- 17 Mart 2010
- 26.759
- 68.540
- 1.123
Aynen ya pazartesi bir silkeleme oluyor bugün yürüyüş kesmedi beni ama hava soğuktu biraz üşüdümTeşekkür ederim. :)
3 gündür popo üstü oturmanın üstüne spor iyi geldi. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya pazartesi bir silkeleme oluyor bugün yürüyüş kesmedi beni ama hava soğuktu biraz üşüdümTeşekkür ederim. :)
3 gündür popo üstü oturmanın üstüne spor iyi geldi. :)
Bende cok tembellestim bu ara acilen spora baslamam gerekiyor
Ben geldim
Kahvaltı (11.00)
- 5 kaşık menemen, yarım dilim ekmek
Ara
- sade Türk kahvesi, 2 gün kurusu, 2 incir
Akşam (18.30)
- 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 kase salata
Su: 2.5 lt
Bugün sadece yürüyebildim vaktim olmadı gideyim biraz bölgesel yapayım![]()
Aynen ya pazartesi bir silkeleme oluyor bugün yürüyüş kesmedi beni ama hava soğuktu biraz üşüdüm![]()
Ben yazın da öğlen yaptım yürüyüş u kimse yok sokakta diyeAma sonbaharla kışın iyi yanı da günün her saati spor yapabiliyor olmak. Yaz olduğunda ya sabah, ya akşam yapmak gerekiyor. :)
Sen hala baslamadinmi kaptanimmBende cok tembellestim bu ara acilen spora baslamam gerekiyor
İf devam mı ?Kizlar ben menu yazmiyirum cunku normal besleniyorum simdi siz diyet yaparken ben normal menu yazsam olmaz abes olur diye
Mezunum sorun teskil etmez diye düşündüm ama kaptanim sorun teskil ederse söyle![]()
Genelde if gibi ama bazen 3 ogun yapiyorum mesela bugun 3 ogun beslendim cunku sabah cok erken kahvalti yaptim. Karbonhidratta sok.markettem kahve yani bir cesit degisik bir kurabiye gibi birsey aldim 3 gündür onu yiyordum ama gozumde kek tütüyor kek yapmayi düşünüyorumİf devam mı ?
Normal derken karbonhidrat var mı![]()
Ben yazın da öğlen yaptım yürüyüş u kimse yok sokakta diye![]()
Bugunku menum
Sabah 12:00
Bir tane patates haslama
Peynir zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Aksam 19:00
Bir kase salata
Bir ince dilim kek(komsu ikram etti dayanamadim)
Ara
2 lt su
Sekersiz cay
Sporumu sonra yazicam
Lili koruyacak misin verecek misin?Genelde if gibi ama bazen 3 ogun yapiyorum mesela bugun 3 ogun beslendim cunku sabah cok erken kahvalti yaptim. Karbonhidratta sok.markettem kahve yani bir cesit degisik bir kurabiye gibi birsey aldim 3 gündür onu yiyordum ama gozumde kek tütüyor kek yapmayi düşünüyorum
Tembellik basima bela canim gecen hafta yaptim bu hafta ev temizligi yemek derken vakit geçiyorSen hala baslamadinmi kaptanimm![]()
Sorun olmaz tabi ki canim korumadasin zatenKizlar ben menu yazmiyirum cunku normal besleniyorum simdi siz diyet yaparken ben normal menu yazsam olmaz abes olur diye
Mezunum sorun teskil etmez diye düşündüm ama kaptanim sorun teskil ederse söyle![]()
Sabah kahvaltıda Menemen yiyince çok yemişim gibi geldi yicem Ama artıkBaşla başla, çok iyi gelecek. :)
Yemeye de vakit ayır azıcık. :)
Peynir,zeytin,Yesillik,domates,salatalik ekleyebilirdin kahvaltiya mesela cok az yemissinSabah kahvaltıda Menemen yiyince çok yemişim gibi geldi yicem Ama artık![]()
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bu havalar cok degisik bir sicak bir sogukmenüm
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
domates biber
2 dilim peynir
1 kaşık lor
1 tavada yumurta
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
ara
anne sütü içeceği
1 yaş incir
öğle
haşlama börülce
az soğan
1 dilim çavdar ekmeği
ara bu ara biraz çok oldu
1 top dondurma
2 çatal kavun
1 şeftali
1 tatlı kaşığı bal zencefil karışımı şifa niyetine yaz nezlesi oldum öksürüğe dönüşmesin diye
akşam
haşlama et
1 dilim çavdar ekmeği
akşam 1 bardak ayva yaprağı suyu
3 litre su
N Nidsalii senin videonu yaptım cnm 150 pun
30 dk leslie 120 puan
7000 adım 105 puan toplam 375 puan
Zipzip-
sağol cnm öyle valla yaylaya geldim ya hava değişimi oldu sanırım...Gecmis olsun canim dikkat et kendine bu havalar cok degisik bir sicak bir soguk