Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mutfağı ben de çok seviyorum, güzel yemekler yapayım, yiyen insanlar beğensin çok mutlu oluyorum. Zevklerimiz benziyor ben de el işi şeyler yapmayı severim ama uzun zamandır yapamiyorum. Bahçeyle bile ilgilenmedim bir yıldır ama pandemide orasını burasını düzeltelim derken iyi uğraş oldu. Gelecek yıl için salçalık domates biber ekmeği düşünüyorum.

Senin de on parmağında on marifet. :) Nerede yaşıyorsun? İklim nasıl? Belki başka şeyler de ekilir. :) Annem Karadeniz'de tropik meyve bile yetiştiriyor.

Kaptanım inşallah ya zor zamanları bitirdim şimdi daha zor zamanlar beni bekliyor eğer tutarsa 9 ay iğne vurunacagim o biraz gözümü korkutuyor
İğnelerden bende yemiştim. Alışıyor insan bir süre sonra rutine bağlıyor merak etme. olsun inşallah ta ozaman iğneler sana vız gelecek inan bana

allah bağışlasın
allah yardımcın olsun ne güzel onlarla da ilgileniyorsun...
Amin cnm sağol, elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte ama yalnız değilim 3 kardeşimde var ortaklaşa annemlere destek oluyoruz bu konuda işte. Allah hepsini başımızdan eksik etmesin

Bana ait Bir bahçem olsun isterdim.
bende severim ekmeyi vs toprakla uğraşmayı. Balkonumun bir köşesiyle idare ediyorum şimdilik

Senin de on parmağında on marifet. :) Nerede yaşıyorsun? İklim nasıl? Belki başka şeyler de ekilir. :) Annem Karadeniz'de tropik meyve bile yetiştiriyor.
Aydın'da yasiyorum canım sıcak bir iklim. Bahçemizde 25 civarı meyve ağacımız var canım, nar ekşisi yapıyorum narlardan. Onun haricinde de maydonoz nane taze soğan vs. Ekiyorum. Domates salatalık biber yetiştiriyorum. Şimdi bahçeye kümes yapıyoruz, tavuk da alacağız inşallah.

kaç çıktın ?
Ayiralim mi bu hafta listeden canim insallah önemli bir sorun yoktur

Kolay gelsin canim
Sağol canım

İncir deyince aklıma gelmişti Aydın bende orada sınava çok gittim Kuşadası'nda büyüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…