Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar kızlar

Bugün kendimi eğitime adadım online okuldan sonra kitaplar okula gelmiş almaya gittik hadi ordan hamburgerciye götürdüm tavuklu salatasını yedim bende
Eve gelince de şeftali ve 5 hünnap 1 mandalina
Liste yalan oldu saat 16.30 dan sonra bişey yemedim 1 beyaz çay ve 2 ceviz yedim
Artık Allah kabul etsin
Bi dünya ödev yaptık bide tutturdu fen bilimleri diye şimdi öğretmencilik yeni bitti, fen bilgisi ilk ünite tamam
Ben kendimde ders çalıştım üni sınavı için 3 ünite türkçe de ben bitirdim böyle oldu bugün

Bugün beden sporu yerine zihin sporu yaptım

Elhan canım bana tyt türkçe güzel bir soru bankası kitap önerebilir misin ortim

selensu82 N Nidsalii Felicio

Kızlar Leyla nin mesajı tekrar alintıladim...

Orijinal ism istedi umarım doğru olmuştur

Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤

Katılımcı sayımız 13 oldu Sonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum

Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruz umarım bol eksili bir kamp olur

Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim

Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım

Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız

Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım

Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest

Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım

Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağım Sevgiler ❤❤❤

sudem34 sonngulen selensu82 Zipzip-
sportie N Nidsalii Elhan Tesnim1903 Puffer S Sguat girls Kmsl Hnd Orjinalisim

Menü çıkmamış tekrar bakayım

Limit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...

Orjinalisim canım mesajlar bunlar
Felicio nun yanındaki yukarı ok işaretine dokunun menü fotoları var

Limit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...
Çok sağol tatlım limiti düşünüyordum zaten yoksa karekök mü ?
Elimde sınav ve akıllı adam var 4 üniteyi bitirdim ama çok soru çözmem lazım tyt den ne kadar yüksek alabilsem kar

Hoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersen
Motivasyon burda bol

aaa bu iyimis dogum gunun ne zaman ? benim kasim bende hedefi ayni mantikla dogum gunune endeksleyip hirs daha cok mu yapsam
Napıyım kendime hedefler koyunca güzel oluyor 27 aralık benim dgünüm

Simdi bisküvi yi almis eline bandırıp bandırıp yedi icine etti yarim kaldi kahvem
Benim kızlar babaları geceye gittiği zaman illa anne kahve yapalım derler onlara süt ısıtırız içine kahve tozuturuz azcık
Ben tam sütlü kahve içerim

Hoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersen
Motivasyon burda bol

Napıyım kendime hedefler koyunca güzel oluyor 27 aralık benim dgünüm
ben kendime hedef koyamam herhalde Baya bi zaman var çünkü 19 mayısa

Merhaba güzeller
10.15 1. Gün ekmeksiz kahvaltımı yaptım
15.15 1 küçük kefir 10 badem
17.30 2 hünnap 1 lokma sarı hurma
19.30 1 şiş kıyma 2 adet kuşbaşı salata 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası 1 kaşık hummus
Su 3 ü geçtim 4 olabilir
Spor sabah aç karına 30 dk karın yan kRın sırt 180p
Bn yarın 2. Günü yapcam cuma bildirim yaparım ama bn cuma da devam etcem inş kızlar sportie N Nidsalii Elhan Felicio

Menümü yazmaya geldim
Sabah 10:00
2 dilim tb ekmeği
Patlıcanlı kahvaltılık sos
Çay
Ara 14:30
Bitki çayı yanında 2 tane wasa
Öğlen 16:00
1 tabak kuru fasulye 1 dilim tb ekmek yoğurt
ara 18:20
Türk kahvesi ve bir dondurma
Akşam boş kızlar akşam yemek yemeyi sevmiyorum ağzım bo

Afiyet olsun selencim. Bol eksi getirir inşallah.

Şimdi aldım trendyoldan çok ta güzel yorumlar yapılmış zaten , kankim benim tam hedefi vurdun
Patates edecem sınavda 35 net hedef
O patatesleri ez geç kuzum. TYT kursunda benim öğrencilere de aldırdım. Çok faydasını görürsün sen bu azimle Diyetisyenligi garantilersin. Allah zihin açıklığı versin bitanem. Her zaman yanındayım...

Hosgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…