaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet annem ve babam yazları gider her yıl. Hatta oradalar şuan ama pazar günü dönüyorlar. Kardeşimde eşinin işinden dolayı oraya taşındı geçenlerde. Artık sık sık giderim herhalde Malatya yaYaaaaaaa
Hemşeriler çoğaldı
Benim eşim de 105 kiloydu, 4 ay önce karar verdi akşamları sadece yoğurt yiyor içine zerdeçal koyuyor. Ve şuan 95 kg spor vs yok gündüz de normal yiyor kendisi baya yemek yer de birazBenim eşimin de kilo vermesi lazım ama bir türlü baslayamiyor. Yine de ikisinin de isteklerini yapacam ben de, biz diyet yapıyoruz diye onları da mahrum etmeyelim dimipoğaça yapacaksın galiba, seninki daha tehlikeli valla
![]()
Günaydın kampla birlikte 55 leri görürsün yineGünaydın herkese
Güzel bir cuma olsun
Ben + 200 deyim
57,700 ama kamp yapıcaz ya ona güveniyorum![]()
Günaydın canim eksi olman guzel haftaya daha guzel olurgunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum![]()
MükemmelBende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Geçen cuma : 72,5
Bu cuma 71,5
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,38
Eki Görüntüle 2688624
Evet arttırmayı deneyeceğim suyuYavaş yavaş gidecek artık bende kilo verme hedefimi %0,6 ye düşürüyorum
Birde en az 3 lt su iç canım şu kampta dene lütfenbenimde BMI 23 e düşmüş mezun olana kadar 300_500 devam edelim ❤❤❤
Zorluğa rağmen gayet iyigunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum![]()
O artı ne ki senin için yaGünaydın herkese
Güzel bir cuma olsun
Ben + 200 deyim
57,700 ama kamp yapıcaz ya ona güveniyorum![]()
Tanam canim güncelliyorum 55.6 olacak sekildeZipzip- kaptancığım benim bildirimi güncellesek -100 daha eklesek
56.6 dan yüzde 0.71 oluyoryürüdüm geldim sabah şişliği gitmiştir
![]()
Günaydın hayırlı cumalar olsunGünaydın hayırlı cumalar herkese![]()
günaydın eksin çok güzelKizlar günaydın, ♥
Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr
%:1,06
Zipzip- cnm yüzde mi kontrol eder misin?
![]()
Günaydın gitsin de nasıl giderse gitsin değil mi???Günaydın Hanımlar
Bugün tartı gunu umaarim bol eksili bir gün olur herkes için
Önceki kilo:80.8
Bugün ki kilo:79.9
günaydın kaptanGunaydin kizlar![]()
Günaydın cnm geçmiş olsun ayakkabıdan olabilir râhatsizsa hasar büyük oluyorgünaydın herkese![]()
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecemayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum
![]()
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım![]()
günaydın cnmmHerkescikleree günaydınnn![]()
Günaydın olsun sonuçta eksidesinGünaydın hanımlar
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti
Sizi öpüyorum ben okula![]()
GünaydınGünaydın kızlar bol eksili bir cuma olsun
Dün regli oldum
Kilomu merak ediyorum 10 gibi tartılırım
cnm belki ideal kilona ulaşmışsındır
Günaydın güzel anne..Günaydın
![]()
günaydın hayırlı cumalar
Eksin çok güzel tebrikler sanırım bu hafta en çok verem sensin...Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Bu cuma 71,5
Eki Görüntüle 2688624
günaydın cnmmmGünaydın güzel takım![]()
Ben karin çalışıyordum sezeryan dikişlerimin sol tarafında bir ağrıyla uyandım bugün hareketleri yaparken de biraz ağrıyordu ama şimdi daha fazla bölgesel çalışmayı da bıraktım artık bebeğim 5 aylık yanlış hatırlamıyorsam senin de vardı bebeğinBugünden itibaren bölgesel calisicam![]()
Geçen Cuma 57,8Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugünhedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim
![]()
Bizimki de 103 falan galiba boyu da daha kısa sanırım. İnşallah o da başlar, çünkü sağlık da var işin ucunda. Eşin sadece akşamları dikkat ederek güzel kilo vermiş canım.Benim eşim de 105 kiloydu, 4 ay önce karar verdi akşamları sadece yoğurt yiyor içine zerdeçal koyuyor. Ve şuan 95 kg spor vs yok gündüz de normal yiyor kendisi baya yemek yer de biraz1.82 boy bide kilo kötü duruyor valla
Canım sende çok iyi gidiyorsun şimdiden başlamışsın fit annesinEksin çok güzel tebrikler sanırım bu hafta en çok verem sensin...
günaydın cnmmm
Ben karin çalışıyordum sezeryan dikişlerimin sol tarafında bir ağrıyla uyandım bugün hareketleri yaparken de biraz ağrıyordu ama şimdi daha fazla bölgesel çalışmayı da bıraktım artık bebeğim 5 aylık yanlış hatırlamıyorsam senin de vardı bebeğin
ne güzel tatlım kilo vermişsin
Guzel eksi tebrik ederim canım ben hesaplarim afiyet olsunGeçen cuma 67.5
Bugün 66.6
Fark -900 gram
Zipzip- yüzdemi hesaplayamadım evdekiler kahvaltı bekliyor
Canım spor yaptığın için mi protein tozu? Gayet iddialı bir menü![]()
günaydın herkese![]()
![]()
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecemayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum![]()
![]()
![]()
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım![]()
gunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
Kizlar günaydın, ♥
Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr
Günaydın Hanımlar
Bugün tartı gunu umaarim bol eksili bir gün olur herkes için
Önceki kilo:80.8
Bugün ki kilo:79.9
Günaydın hanımlar
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti
Sizi öpüyorum ben okula![]()
Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Bu cuma 71,5
Eki Görüntüle 2688624
Geçen cuma 86 kg
Bu gün 85.7
Geçen Cuma 57,8Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugünhedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim