- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah rahatlık versin bitanemHayırlı geceler kizlar
AblacimAllah rahatlık versin bitanem ❤
Limit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...İyi akşamlar kızlar
Bugün kendimi eğitime adadımonline okuldan sonra kitaplar okula gelmiş almaya gittik hadi ordan hamburgerciye götürdüm tavuklu salatasını yedim bende
Eve gelince de şeftali ve 5 hünnap 1 mandalina
Liste yalan oldu saat 16.30 dan sonra bişey yemedim 1 beyaz çay ve 2 ceviz yedim
Artık Allah kabul etsin
Bi dünya ödev yaptık bide tutturdu fen bilimleri diye şimdi öğretmencilik yeni bitti, fen bilgisi ilk ünite tamam
Ben kendimde ders çalıştım üni sınavı için 3 ünite türkçe de ben bitirdim böyle oldu bugün
Bugün beden sporu yerine zihin sporu yaptım
Elhan canım bana tyt türkçe güzel bir soru bankası kitap önerebilir misin ortim
selensu82 N Nidsalii Felicio
Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan @Lili 38 Zipzip- asysss @Yazagelen sportie N Nidsalii Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz Yazankalem Tesnim1903 sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares selensu82 @hasbeenandgone
Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan @Lili 38 Zipzip- asysss @Yazagelen sportie N Nidsalii Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz Yazankalem Tesnim1903 sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares selensu82 @hasbeenandgone
Çok sağol tatlım limiti düşünüyordum zaten yoksa karekök mü ?Limit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...
Hoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersenADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Napıyım kendime hedefler koyunca güzel oluyoraaa bu iyimis dogum gunun ne zaman ? benim kasim bende hedefi ayni mantikla dogum gunune endeksleyip hirs daha cok mu yapsam
Şimdi aldım trendyoldan çok ta güzel yorumlar yapılmış zaten , kankim benim tam hedefi vurdunLimit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...
Benim kızlar babaları geceye gittiği zaman illa anne kahve yapalım derler onlara süt ısıtırız içine kahve tozuturuz azcıkSimdi bisküvi yi almis eline bandırıp bandırıp yedi icine etti yarim kaldi kahvem
Hoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersen
Motivasyon burda bol
Napıyım kendime hedefler koyunca güzel oluyor27 aralık benim dgünüm
Afiyet olsun selencim. Bol eksi getirir inşallah.Merhaba güzeller
10.15 1. Gün ekmeksiz kahvaltımı yaptım
15.15 1 küçük kefir 10 badem
17.30 2 hünnap 1 lokma sarı hurma
19.30 1 şiş kıyma 2 adet kuşbaşı salata 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası 1 kaşık hummus
Su 3 ü geçtim 4 olabilir
Spor sabah aç karına 30 dk karın yan kRın sırt 180p
Bn yarın 2. Günü yapcam cuma bildirim yaparım ama bn cuma da devam etcem inş kızlarsportie N Nidsalii Elhan Felicio
O patatesleri ez geç kuzum. TYT kursunda benim öğrencilere de aldırdım. Çok faydasını görürsün sen bu azimle Diyetisyenligi garantilersin. Allah zihin açıklığı versin bitanem. Her zaman yanındayım...Şimdi aldım trendyoldan çok ta güzel yorumlar yapılmış zaten , kankim benim tam hedefi vurdun
Patates edecem sınavda 35 net hedef
Allah annesine bağışlasın. Acil şifalar dilerim. Sımsıkı hayata tutunur inşallah.Kızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin
Hosgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?