Hadi hayırlısı inşallah canım, Allah güzel haberler almayı nasip etsin.İyi geceler herkese nasılsınız
Ben iyiyim şükür pazartesi transfer olacağım nasipse. 2 günde bir hastanedeydim hep. Sabahtan akşama günlerim hastanede geçti. Bugün sonunda gün aldım. Sizleri özledim ♥
Canım inşallah kötü bir durum yoktur,hayırlı yolculuklar diliyorum.Herkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağımZipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden
Zümre olayını ben çok anlamıyor olabilirim canımbı de bana direk sormayıp öğretmen olduğumu düşünen olursa, aa yok ben öğretmen değilim demiyorum nihayetinde öğretmenim
Bizden de saygılar öğretmenim
Allah kolaylık versin ve inşallah herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla müjdeli haberle gelirsinİyi geceler herkese nasılsınız
Ben iyiyim şükür pazartesi transfer olacağım nasipse. 2 günde bir hastanedeydim hep. Sabahtan akşama günlerim hastanede geçti. Bugün sonunda gün aldım. Sizleri özledim
.İyi geceler herkese nasılsınız
Ben iyiyim şükür pazartesi transfer olacağım nasipse. 2 günde bir hastanedeydim hep. Sabahtan akşama günlerim hastanede geçti. Bugün sonunda gün aldım. Sizleri özledim ♥
Canım inşallah kötü bir durum yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruzHerkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağımZipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden
Menün az olmuş cnm doyuyor musun bunlarla???İyi geceler kızlar
Bugün dünden kalan yemekleri yedim
Kahvaltı-öğlen 12:30
2 dilim tb ekmek
Domates ve salça sosu
Salatalık zeytin
Kaşar peyniri
1 kupa çay
Akşam 16:30
Tavuk sote 2 kaşık pilav
Ayran 1 bardak
Günaydın...Günaydın güzel Hanımlar
İyi yolculuklar, Allah kolaylık versin inşallah kötü bir durum yokturHerkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağımZipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Yok cnm 2 kızım var sadece, ama Rahmetli abimin 2 çocuğu var onlarada yetişmeye çalışıyorum elimden geldiğince işteGünaydın...
Papatyam senin iki kızın var biliyorum başka var mı???
Günaydınlar
Ben kaçar oğlanı doyurdum altını temizledim burda dolaşırken Bi daha yaptı temizleyeyim bari. Görüşürüz
Selam kızlar temizlik yapıyorum
Hiç sevmiyorum ya
Temiz evde oturmak şahane ama temizlik ölüm
Alın bedende o kadarBen de hiç sevmiyorum yaa, yemek yapayım ama temizlik olmasa keşke.
Evet canım canlı ders var. Normal duzendeki haftalık ders programımız neyse ona uygun şekilde canlı ders yapıyoruz. Marttan beri hemen yapmaya başlamıştık.Sonuçta öğretmensin öğreten kişisinAkademisyenlik de harika kolay gelsin sana bu süreçte... Sizde canlı ders var mı???
Zümre aynı sınıfı okutan öğretmenler topluluğu demek
Hayirli yolculuklar canım insallah onemli birsey yokturHerkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağımZipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Günaydın ❤Günaydın güzel Hanımlar
gunaydin ❤Günaydınlar
Ben kaçar oğlanı doyurdum altını temizledim burda dolaşırken Bi daha yaptı temizleyeyim bari. Görüşürüz
Gunayidn ❤Günaydın ☀☀☀☀
Hafif ve güzel bir perşembe dilerim hepinize
Ben sırf temizlik yüzünden küçücük bir ev istiyorumAlın bedende o kadaryesem içsem gezsem yatsam kalksam ama ev pislenmese☺benimde yemek yapma konusunda sorunum yok
Gunaydin canım iyi derslerGünaydın herkese
Ben okula kaçar, öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?