- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
OoooYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Afiyet olsun guzel menü Allah kabul etsin canımMerhaba. Menüyü yazmakta geciktim.
Bıgün oruç idim. Tek öğün yaptım.
Akşam.
1 kepçe çorba.
1 kepçe nohut etli
3, 4 kaşık bulgur pilav.
3, 4 kaşık turşu kavurma .
3 bardak çay.
2 lt su
10000 adım tempolu yürüme .
İyi geceler.
Çok üzüldüm canım, Allah geride kalan yavrularının bahtını güzel etsin.Yok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Çok üzüldüm canımYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Sabah tartidan sonra start veriyoruzYürüyüş bence de çok iyi...
Yarın başlıyor muyuz???
Başınız sağolsun canimYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Günaydın balım Şimdi tartıldım-300 belki -400 olurdu beklemeye zamanım yokBende merak ediyorumhem şiş hemde hafiflemiş hissediyorum sen artı gelmezsin en az eksi 300 gör bak demedi deme
Başınız sağ olsunYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Günaydın canımgünaydın hayirli cumalar kizlar bol eksiler
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Hazırım hadi bakalım başlasın
Günaydın hayırlı cumalargünaydın hayirli cumalar kizlar bol eksiler
harikasın cnm ne güzel eksiye başlayacaksın yarışaaaGünaydın balım Şimdi tartıldım-300 belki -400 olurdu beklemeye zamanım yok
Nokta atışı tahmin yapmışsınöngörüsü yüksek arkadaşım
günaydın cnm...Günaydın kizlar
GünaydınGünaydın ☀ ☀☀☀
Güzel takımım ❤❤❤
Artı gelmediğim için mutluyumZipzip-
Geçen hafta cuma 56,2
Bu hafta cuma 55,9
Fark -300 gram
Yüzde %0,53
sudem34 asysss Orjinalisim
Günaydın Challenge başlasınGünaydın balım Şimdi tartıldım-300 belki -400 olurdu beklemeye zamanım yok
Nokta atışı tahmin yapmışsınöngörüsü yüksek arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?