- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa arada kacirdim demek ki seni canim cocuklardan mi öyle düşündüm acabaBen öğretmen değilim kaptanım ama ingilizce ve suluboya dersleri verdiğim oldu sayilir mi bilmem![]()
Hayirli geceler canimHerkese hayırlı geceler oglusu doyurup yatcam köye gelince kafan sersem gibi oldu valla öpüyorum sizleri![]()
4 tane de ceviz vardı arada unutmuşumMenüm
9.10 duble sade kahve ve su
11.45 kahvaltı
2 haş.yum.,1 dom.,2 küçük salatalık,1 kapya,1 yeşil biber,6 siyah zeytin ,1 yeşil zeytin,1 dilim peynir,
15. 00 ara
3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 yeşil elma, tarçın,ayran
16.00 öğle
Ton balıklı salata
19.00 akşam
2 kasik bulgur,1 kaşık nohut,1 kase cacık
Su saymıyorum.
Spor 70 dakika tempolu 175 puan
Zipzip- N Nidsalii
hosbuldukHoşgeldin canim![]()
Bilmem ki bir çocuğum var ama olsun nolcekAaa arada kacirdim demek ki seni canim cocuklardan mi öyle düşündüm acaba![]()
Hayirli geceler canim![]()
İyi uykular oglusun uyumasını bekliyom bendeIyi geceler kizlar![]()
![]()

İyiyim canım buralardayım. Diyet yapmadığım için yazmıyorum sayfaya. Sen napıyorsun nasılsın canım? Yokluğumda 57 olmuşsun. Her gün menü yazmaya devam verirsin bence o zaman.....H hasbeenandgone kankam neredesin
Neden diyet yapmadigin icin yazmiyosunİyiyim canım buralardayım. Diyet yapmadığım için yazmıyorum sayfaya. Sen napıyorsun nasılsın canım? Yokluğumda 57 olmuşsun. Her gün menü yazmaya devam verirsin bence o zaman.....
Canımsım gelirim tabii kiNeden diyet yapmadigin icin yazmiyosun![]()
Olabilir bende yapmiyorum ama yaziyorum muhabbete gel muhabbete 2laf at ortaya ben konusurum senle![]()