Ay tesekkür ederim cnm.Kızma canım senin kadar naif biri ne kadar kırıcı olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tesekkür ederim cnm.Kızma canım senin kadar naif biri ne kadar kırıcı olabilir![]()
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorumdetoks sonrası olurtuz filan girince karbonhidrat glikojen depoları boşaltırim bugün
o iş bende
Beyaz tost ekmeğiyle salamlı sandviç okulda çok yerdim özledim cuma dan sonra yedimsen boşa sevinme cuma başlıyor yarışma
seni patates
gibi ezecem
![]()
Tipkisinin aynısıEvime gelince geri veriyorum canimdisariya cikmak bana kilo olarak yansıyor
![]()
Tesekkur ederim canim, biraz böbrek , biraz kas iskelet, birazda otoimmun, bir tutamda panik atak Rabbim cümle hastalara ve bana sifa ihsan eylesinGeçmiş olsun rahatsızlığınız ne bilmiyorum.. allah şifasını versin
Arada dinlen canim yaa kaslarin dinlensin60 dakika pilates olmezsem gelirim akşama![]()
Dinlene dinlene yaparım başka yolu yok daha 5000 adım kaldı tavanlara kuvvet bu arada kan tahlili yaptırıyor musunuz arada vücutta mineral kaybı olmaması için?Arada dinlen canim yaa kaslarin dinlensin![]()
Ahh o ekmek sevdasıSelam kızlar
Detoks sonrası ekmek yemeyi özledim sonuç 72.6 ama endişeye mahal yok cumaya eksi ile geleceğimekmek yok artık
birde sporsuzluk galiba şimdi yürüyüşe gidiyorum ama soğuk İstanbul güya 25 derece hiç öyle hissedilmiyor ama
![]()
Hic yaptirmiyorum canim yaptirsam iyi olacak aslindaDinlene dinlene yaparım başka yolu yok daha 5000 adım kaldı tavanlara kuvvet bu arada kan tahlili yaptırıyor musunuz arada vücutta mineral kaybı olmaması için?
Guzel menu afiyet olsun canimMenüm
9 Su
10.10 duble fincan kahve ve su
11.45 kahvaltı
1 has.yum.1 domates.1 salatalık.1 kapya.bol dereotu.beyaz peynir .inek peyniri.siyah zeytin 5 filan.cay.1 tane yeşil biber
18.00 akşam yemeği
4 kaşık bulgur.5-6 kaşık nohut.bol salata .ayran
Spor 76 dk tempolu 190 puan
8 dk bölgesel 48 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 253 puan N Nidsalii
Dün yazmamıştim 1000 adım 15 puan (pazar )
Su saymadım
Zipzip-
Sağol boncuğum.Guzel menu afiyet olsun canim![]()
Gorursun canim haftaya yaris da var zatenSağol boncuğum.
Hedef koydum 2 Ekim e kadar 69.9 görmek 7 den kurtulmak
14 Ekim de evlilik yıldönümüsportie gibi özel günlere hedef koyayım bari
![]()
Kız sende olanlari saymissin olmayanları da saysanaTesekkur ederim canim, biraz böbrek , biraz kas iskelet, birazda otoimmun, bir tutamda panik atak Rabbim cümle hastalara ve bana sifa ihsan eylesin![]()
Afiyet olsun Guzel menu spor canim![]()
Bende cok tembellestim bu ara acilen spora baslamam gerekiyorTeşekkür ederim. :)
3 gündür popo üstü oturmanın üstüne spor iyi geldi. :)