- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OoooYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Afiyet olsun guzel menü Allah kabul etsin canımMerhaba. Menüyü yazmakta geciktim.
Bıgün oruç idim. Tek öğün yaptım.
Akşam.
1 kepçe çorba.
1 kepçe nohut etli
3, 4 kaşık bulgur pilav.
3, 4 kaşık turşu kavurma .
3 bardak çay.
2 lt su
10000 adım tempolu yürüme .
İyi geceler.![]()
Çok üzüldüm canım, Allah geride kalan yavrularının bahtını güzel etsin.Yok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Çok üzüldüm canımYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Sabah tartidan sonra start veriyoruzYürüyüş bence de çok iyi...
Yarın başlıyor muyuz???
Başınız sağolsun canimYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Günaydın balım Şimdi tartıldım-300 belki -400 olurdu beklemeye zamanım yokBende merak ediyorumhem şiş hemde hafiflemiş hissediyorum
sen artı gelmezsin en az eksi 300 gör bak demedi deme
Başınız sağ olsunYok cnm abimi eşini ve oğlunu 4 yıl önce trafik kazasında kaybettik2 kızı kurtuldular şükür
Günaydın canımgünaydın hayirli cumalar kizlar bol eksiler![]()
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar![]()
Hazırım hadi bakalım başlasın
Günaydın hayırlı cumalargünaydın hayirli cumalar kizlar bol eksiler![]()
harikasın cnm ne güzel eksiye başlayacaksın yarışaaaGünaydın balım Şimdi tartıldım-300 belki -400 olurdu beklemeye zamanım yok
Nokta atışı tahmin yapmışsınöngörüsü yüksek arkadaşım
![]()
günaydın cnm...Günaydın kizlar![]()
GünaydınGünaydın ☀ ☀☀☀
Güzel takımım ❤❤❤
Artı gelmediğim için mutluyum![]()
Zipzip-
Geçen hafta cuma 56,2
Bu hafta cuma 55,9
Fark -300 gram
Yüzde %0,53
sudem34
asysss
Orjinalisim
Günaydın Challenge başlasınGünaydın balım Şimdi tartıldım-300 belki -400 olurdu beklemeye zamanım yok
Nokta atışı tahmin yapmışsınöngörüsü yüksek arkadaşım
![]()