- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Aaa arada kacirdim demek ki seni canim cocuklardan mi öyle düşündüm acabaBen öğretmen değilim kaptanım ama ingilizce ve suluboya dersleri verdiğim oldu sayilir mi bilmem
Hayirli geceler canimHerkese hayırlı geceler oglusu doyurup yatcam köye gelince kafan sersem gibi oldu valla öpüyorum sizleri
4 tane de ceviz vardı arada unutmuşumMenüm
9.10 duble sade kahve ve su
11.45 kahvaltı
2 haş.yum.,1 dom.,2 küçük salatalık,1 kapya,1 yeşil biber,6 siyah zeytin ,1 yeşil zeytin,1 dilim peynir,
15. 00 ara
3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 yeşil elma, tarçın,ayran
16.00 öğle
Ton balıklı salata
19.00 akşam
2 kasik bulgur,1 kaşık nohut,1 kase cacık
Su saymıyorum.
Spor 70 dakika tempolu 175 puan
Zipzip- N Nidsalii
hosbuldukHoşgeldin canim
Bilmem ki bir çocuğum var ama olsun nolcekAaa arada kacirdim demek ki seni canim cocuklardan mi öyle düşündüm acaba
Hayirli geceler canim
İyi uykular oglusun uyumasını bekliyom bendeIyi geceler kizlar
İyiyim canım buralardayım. Diyet yapmadığım için yazmıyorum sayfaya. Sen napıyorsun nasılsın canım? Yokluğumda 57 olmuşsun. Her gün menü yazmaya devam verirsin bence o zaman.....H hasbeenandgone kankam neredesin
Neden diyet yapmadigin icin yazmiyosunİyiyim canım buralardayım. Diyet yapmadığım için yazmıyorum sayfaya. Sen napıyorsun nasılsın canım? Yokluğumda 57 olmuşsun. Her gün menü yazmaya devam verirsin bence o zaman.....
Canımsım gelirim tabii kiNeden diyet yapmadigin icin yazmiyosun
Olabilir bende yapmiyorum ama yaziyorum muhabbete gel muhabbete 2laf at ortaya ben konusurum senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?