Tesekkur ederiz canimZipzip-
@Gulumse25 tebrikler canlarrr❤❤gulumse bacim seninde yarismaya girdigini henuz ogrenmis oldum
Aksam makarna ne kadardi canim olmasa daha guzel olurmus ama emziriyorsun zaten yakmissindir
Cumaya kadar toparlarsın canım önce sağlık önemli...
Cumaya kadar toparlarsın canım önce sağlık önemli...
Hmm Anladım teşekkür ederim cnm...oo detoks sonrası işte ya benim de acilen toplamam lazim
artıya göre eksi aslında
canım daha ekmekleri sindiremedim
Beden resim müzik onları canlı ders yapmıyoruz.
Ebadan ama biz atıyoruz
ben hem 3.sinif öğrenmeniyim hem oğlum 3 e gidiyor
anladım
cuma başlıyor
Hoşgeldin
herhalde ordan aklımda kaldı ama ben de hem öğretmensiniz hem zümresiniz demiştim size siz o zaman anlamadınız sanırım...İkimizin çocukları da 3. Sınıf canım, ordan muhabbet etmiştik, belki o kalmıştır aklında.
Sınıf öğretmeni değilim canım, akademisyenim. 3 farklı dersim var, hem örgün öğretim hem ikinci öğretim şubelerine giriyorum. Program bölüm başkanları tarafından yapılıyor.
kk da 2 yıla yakın tanımak çok uzun bir süre ne güzel...Songulu 2 yila yakindir tanıyorum canim üniversitede
Sudem
Missadangel
Yazankalem
Elhan
Puffer
Ogretmenlerimiz baska varmiydi hatirlayamadim
Kesinlikle cokk guzel canim insallah seninle uzun sureli olur arkadasligimizkk da 2 yıla yakın tanımak çok uzun bir süre ne güzel...
ben de varım
Canım bende artıyim hala bence bizim detoks yağ ve kas kaybettiriyor kas geri geliyor.
Temel dersler canlı işteHmm Anladım teşekkür ederim cnm...
Benim kızım da 3. Sınıf bizim öğretmenimiz de günde 4 ders yapıyor
Benim bu seneki sınıfım 4. Sınıf
Din var ingilizce var benim dersim daha az olur o zaman
Tabi 2. Dönem başlarsam
Tartı yanlış tartmıyorsa kas oranım duruyorCanım bende artıyim hala bence bizim detoks yağ ve kas kaybettiriyor kas geri geliyor.
Cumaya eksilir merak etme
Ayiralim mi bu hafta listeden canim insallah önemli bir sorun yokturBazı ailevi sebeblerden ötürü giremicem..
Kolay gelsin canimSelam kızlar temizlik yapıyorum
Hiç sevmiyorum ya
Temiz evde oturmak şahane ama temizlik ölüm
Ben hızlıca görsele bakarak verdimKizzz niye asiyoruz herkes istediği begendigi pastaya yemege oyunu verebilir
Lilim sende gir dereceye kesin girersin ne maharetli arkadaşlarım var kilo almaya şaşırmamak lazımZipzip-
@Gulumse25 tebrikler canlarrr❤❤gulumse bacim seninde yarismaya girdigini henuz ogrenmis oldum
Begendiklerine ver tabi ki canim hic sorun değilBen hızlıca görsele bakarak verdim
Aslında bilseydim oy yabancıya gitmesin derdimseni cocostar topiğinde gördüm yine de uyanmadım birdahaki sefer her ayrıntıyı inceleyeyim ben E Elif_Eylul
Normalde hic birini yapmayi bilmiyorum demek ki ondan kilomu uzun zamandir koruyormusumLilim sende gir dereceye kesin girersin ne maharetli arkadaşlarım var kilo almaya şaşırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?