Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiniz
tarti sonucumu yazamadim yoldaydim eve geldim yol tatil derken sis bir ben ve regl ustune cok yurudum bolca gezdim yemegin ustune..cuma 72 yi kurutacagim ins
Kampa başlayacaktın başladın mi canım kamp başlangıcı kilon nedir acaba ?
Suyuda tamamlayınca çok güzel bir liste olmuş
Iyi geceler kizlar bugun cok aktif olamadim yarin daha cok burda olacağım
İyi geceler

İyi geceler kızlar, tüm gün neredeyse canlı dersim vardı sonrasında da arkadaşıma gittim gelemedim buralara. Çok uykum var menü bırakıp kaçacağım
Sabah (12.30) 5 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 4 tane kuru kayısı, 2 ceviz, tarçın
Ara(15.00) sade türk kahvesi, 5 badem, 2 kayısı
Akşam (19.30) 8 kaşık Bulgurlu kabak yemeği, yoğurt, az salata, 3 kaşık pilav ( pilav olmadı biliyorum dayanamadım )
Su: 2,5 lt
Bugün çok yoğundum spor yapamadım üzgünüm
Geçmişi bile okuyamıyorum ilk defa, affınıza sığınıyorum kızlar herkese iyi geceler
Felicio

Son düzenleme:
Bende menümü bırakayım Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
90 dk Leslie 360p
50 dk bölgesel 300p
10000 Adım 150p
Toplam: 810p

Eklentiler

• 5EBA4C37-A47E-4CB3-BA5A-51C1AA0E5DD3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 19
  • 838D7BFE-551A-4571-B4E6-6153E5A01D0F.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 24
  • BBCB72B8-07AA-4403-A9AD-16E603CBAD20.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 16
Canım ben birebir uyuyorum çok küçük farklar dışında (mesela taze kayısı bulamadım, kuru yiyorum iki tane, beyaz yerine yeşil çay gibi). Özellikle kahvaltı ve akşam yemeği ne yazıyorsa o. Bugün keyfim yok diye spor yapamadım sadece. Emeklerine sağlık canım.

Allah şifa versin gecmıs olsun ınsallah
Teşekkür ederim siz de hoşgeldiniz.
Coook gecmis olsun canim dua edicem
Canım çok sağol.
Allah acil şifa versin inşallah
Amin inşallah.
Çok geçmiş olsun teyze kuzusu biran önce iyileşsin
Amin canım aminnn. İnşallah sabah güzel haberini alalım.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah'ım bir an önce iyileşip çıkmasını nasip etsin. Kardeşine annesine kavuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…