Mutfağı ben de çok seviyorum, güzel yemekler yapayım, yiyen insanlar beğensin çok mutlu oluyorum. Zevklerimiz benziyor ben de el işi şeyler yapmayı severim ama uzun zamandır yapamiyorum. Bahçeyle bile ilgilenmedim bir yıldır ama pandemide orasını burasını düzeltelim derken iyi uğraş oldu. Gelecek yıl için salçalık domates biber ekmeği düşünüyorum.Temizlik olayını bende çok sevmiyorum, aama tabiki yapıyorum. Ama mutfak diyince benim kendimi çok mutlu hissettiğim ender yerdir . Ama kimse müdahale etmeyecek. Kendi başıma sakin sakin.. Birde vazfeçilmezim el örgüleri.amatör dikiş, ve tığ işleri . Veee bahçe , çiçekler ve kendi çapımda sebze yetiştirmek. Yine amatörce. Ufak bir bahçem var. Pandemi döneminde benim kafayı yemememi sağladı. Bütün stresimi aldı diyebilirim.
Mutfağı ben de çok seviyorum, güzel yemekler yapayım, yiyen insanlar beğensin çok mutlu oluyorum. Zevklerimiz benziyor ben de el işi şeyler yapmayı severim ama uzun zamandır yapamiyorum. Bahçeyle bile ilgilenmedim bir yıldır ama pandemide orasını burasını düzeltelim derken iyi uğraş oldu. Gelecek yıl için salçalık domates biber ekmeği düşünüyorum.
İğnelerden bende yemiştim. Alışıyor insan bir süre sonra rutine bağlıyor merak etme. olsun inşallah ta ozaman iğneler sana vız gelecek inan banaKaptanım inşallah ya zor zamanları bitirdim şimdi daha zor zamanlar beni bekliyoreğer tutarsa 9 ay iğne vurunacagim o biraz gözümü korkutuyor
Amin cnm sağol, elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte ama yalnız değilim 3 kardeşimde var ortaklaşa annemlere destek oluyoruz bu konuda işte. Allah hepsini başımızdan eksik etmesinallah bağışlasın
allah yardımcın olsun ne güzel onlarla da ilgileniyorsun...
Bana ait Bir bahçem olsun isterdim.Mutfağı ben de çok seviyorum, güzel yemekler yapayım, yiyen insanlar beğensin çok mutlu oluyorum. Zevklerimiz benziyor ben de el işi şeyler yapmayı severim ama uzun zamandır yapamiyorum. Bahçeyle bile ilgilenmedim bir yıldır ama pandemide orasını burasını düzeltelim derken iyi uğraş oldu. Gelecek yıl için salçalık domates biber ekmeği düşünüyorum.
Tutsun da ne olursa olsun ya ben herşeye razıyım artıkİğnelerden bende yemiştim. Alışıyor insan bir süre sonra rutine bağlıyor merak etme. olsun inşallah ta ozaman iğneler sana vız gelecek inan bana
amin. Anneleri yok mu?Amin cnm sağol, elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte ama yalnız değilim 3 kardeşimde var ortaklaşa annemlere destek oluyoruz bu konuda işte. Allah hepsini başımızdan eksik etmesin
İnşallah öyle olur. Heyecan var tabi birazda. Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Aydın'da yasiyorum canım sıcak bir iklim. Bahçemizde 25 civarı meyve ağacımız var canım, nar ekşisi yapıyorum narlardan. Onun haricinde de maydonoz nane taze soğan vs. Ekiyorum. Domates salatalık biber yetiştiriyorum. Şimdi bahçeye kümes yapıyoruz, tavuk da alacağız inşallah.Senin de on parmağında on marifet. :) Nerede yaşıyorsun? İklim nasıl? Belki başka şeyler de ekilir. :) Annem Karadeniz'de tropik meyve bile yetiştiriyor.
Bitkiyle uğraşmak büyük terapi, inşallah istediğin gibi bir bahçeye de sahip olursun canım.Bana ait Bir bahçem olsun isterdim.
bende severim ekmeyi vs toprakla uğraşmayı. Balkonumun bir köşesiyle idare ediyorum şimdilik
kaç çıktın ?Tartı yanlış tartmıyorsa kas oranım duruyor
diyet menüsü değil bence sorun daha öncede yaptım kilo almadım sonrasında çünkü
sanırım sonbahar çarptı hala hastayım alerjim artıyor olabilir rüzgardan
birde yarın bakalım kaç çıkacağım
Sağol canımAyiralim mi bu hafta listeden canim insallah önemli bir sorun yoktur
Kolay gelsin canim
İncir deyince aklıma gelmişti Aydın bende orada sınava çok gittim Kuşadası'nda büyüdümAydın'da yasiyorum canım sıcak bir iklim. Bahçemizde 25 civarı meyve ağacımız var canım, nar ekşisi yapıyorum narlardan. Onun haricinde de maydonoz nane taze soğan vs. Ekiyorum. Domates salatalık biber yetiştiriyorum. Şimdi bahçeye kümes yapıyoruz, tavuk da alacağız inşallah.
Psikolojik olarak çok mutluyum ev temizKolay gelsin cnm ben de bir yeri temizlediği zaman kuş gibi hafifliyorum
Al benden de o kadarBen de hiç sevmiyorum yaa, yemek yapayım ama temizlik olmasa keşke.
12 gün sonra
Peki transferin pazartesi olacak tutup tutmadığı ne zaman belli olur?
Niye bu topikte olduğumuz şimdi anlaşıldıAlın bedende o kadaryesem içsem gezsem yatsam kalksam ama ev pislenmese☺benimde yemek yapma konusunda sorunum yok
Ay çok heyecanlı o 12 gün içinde durmadan dua et...12 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?