HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Kampa başlayacaktın başladın mi canım kamp başlangıcı kilon nedir acaba ?tarti sonucumu yazamadim yoldaydim eve geldim yol tatil derken sis bir ben ve regl ustune cok yurudum bolca gezdim yemegin ustune..cuma 72 yi kurutacagim ins
Suyuda tamamlayınca çok güzel bir liste olmuş14 Eylül Pazartesi
Sabah 07.30
Soğanlı patatesli yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalik 2 dilim ekmek
Ara 10.30
Sütlü kahve+1 incir
Öğlen 13.30
4 kasik kuru fasulye 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran biber tursusu
Ara 15.00
Sade kahve +2 kare bitter
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası 2 kasik salcasiz bulgur pilavi 3 kasik kuru fasulye biber tursusu 1 bardak ayran
Spor; 30 dk leslie 5 mil+35 dk hızlı tempo yürüyüş+ 2 saat temizlik=120+87.5+60=267.5
Zipzip- N Nidsalii
Su 2 litre olmamis olabilir
İyi gecelerIyi geceler kizlar bugun cok aktif olamadim yarin daha cok burda olacağım
Çok geçmiş olsunKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin
Tesekkurler hosbuldum ıyı gecelerHoşgeldiniz
Kampa başlayacaktın başladın mi canım kamp başlangıcı kilon nedir acaba ?
Suyuda tamamlayınca çok güzel bir liste olmuş
İyi geceler
Canım ben birebir uyuyorum çok küçük farklar dışında (mesela taze kayısı bulamadım, kuru yiyorum iki tane, beyaz yerine yeşil çay gibi). Özellikle kahvaltı ve akşam yemeği ne yazıyorsa o. Bugün keyfim yok diye spor yapamadım sadece. Emeklerine sağlık canım.sudem34 sonngulen selensu82 Zipzip-
sportie N Nidsalii Elhan @Tesnim1989 Puffer Orjinalisim Diyette
Sevgili kamp arkadaşlarım listelere mümkün mertebe uymaya çalışın komple değiştirmeyin lütfenspor ve su miktarına uyalım Kurallara uyan arkadaşlarıma teşekkür ederim Adapte olamayanlar isterlerse bireysel devam edebilirler
Teşekkür ederim siz de hoşgeldiniz.Allah şifa versin gecmıs olsun ınsallah
Canım çok sağol.Coook gecmis olsun canim dua edicem
Amin inşallah.Allah acil şifa versin inşallah
Amin canım aminnn. İnşallah sabah güzel haberini alalım.Çok geçmiş olsunteyze kuzusu biran önce iyileşsin
İlk hafta düzenli bir menuyle bayağı vereceksin. Önünde güzel bir süreç var. Hadi hayırlısı.Ayyy ınsallahcok tesekkur ederim. Hedefim 65 ama tabı once 80in altına dusmek. Bakalım ınsallah ☺
Günaydın canım hoşgeldinAyyy ınsallahcok tesekkur ederim. Hedefim 65 ama tabı once 80in altına dusmek. Bakalım ınsallah ☺
Günaydıııııııınn
Büyük umutlarla güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
Günaydın sizlere deGunaydin kizlar
anaaa dayak yedik iyimiHosgördum dedimyaa
Sen nerdesin ben senin etiket yapiyorum dime
Misafirlik güzel bir aktivitegünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün yürümedim zıpalamada yapmadım misafirliğe gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?